«Μάχη» για Καρίγιο

Ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πολύ σοβαρή πρόταση στην Εστουντιάντες για την απόκτηση του Γκουίδο Καρίγιο και αισιοδοξεί ότι θα καταφέρει να αποκτήσει τον 24χρονο σέντερ φορ που εδώ και καιρό αποτελεί το Νο 1 στόχο των ερυθρόλευκων για την επιθετική τους ενίσχυση.

Για τον Καρίγιο που αποτελεί θερμή εισήγηση του Λουτσιάνο Γκαλέτι ο οποίος έχει κάνει σημαντική προεργασία με την πλευρά της Εστουντιάντες και του ποδοσφαιριστή, ο Ολυμπιακός δίνει σύμφωνα με τους Αργεντινούς 6,5 εκ. ευρώ συν τον δανεισμό του Φράνκο Χάρα.

Από την πλευρά των Πειραιωτών επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον και ότι έχει γίνει μια πολύ μεγάλη πρόταση στην Εστουντιάντες που έχει δεχτεί επίσης προσφορές ή κρούσεις από την Ίντερ, την Μπενφίκα, την Άντερλεχτ και τη Ρίβερ Πλέιτ.

Ο Ολυμπιακός αισιοδοξεί ότι θα καταφέρει να κάνει δικό του ένα από τα καλύτερα νέα ονόματα του αργεντίνικου ποδοσφαίρου και θα αποκτήσει έναν ποδοσφαιριστή που θα μπορέσει να βοηθήσει αποφασιστικά στους στόχους για τις επόμενες σεζόν, αλλά θα έχει και μεγάλη μεταπωλητική αξία.

Σχετικά άρθρα