Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Το ερωτικό ωροσκόπιο της ημέρας
Το ερωτικό ωροσκόπιο της ημέρας thumbnail

Το ερωτικό ωροσκόπιο της ημέρας

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Πιθανόν να βρεθείς σε συναισθηματικό αδιέξοδο σήμερα και ενδεχομένως να μην μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε δύο άτομα που σου αρέσουν εξίσου. Φαίνεται, δε, ότι υπάρχει κι από την πλευρά τους ανταπόκριση κι αυτό θα σε μπλέξει περισσότερο. Σκέψου πολύ καλά τι απόφαση θα πάρεις και να φροντίσεις να έχεις τα σωστά κριτήρια.
Σε σχέση: Για να φτάσεις σε μια συνεννόηση με το σύντροφό σου καλό θα ήταν να μετριάσεις λίγο το ανταγωνιστικό σου πνεύμα και να δεις τα πράγματα κι από τη δική του θέση.


ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Μπορεί να σε πλευρίσει ερωτικά ένα άτομο σήμερα και να σου εξομολογηθεί το πόσο του αρέσεις. Παρότι κι εσύ το καλοβλέπεις και καταφέρνει να γίνει πολύ πειστικό με τα λόγια του, καλό θα ήταν να μη βιαστείς να αποδεχτείς την πρότασή σου. Κράτα το σε εγρήγορση, έχε το όμως από κοντά, κάνοντας ένα βήμα τη φορά, ώστε να σιγουρευτείς ότι όντως αισθάνεται πράγματα αλλά και να γνωρίσεις κι άλλα στοιχεία του χαρακτήρα του.
Σε σχέση: Ο ερωτισμός σου είναι πολύ έντονος σήμερα και δεδομένου ότι ακόμα είσαι επηρεασμένος/η από τη χθεσινή Νέα Σελήνη η βραδιά με το ταίρι σου αναμένεται αρκετά ενδιαφέρουσα.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, αλλά και την ανάδρομη φορά του Ερμή το πρωί, θα έχεις μια υπερένταση και ίσως ανησυχία για την έκβαση μιας ερωτικής σου υπόθεσης. Όσο όμως πλησιάζει το βραδάκι, θα ηρεμείς και θα μπορείς να ξαναδείς καλύτερα όλα τα ενδεχόμενα και τις πιθανότητες, ώστε να κινηθείς ανάλογα. Πάντως, αν δεν «λοξοδρομήσεις» στην πορεία και διατηρήσεις την υπομονή και την ενεργητικότητά σου, θα καταφέρεις το στόχο σου.
Σε σχέση: Ένας καλός διάλογος πάντα βοηθά όχι μόνο να επιλυθούν θέματα αλλά και να ξεκαθαριστεί μια κατάσταση του παρελθόντος που δημιούργησε παρεξηγήσεις ή αμφιβολίες ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Περίεργες σκέψεις, αμφιβολίες κι ίσως φοβίες μπορεί να κατακλύσουν το μυαλό σου και να είσαι σε μια υπερδιέγερση σήμερα. Το να αφήνεις διάφορα σενάρια που κάνεις για ένα άτομο που σου αρέσει να σε επηρεάζουν, εντείνεις τη σύγχυση και πιθανόν να μπεις σε ερωτικό αδιέξοδο. Χαλάρωσε, περίμενε να δεις τι θα γίνει και κυρίως βάλε σε τάξη το μυαλό σου.
Σε σχέση: Μια πολύωρη συζήτηση που δε θα καταλήξει στο επιθυμητό για σένα αποτέλεσμα θα σε κουράσουν υπερβολικά και θα νιώσεις τελείως στραγγιγμένος/η, με αποτέλεσμα να μην έχεις κουράγιο να δεις ή να μιλήσεις ούτε στο ταίρι σου.


ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Σήμερα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ανοίξεις καινούργιες ερωτικές παρτίδες με ένα άτομο που θα γνωρίσεις μέσω μιας παρέας ή κοινωνικής εκδήλωσης που θα παρευρεθείς. Όμως θα πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψη σου ότι υπάρχει μεγάλη περίπτωση είτε στην πορεία να υπάρξουν διάφορα θέματα που θα εμποδίσουν την εξέλιξη της κατάστασης ή να εξαφανιστεί προσωρινά και να επανέλθει δριμύτερο αργότερα στη ζωή σου.
Σε σχέση: Ενδεχομένως να κανονίσετε με το σύντροφό σου να συναντηθείτε σήμερα με ένα φιλικό σας πρόσωπο που έχετε καιρό να δείτε και να μάθετε νέα του και να περάσετε τη βραδιά σας πολύ ευχάριστα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Ένα καινούργιο άτομο, πολύ γελαστό κι ανέμελο ενδέχεται να εισβάλλει στη ζωή σου. Όμως παρά την άνεση που θα έχετε στην μεταξύ σας επικοινωνία, όλοι αυτοί οι χαλαροί τρόποι του και η φιλικότητα που θα σου δείξει από τη μια θα σου αρέσουν, αλλά από την άλλη θα σου δημιουργούν και μια επιφύλαξη. Πριν βγάλεις τελικές κρίσεις και αποφάσεις καλό θα ήταν να μη βιαστείς και να δώσεις προσοχή στο ένστικτό σου.
Σε σχέση: Το να εξηγήσεις με σαφήνεια στο σύντροφό σου και χωρίς να χαθείς στις λεπτομέρειες και πολλά λόγια τι θέλεις να γίνει, θα σας γλιτώσει από σπατάλη χρόνου και ενέργειας.
Διαβάστε τη συνέχεια στο: http://www.astrology.gr/EROTIKH-ASTROLOGIA/erotiko-oroskopio/item/74269-erotiko-oroskopio-19-5#ixzz3aZoOFYgV

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X