Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Ανάδρομος Ερμής ως τις 12 Ιουνίου: Ευκαιρία για επαναπροσδιορισμό!
Ανάδρομος Ερμής ως τις 12 Ιουνίου: Ευκαιρία για επαναπροσδιορισμό! thumbnail

Ανάδρομος Ερμής ως τις 12 Ιουνίου: Ευκαιρία για επαναπροσδιορισμό!

Στις 19 Μαΐου ο Ερμής μπαίνει σε ανάδρομη πορεία και να ’μαστε πάλι με τις κλασικές συμβουλές: Απόφυγε τα ταξίδια, πρόσεξε τι λες και πώς εκλαμβάνεται, το νου σου σε ό,τι υπογράφεις και μην κάνεις κάποια σοβαρή συναισθηματική δέσμευση. Ακόμα και με τα ηλεκτρικά σου μπορεί να έχεις ζήτημα. Όμως, οι ανάδρομες πορείες του Ερμή διαρκούν ακόμα και δυο μήνες, ενώ συμβαίνουν τρεις με τέσσερις φορές τον χρόνο. Οπότε… δε λέει το να ανοίξεις μια τρύπα και να κρυφτείς όσο διαρκούν. Άσε που για πολλούς λόγους μπορεί αυτό το διάστημα να αποδειχθεί για σένα πολύ δημιουργικό.Γιατί τώρα ο Ερμής θα κάνει παιχνίδι ανάμεσα σε δυο κόσμους ή, ακόμα καλύτερα, ανάμεσα στα δυο ημισφαίρια του εγκεφάλου μας.

 

Στην ανάδρομή του πορεία, είναι σαν να έχει κινηθεί προς το δεξιό ημισφαίριο, εκείνο της διαίσθησης, του βασιλείου των πνευμάτων, του υπόγειου κόσμου. Μπορεί τότε να αισθανόμαστε πως οξύνονται εκείνες οι… άλλες αισθήσεις, της ψυχικής ευαισθησίας. Ίσως να παρατηρείς πράγματα που ως τότε είχες παραβλέψει. Θα έχεις μια τάση να επανεκτιμάς, να αναμορφώνεις, να επινοείς εκ νέου πράγματα και καταστάσεις στη ζωή σου. Ενδεχομένως να χρειαστεί να επαναλαμβάνεις αυτά που κάνεις δυο και τρεις φορές, αλλά ποιος είπε ότι ο Ερμής σου επιτρέπει να προχωράς με αυτόματο πιλότο;

 

Άλλωστε, χρειάζεται να βρίσκεσαι σε μια εγρήγορση. Διαφορετικά, κινδυνεύεις να κάνεις λάθη και να παρερμηνεύσεις τα λεγόμενα και τα γραφόμενα των άλλων. Όμως, το ταξίδι στον υπόγειο κόσμο του Ερμή, μόλις συνειδητοποιήσεις ότι βρίσκεσαι εκεί, μπορεί να είναι απόλυτα ασφαλές και εποικοδομητικό. Ο Οίκος του ωροσκοπίου σου στον οποίο κινείται ο ανάδρομος Ερμής, εκείνος δηλαδή που αντιστοιχεί στο διάστημα από την 13η μέχρι την 4η μοίρα των Διδύμων εκπροσωπεί τον τομέα της ζωής σου όπου θα κάνεις το ταξίδι σου της αυτογνωσίας σε αυτό το διάστημα. (Αν δεν ξέρεις ποιος Οίκος σου αντιστοιχεί στην 4-13ο των Διδύμων, βρες τον στον αστρολογικό χάρτη του myastro.gr). Έτσι λοιπόν, αυτός ο Ερμής θα σε κάνει να διερωτάσαι για τα πάντα. Θα έχεις μια ανησυχία όταν πρόκειται να κλείσεις συμφωνίες, γιατί θα αναρωτιέσαι αν πραγματικά αυτό είναι που θα ήθελες. Καιπριν ξεκινήσει η ανάδρομη πορεία του, είναι ένα καλό διάστημα να αποτελειώσεις κάποιες εκκρεμότητές σου και να συλλέξεις αρκετές πληροφορίες, για να τις έχεις μαζί σου και να τις επεξεργαστείς στο διάστημα αυτό της ενδοσκόπησης. Στη συνέχεια, θα μπορείς να κατεβάσεις τους ρυθμούς και να αφεθείς να ταξιδέψεις σε άλλες διαστάσεις, να δοκιμάσεις διαφορετικά φίλτρα επίγνωσης, να ρίξεις φως στους εσωτερικούς δαίμονές σου, να επαναφορτιστείς και να είσαι έτοιμος για μια δυναμική επανεκκίνηση.

 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X