Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 1 ως 7 Ιουνίου
Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 1 ως 7 Ιουνίου  thumbnail

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 1 ως 7 Ιουνίου

Τα πάντα μπορούν να συμβούν για όποιον ξέρει να περιμένει, αλλά και να βλέπει τη ζωή με κέφι και χαμόγελο! Ο Ιούνιος κάνει το ντεμπούτο του με τα ζώδια να προσπαθούν να βάλουν και πάλι σε τάξη τη ζωή τους. Μία παραπλανητική Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη, η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα, τοεξάγωνο του Άρη με τον Δία και το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο είναι τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας 1-7 Ιουνίου 2015.

Η πρώτη Πανσέληνος του καλοκαιριού: Επιπόλαιες σχέσεις και προδοσίες…


Ο Ιούνιος ξεκινά με την Πανσέληνο των παραπλανήσεων, που πραγματοποιείται στις 2 του μήνα στο ζώδιο του Τοξότη! Η δυσαρμονική όψη που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα μας δείχνει ότι αυτό το φεγγάρι μπορεί να σταθεί επικίνδυνο για τις σχέσεις αλλά και τον ψυχισμό μας, αν δεν καταφέρουμε να διώξουμε μακριά τα στοιχειά του παρελθόντος! Αυτή την εβδομάδα λοιπόν αναμένεται να βιώσουμε παραπλανήσεις, εξαπατήσεις και προδοσίες, που θα οφείλονται σε επιπόλαιες πράξεις και επιλογές. Μην βιάζεσαι να ξεκινήσεις μία νέα σχέση, μην προτρέχεις να κρίνεις τα γεγονότα και μην παίρνεις αποφάσεις εν θερμώ! Τα ζώδια που επηρεάζονται αρνητικά από αυτή την Πανσέληνο είναι οι εκπρόσωποι του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι,ΠαρθένοιΤοξότεςΙχθείς) που γεννήθηκαν στο τέλος του α’ δεκαημέρου και στις αρχές του δευτέρου! Ευνοημένοι θα είναι οι Λέοντες και οι Υδροχόοι!

Η Αφροδίτη στον Λέοντα: Το γλέντι του έρωτα!


Την Παρασκευή στις 5 Ιουνίου ο πλανήτης Αφροδίτη, ξεκινά το καλοκαιρινό ερωτικό πάρτι, κάνοντας την είσοδό της στο πύρινο ζώδιο του σταθερού σταυρού, τον Λέοντα! Σε αυτή τη θέση θα παραμείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα – ως τις 8 Οκτωβρίου- με ένα μικρό διάλειμμα από τις 19-31 Ιουλίου, που θα βρίσκεται προσωρινά στην Παρθένο. Τι θα μας δώσει όμως η Αφροδίτη από τον Λέοντα: Νέες γνωριμίες, καινούργια ερωτικά πάθη, δυναμικές ερωτικές ιστορίες, στιγμές διασκέδασης και ανεμελιάς στον έρωτα, κτητικές σχέσεις πάθους και απόλυτη εκφραστικότητα για ζητήματα ερωτικά! Ποιοι θα ευνοηθούν; Τα ζώδια της Φωτιάς (ΚριοίΛέοντεςΤοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (ΔίδυμοιΖυγοίΥδροχόοι)!

Το εξάγωνο του Άρη με τον Δία: Γυρνάς σελίδα και το ευχαριστιέσαι!


Την Παρασκευή στις 5 Ιουνίου λέμε αντίο στο πικρό παρελθόν και κοιτάζουμε μπροστά μας. Το παρόν είναι όμορφο και ότι οι μέρες που έρχονται θα μας δώσουν κάτι καινούργιο, που έχουμε πραγματικά ανάγκη να το ζήσουμε! Ο Άρης από τους Διδύμους πραγματοποιεί εξάγωνο με τον Δία και φέρνει την ευκαιρία που μας θέτει σε εγρήγορση για να αλλάξουμε με όμορφο τρόπο τη ζωή μας! Ευνοείσαι αν είσαι ζώδιο της Φωτιάς (ΚριόςΛέωνΤοξότης) ή ζώδιο του Αέρα (ΔίδυμοςΖυγόςΥδροχόος) και έχεις γεννηθεί στο β δεκαήμερο!

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με Κρόνο: Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια!


Το Σάββατο στις 6 Ιουνίου η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα πραγματοποιεί την πρώτη της αρμονική όψη με τον Κρόνο από το ζώδιο του Τοξότη! Τοτρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο σταθεροποιεί ερωτικές σχέσεις που έχουν συναισθηματικό βάθος και ουσία! Αν είσαι ζώδιο της Φωτιάς (Κριός,ΛέωνΤοξότης) ή ζώδιο του Αέρα (ΔίδυμοςΖυγόςΥδροχόος) και έχεις γεννηθεί στο α’ δεκαήμερο, μπορείς να προσμένεις τα καλύτερα!

 

Αφού είδαμε την ερωτική αστρολογική ενημέρωση της πρώτης εβδομάδας του Ιουνίου ήρθε η ώρα να αφήσουμε τους στίχους τραγουδιών να προβλέψουν τι θα γίνει στα αισθηματικά των ζωδίων! Άκουσε το στίχο που σου ταιριάζει από 1-7 Ιουνίου 2015 και ξεκίνησε τις αφιερώσεις και τις δημοσιεύσεις στο facebook! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικέςπροβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι


ΚΡΙΟΣ

«Καταπληκτικά – Νίνο»

«Σε έχω δίπλα μου και νιώθω καταπληκτικά κι η καρδιά μου σαν ροκ μπάντα παίζει δυνατά! Κάθε χτύπος τ’ όνομα σου λέει στο ρυθμό, μόλις με φιλήσεις χάνω ανάσα και σφυγμό, σ’ αγαπάω και όλα μοιάζουν πια, καταπληκτικά! Τα μάτια μου άνοιξα μετά σε χάζευα, 7 τα θαύματα, το πιο μεγάλο εσύ, ποτέ κορίτσι μου, ποτέ δεν έμαθα η λέξη “ευτυχία” τι θα πει»… Η ευτυχία ξεκινά από αυτή την εβδομάδα που η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στο ζώδιο του Λέοντα… Η πιο ερωτική περίοδος του έτους ξεκινά και αυτή τη φορά θα κρατήσει αρκετά. Η Πανσέληνος στον Τοξότη σου δίνει ερωτική διέξοδο και λύση σε κάθε πρόβλημά σου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Τι θα συμβεί με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529 για να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες! H σιγουριά που χαρίζει η αίσθηση μιας προστασίας μπορεί να μας κάνει να πάρουμε αυτό που θέλουμε: προστασία, αγάπη, υγεία, δύναμη. Διάλεξε ένα φυλαχτό για σένα, μέσα από την μεγάλη ποικιλία που διαθέτει το ilovezen.gr!


ΤΑΥΡΟΣ

«Μια μεγάλη αγάπη – Γιάννης Πλούταρχος»

«Πες της αν το θέλει πίσω να γυρίσει, μίλησέ της κι ίσως να υπάρχει λύση, πες της δύο λόγια με πολύ αγάπη, δεν μπορεί το ξέρω νιώθει ακόμα κάτι. Πες της αν το θέλει πώς την περιμένω, ούτε απ' το σπίτι έξω πια δεν βγαίνω, ξέρω κατά βάθος έχω κάνει λάθη! Όλα τα σκεπάζει μια μεγάλη αγάπη, μια μεγάλη αγάπη»! Η μεγάλη αγάπη έχει πάντα πόνο αλλά έχει και διάρκεια… Η Πανσέληνος στον Τοξότη φουντώνει τα πάθη, σε κάνει να λειτουργείς σπασμωδικά και ζεις το δικό σου δράμα για λάθη που έχουν ήδη συμβεί… Όμως σύντομα θα ξεφύγεις από αυτή την διάθεση και η Αφροδίτη από τον Λέοντα θα σε βοηθήσει να βρεις τη χαρά που κρύβεται μέσα σου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Τι θα συμβεί με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529 για να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες! H σιγουριά που χαρίζει η αίσθηση μιας προστασίας μπορεί να μας κάνει να πάρουμε αυτό που θέλουμε: προστασία, αγάπη, υγεία, δύναμη. Διάλεξε ένα φυλαχτό για σένα, μέσα από την μεγάλη ποικιλία που διαθέτει το ilovezen.gr!


ΔΙΔΥΜΟΙ

«Όλα τα ξέρω – Ηλίας Βρεττός»

«Όλα τα ξέρω, τι να εξηγήσω, γι’ αυτό καλύτερα να μην μιλήσω, όλα τα ξέρω ασ’ τη συγνώμη, γιατί ο προδότης δεν έχει γνώμη, μόνο να μην σε ξαναδώ σαν να μην πέρασες από ΄δω μόνο να μην σε ξαναδώ, μην δεις τον άλλο μου εαυτό»! Οι αποκαλύψεις που γίνονται, είναι για το καλό σου και πραγματικά θα σε βγάλουν σε ένα καλύτερο αύριο! Η Πανσέληνος στον Τοξότη βγάζει στην επιφάνεια γεγονότα που δεν ήξερες… Σίγουρα όμως, η Αφροδίτη από τον Λέοντα θα σε βοηθήσει γρήγορα να βρεις τον εαυτό σου, φέρνοντας στα πόδια σου νέα φλερτ! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Τι θα συμβεί με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529 για να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες! H σιγουριά που χαρίζει η αίσθηση μιας προστασίας μπορεί να μας κάνει να πάρουμε αυτό που θέλουμε: προστασία, αγάπη, υγεία, δύναμη. Διάλεξε ένα φυλαχτό για σένα, μέσα από την μεγάλη ποικιλία που διαθέτει το ilovezen.gr!X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X