Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Τα SOS της εβδομάδας από 22 Μαΐου έως 28 Μαΐου
Τα SOS της εβδομάδας από 22 Μαΐου έως 28 Μαΐου   thumbnail

Τα SOS της εβδομάδας από 22 Μαΐου έως 28 Μαΐου

ώς θα μας επηρεάσουν οι όψεις των πλανητών την εβδομάδα που έρχεται;


Τα ουράνια δρώμενα του επταημέρου και η εν δυνάμει επιρροή τους


Γνωρίζεις πως στην φύση ακόμη και ένα εξαιρετικά ανθυγιεινό περιβάλλον για κάποιο είδος, μπορεί να είναι γόνιμο για ένα άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοσμικές επιρροές, που ενώ μπορεί να σε ευνοούν σε συγκεκριμένες δραστηριότητες, την ίδια στιγμή να είναι ασύμβατες με κάποιες άλλες.
Πρόκειται αντίστοιχα για τις διαθέσιμες δημιουργικές εφαρμογές και τις SOS τάσεις, που αμφότερες καταγράφονται κατ' ανάγκη στο σύνολο τους ως «δέσμες πιθανοτήτων», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα εκδηλωθούν… σώνει και καλά όλες στην καθημερινότητα σου. Πρακτικά η βαρύτητα τους διαμορφώνεται στο μέτρο και με τον τρόπο που επιτρέπει ο γενέθλιος χάρτης σου. Κάποιες από αυτές δηλαδή μπορεί να γίνουν έντονα αισθητές και κάποιες άλλες καθόλου, ανάλογα με την προσωπική ευαισθησία σου.


*Όταν γεννήθηκες οι πλανητικές ενέργειες που δρούσαν στο χωροχρόνο χάραξαν την ύπαρξή σου και μπορείς να τις αναγνωρίσεις μέσα στο γενέθλιο χάρτη σου*


Η πρόταση της στήλης είναι να προσαρμόζεσαι κατά το δυνατόν στο εκάστοτε κλίμα των ημερών, αποκομίζοντας τα περισσότερα δυνατά οφέλη, στην λογική πάντα του «συν Αθηνά και χείρα κίνει».
Να ξέρεις ότι η ενέργεια δεν χάνεται και αν τυχόν γίνεις «στόχος» μιας δύσκολης επιρροής, τα ευχολόγια δεν θα σε βοηθήσουν. Εκείνο που πρέπει να κάνεις, όσο βέβαια περνάει από το χέρι σου είναι το να προχωρήσεις έγκαιρα στις εκάστοτε ενεργειακά ισοδύναμες εφαρμογές, ώστε να αποτρέψεις μια ανεπιθύμητη SOS εκδήλωση. Ο δημιουργός κυβερνάει τα άστρα, αυτό είναι το μήνυμα και… καλή σου επιτυχία!


Όσον αφορά στον χρόνο επιρροής των εκάστοτε όψεων, ο γενικός κανόνας είναι πως μπορεί να σε επηρεάσουν για κάποιες ημέρες κι όχι μόνον την ημέρα που «κλείνουν» με ακρίβεια. Υπάρχουν ωστόσο και περιπτώσεις όπου η επιρροή μιας όψης μπορεί να «απλωθεί» χρονικά ακόμη και πέραν της μιας εβδομάδος (αυτό συμβαίνει πάντα όταν μια όψη γίνεται μεταξύ δύο αργών πλανητών.)


______________________________________________________________


Από 22/5 έως 28/5


Όψεις για… κάθε γούστο διαθέτει το αστρολογικό «μενού» του επταημέρου, σίγουρα όμως την παράσταση «κλέβει» ο Άρης που από ό, τι φαίνεται δεν σκοπεύει να σε αφήσει σε ησυχία!
Μάλιστα, εκτός από τα καλά και τα στραβά των επαφών του με τον Ερμή και την Δήμητρα, α
ναμένονται και κάποιες… έξτρα καταστάσεις εξ αιτίας της συμμετοχής του σε ένα πολύ ιδιαίτερο σχήμα.
Συγκεκριμένα σε ένα «κρυφό» ταυ-τετράγωνο με τον Δία και τον Ποσειδώνα, που επί προσωπικού αναμένεται να επηρεάσει πρωτίστως 
Κριούς, Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες αλλά και τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς ή Υδροχόους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 4/5, 7/8, 7/11 και 4/2 αντίστοιχα


Η παρουσία του Δία… εγγυάται ότι οι συνέπειες (θετικές ή αρνητικές) της ενεργοποίησης του δίπολου Άρη-Ποσειδώνα θα είναι μεγεθυμένες και βέβαια αν υπάρχει κάτι που οφείλεις να προσέξεις περισσότερο είναι οι καλοστημένες απάτες.


Ας δούμε όμως τα υπέρ και τα κατά κάθε όψης χωριστά.


Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα (Δίδυμοι-Ιχθύες, 9η μοίρα), σου επισημαίνει ότι πρέπει να έχεις μάτια και στην… πλάτη!


Εφαρμογές: Χορός, τραγούδι. Υδραυλικές ή αποχετευτικές εργασίες. Καταπολέμηση μιας ασθένειας, αποτοξίνωση, απεντόμωση. Διερεύνηση παρασκηνιακών ή άνομων πράξεων. «Τον τσάκωσε στα πράσα». Αντικλεπτικά συστήματα. Εκπλήρωση ερωτικών φαντασιώσεων. Κολύμπι, ψάρεμα. Άντληση υδάτων, πότισμα.
SOS: Ασθένεια, ίωση. Τοξική προσβολή, δηλητηρίαση. Επιθέσεις από έντομα. Δολιότητα, πονηριά. Απιστία, προδοσία. Ναυάγιο, κίνδυνος πνιγμού. Προβλήματα με υγρά ή αέρια, διαρροή. Φωτιά σε πλοίο. Χρήση ουσιών με δυσάρεστες συνέπειες. Ξέσπασμα υπό την επήρεια αλκοόλ.


Ο αστρικός Άρης σε τετράγωνο με τον τροπικό Δία (Ταύρος-Λέων, 15η μοίρα) αυξάνει τις πιθανότητες σου για κάτι… θεαματικό!


Εφαρμογές: Ένα επιτυχημένο ρίσκο. Μια μεγάλη επίδοση, ένας άθλος. Δύναμη προώθησης. Πυροτεχνήματα.
SOS: Μια μεγάλη γκάφα. Φωτιά, έκρηξη. Αναταραχή, αναμπουμπούλα.


Ο τροπικός Δίας σε αντίθεση με τον αστρικό Ποσειδώνα (Λέων-Υδροχόος, 15η μοίρα) δημιουργεί ιδανικές συγκυρίες για καλλιτεχνικές και ανθρωπιστικές δράσεις. Ωστόσο στο καθαρά υλικό πεδίο παραπέμπει άμεσα σε… φούσκες! .


Εφαρμογές: Καλλιτεχνικές δράσεις. Ανθρωπιστικό έργο. Μια μεγάλη ανακούφιση, Ίδρυση ενός θρησκευτικού η μεταφυσικού φορέα. Επαφή με το Θείο, θαύμα. Γέννηση μιας ιδεολογίας. Κέρδη από εμπόριο «εναλλακτικών» ειδών (κρύσταλλοι, αρώματα, φυλαχτά κλπ).
SOS: Μια μεγάλη κομπίνα. Κερδοσκοπία επάνω στον πόνο των άλλων. Μια επενδυτική «φούσκα».


 


Ας δούμε τώρα και τις υπόλοιπες όψεις του επταημέρου με χρονική σειρά.


Την Παρασκευή 22/5 η Αφροδίτη σχηματίζει μια αντίθεση με τον Πλούτωνα (Καρκίνος-Αιγόκερως, 15η μοίρα), δημιουργώντας καταλυτικές συνθήκες στις σχέσεις και τα οικονομικά σου.


Εφαρμογές: Μια καταλυτική σχέση. Ένας παθιασμένος έρωτας. Σεξουαλική απόλαυση. Οικονομικά οφέλη από απώλειες άλλων. Αποζημίωση, κληρονομιά. Καθαριότητα σε βάθος. Νυχτοπερπατήματα. Θεάματα αγωνίας και μυστηρίου.
SOS: Αίσθηση απώλειας, πένθος. Το τέλος μιας σχέσης. Ζήλεια, φθόνος. Ένα μοιραίο πάθος. Πορνεία, πορνογραφία. Δερματικά προβλήματα, πύον. Σήψη, βρωμιά. Συναισθηματική χειραγώγηση.


Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ταύρους, Καρκίνους, Σκορπιούς, Αιγόκερους αλλά και τους Διδύμους ή Τοξότες, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 12/6 και 12/12 αντίστοιχα.


Σε… αγαπησιάρικη κατεύθυνση αλλά χωρίς τα απόλυτα μεγέθη του Πλούτωνα είναι το «κρυφό» τετράγωνο της αστρικής Αφροδίτης με τον τροπικό Χείρωνα (Δίδυμοι-Ιχθύες 21η μοίρα). Εδώ υπάρχουν περισσότερες αγκαλιές και τρυφερές οικογενειακές στιγμές.


Εφαρμογές: Αγκαλιά, τρυφερότητα. Διακόσμηση εσωτερικού χώρου. Μια γιορτή σε οικογενειακό κλίμα. Οικιακές προμήθειες. Μια σχέση με προοπτικές… αποκατάστασης! Επανασύνδεση με πρόσωπο του παρελθόντος. Παραδοσιακές συνταγές, αντίκες. Ένα περιουσιακό όφελος, ένα κληροδότημα.
SOS: Συναισθηματική αδυναμία, εξάρτηση. Πνιγηρή αγάπη. Παλινδρόμηση σε «αμαρτίες» του παρελθόντος.


Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Καρκίνους, Αιγόκερους, Ιχθύες αλλά και τους Διδύμους ή Τοξότες, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 18/6 και 18/12 αντίστοιχα.


 


Το Σάββατο 23/5, η αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο (Δίδυμοι-Τοξότης, 2η μοίρα) σηματοδοτεί μια ακόμη «ώρα κρίσης» σε σχέση με τα πεπραγμένα σου. Εδώ, ανάλογα με τις επιλογές και τα προσόντα σου, είτε θα δικαιωθείς, είτε θα… ανακρούσεις πρύμναν! Σε κάθε περίπτωση πάντως, η περίοδος δεν προσφέρεται για νέα ξεκινήματα, αντίθετα είναι ιδανική για ένα γενναίο «ξεσκαρτάρισμα» προσώπων ή επιλογών που δοκιμάστηκαν κι απέτυχαν..


Εφαρμογές: Θέσπιση ορίων και κανόνων. Ένας χρήσιμος περιορισμός. Διάκριση εξουσιών, ιεράρχηση. Επιτυχημένες εξετάσεις, δικαίωση. Μια σημαντική πώληση. Μοίρασμα ευθυνών και δικαιωμάτων. Διοίκηση. Ένα επαγγελματικό ταξίδι. Έναρξη μακροχρόνιων σπουδών, μελέτη, διάβασμα. Απόκτηση πείρας.
SOS: Καθυστέρηση, εμπλοκή, δυστοκία. Αίσθηση αποτυχίας, ατυχία. Υποτίμηση των προσωπικών δυνατοτήτων, σύμπλεγμα κατωτερότητας. Έλλειψη τυπικών προσόντων. Διασκέδαση που… βγαίνει ξινή! Μια αποτυχημένη αγορά. Προβλήματα με γείτονες ή συγγενείς. Ταλαιπωρία στις μετακινήσεις.


Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Διδύμους, Τοξότες, Αιγόκερους αλλά και τους Ταύρους ή Σκορπιούς, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 28/4 και 30/10 αντίστοιχα.


 


Την Κυριακή, ο αστρικός Ήλιος τετραγωνίζεται με την τροπική Δήμητρα (Ταύρος-Υδροχόος, 9η μοίρα), προάγοντας τις συνεργασίες και την κοινωνικότητα σου.


Εφαρμογές: Δημοσιοποίηση, ανάδειξη, μετάδοση. Δημοσιογραφία, πολιτική. Διεύρυνση του κοινωνικού κύκλου. Συναντήσεις με αξιοσημείωτα πρόσωπα. Μια συμφωνία ή συνεργασία. Συνομιλίες, διαπραγματεύσεις. Εκδηλώσεις, εκθέσεις, γκαλά. Μια πολιτική απόφαση.
SOS: Αρνητική δημοσιότητα. Διαδικαστικά «τερτίπια». κωλυσιεργία.


Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς, Υδροχόους αλλά και τους Ταύρους ή Σκορπιούς, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 29/4 και 1/11 αντίστοιχα.


 

Διαβάστε τη συνέχεια στο: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/KOSMIKOI-RYTHMOI/item/74409-ta-sos-tis-evdomados-apo-22-maioy-eos-28-maioy#ixzz3aqnOx6ys

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X