Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Προβλέψεις και οι αστρολογικές όψεις του Ιουνίου
Προβλέψεις και οι αστρολογικές όψεις του Ιουνίου  thumbnail

Προβλέψεις και οι αστρολογικές όψεις του Ιουνίου

Καλωσορίζουμε τον Ιούνιο της Ελπίδας! Έναν έντονο, αλλά και αισιόδοξο μήνα, που φιλοξενεί στις μέρες του αστρικές όψεις που θα φέρουν και ευχάριστες εκπλήξεις σε όλα τα επίπεδα, ιδιαίτερα για την οικονομική κρίση, που όπως όλα δείχνουν μπαίνει στην τελική τροχιά της. Οι δυναμικοί σχηματισμοί του Ιουνίου αναμένεται να προκαλέσουν και αντίστοιχα γεγονότα, που θα μας απασχολήσουν τόσο σε προσωπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η Πανσέληνος του Ιουνίου


Η Πανσέληνος του Ιουνίου σχηματίζεται στις 2 του μήνα στον άξονα Τοξότη-Διδύμων, με την δυσαρμονική συμμετοχή του Ποσειδώνα μέσα από το ζώδιο των Ιχθύων, «καλύπτοντας» με «ομίχλη» γεγονότα και καταστάσεις που δεν δείχνουν τις πραγματικές τους διαστάσεις. Οι μεταβλητοίΔίδυμοιΠαρθένοιΤοξότες και Ιχθύες, ας είναι περισσότερο επιφυλακτικοί. Αντίθετα, η Πανσέληνος ευνοεί τα νέα ξεκινήματα που κάνουν αυτή την περίοδο οι Κριοί, οι Λέοντες, οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι.

Αφροδίτη στον Λέοντα


Ο πλανήτης του έρωτα και της καλοπέρασης, η Αφροδίτη, μπαίνει στον αστερισμό του Λέοντα στις 5 Ιουνίου. Μέχρι και τις 19 Ιουλίου που θα παραμείνει σε αυτή τη ζωδιακή θέση -σε μια πρώτη φάση- θα προσφέρει την εύνοια της σε ΚριούςΔιδύμουςΛέοντεςΖυγούςΤοξότες και Υδροχόους.

Άρης σε εξάγωνο με Δία


Το εξάγωνο Άρη-Δία που σχηματίζεται στις 6 Ιουνίου μπορεί να είναι μια ήσσονος σημασίας πλανητική διάταξη, θεωρείται ωστόσο η όψη των ευκαιριών, αφού δίνει ώθηση μέσα από τυχερές συγκυρίες σε κάθε νέο ξεκίνημα.

Αφροδίτη σε τρίγωνο με Κρόνο


Το εντυπωσιακό τρίγωνο ανάμεσα στην ερωτική Αφροδίτη και τον συντηρητικό Κρόνο στις 6/6 υπόσχεται διάρκεια και μακροημέρευση τόσο στις ερωτικές όσο και στις επαγγελματικές υποθέσεις, που ξεκινούν κάτω από τον φωτεινό αυτό συνδυασμό των κάπως ετερόκλητων πλανητών.

Ήλιος-Δίας και Άρης-Ουρανός


Δύο ακόμα θαυμάσια εξάγωνα ανάμεσα σε σημαντικούς πλανήτες σχηματίζονται στον ουρανό στις 9 Ιουνίου. Πρόκειται για τα εξάγωνα που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Δία και ο Άρης με τον Ουρανό. Μια θαυμάσια τυχερή συγκυρία που φέρνει ευχάριστες ανατροπές, όμορφες εκπλήξεις και αναδεικνύει την σημασία που έχει ο παράγοντας της καθαρής τύχης.

Η αρμονία Ερμή-Αφροδίτης


Στις 10 Ιουνίου έχουμε τον σχηματισμό άλλης μιας θετικής πλανητικής όψης: Το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης βοηθά έτσι ώστε η επικοινωνία να συνδυαστεί με την καλοτυχία, τόσο σε αισθηματικές σχέσεις όσο και σε συζητήσεις με οικονομικό χαρακτήρα.

Ήλιος σε εξάγωνο με Ουρανό


Ο κύκλος με τα αρμονικά εξάγωνα της πρώτης περιόδου του Ιουνίου κλείνει μετο εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού που σχηματίζεται τις πρώτες πρωινές ώρες της 11ης Ιουνίου φέρνοντας στο δρόμο μας ευχάριστες εκπλήξεις μέσα από νέες γνωριμίες και απροσδόκητες θετικές εξελίξεις στις καταστάσεις.

Ο Ερμής σε ορθή πορεία


Από τα ξημερώματα της στις 12ης Ιουνίου ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία μέσα από το ζώδιο των Διδύμων που κυβερνά, θέτοντας ουσιαστικά τέλος σε καθυστερήσεις και αναβολές που μας ταλαιπώρησαν το διάστημα της αναδρομής του. Τα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς (ΚριοίΔίδυμοι,ΛέοντεςΖυγοίΤοξότες και Υδροχόοι) ευνοούνται περισσότερο από την ορθή πορεία του μέχρι το τέλος του μήνα.

 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X