Με Σπανούλη η προπόνηση στο «Nick Galis Hall»

Με τον Βασίλη Σπανούλη να συμμετέχει κανονικά στην προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αυριανή (4/6, 20:30, Novasports 1) αναμέτρηση με αντίπαλο τον Άρη, στην οποία οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες για να προκριθούν στους τελικούς των πλέι οφ της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, ο οποίος είχε μείνει στην Αθήνα για λόγους ξεκούρασης, κλήθηκε να ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη μετά την ήττα από τους «κίτρινους» στο χθεσινό (2/6) τρίτο ματς και σήμερα πήρε μέρος στην προπόνηση των «ερυθρόλευκων», που έγινε στο «Nick Galis Hall», οι εξέδρες του οποίου και αύριο θα είναι άδειες λόγω της τιμωρίας του Άρη από τον τελευταίο αγώνα της προημιτελικής φάσης των πλέι οφ κόντρα στην ΑΕΚ.
Η συμμετοχή του Σπανούλη, πάντως, στην αυριανή συνάντηση δεν είναι βέβαιη. Στην Θεσσαλονίκη ταξίδεψε και ο Μπρεντ Πέτγουεϊ, που έχει πάθει τράβηγμα στον δεξί μηρό και δεν υπολογίζεται για την αυριανή αναμέτρηση. Ο 30χρόνος Αμερικανός φόργουορντ του Ολυμπιακού έκανε θεραπεία και παρακολούθησε το κομμάτι της προπόνησης, που αφορούσε στην τακτική.
 
 

Σχετικά άρθρα