Αρχική / More / Αθλητικά / Ο Έλληνας που είναι ανάμεσα στους συλληφθέντες
Ο Έλληνας που είναι ανάμεσα στους συλληφθέντες thumbnail

Ο Έλληνας που είναι ανάμεσα στους συλληφθέντες

Πρόκειται για τον Κώστα Τάκα, ο οποίος Έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας των Νησιών Κέιμαν. Είναι –από τις 7 Φεβρουαρίου 2014, γενικός διευθυντής οικονομικών και λογιστικών υπηρεσιών της εταιρίας Abakan Inc, γενικός διευθυντής οικονομικών –από τον Δεκέμβριο του 2010- της Feigeda Electronic Technology Inc, διευθυντής οικονομικών και λογιστικών υπηρεσιών και μέλος του Δ.Σ. –από τις 27 Ιουλίου 2099- της Sonnen Corp καθώς και μέλος του Ινστιτούτου Ορκωτών Λογιστών στην Αγγλία και την Ουαλία. Έχει εργαστεί ως γενικός οικονομικός διευθυντής και Διευθυντής του «Strategic Rare Earth Metals» ενώ διετέλεσε επίσης μέλος του συμβουλίου των Serena Resources Ltd., Ourominas Minerals., του Χρηματιστηρίου του Τορόντο και της MesoCoat.

Κατείχε επίσης τη θέση της Αντιπροέδρου Οικονομικών της Paytel Industries Ltd. (1992-1994) και της Westward Exploration Ltd από το 1991 έως το 1995.

Έλαβε πτυχίο του από το Imperial College of Science and Technology του Λονδίνου το 1978.

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X