Πέλκας: «Περιμένω τον ΠΑΟΚ!»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ που τελείωσε ο δανεισμός του στη Σετούμπαλ , ο Δημήτρης Πέλκας και μίλησε για την πιθανή επέκταση του συμβολαίου του το οποίο λήγει τον Δεκέμβριο αλλά και για την αγνώριστη εικόνα του «Δικεφάλου».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Υπάρχει μεγάλη στεναχώρια και δεν περιμέναμε να καταλήξουν έτσι τα πλέι – οφ. Ελπίζω τα παιδιά να βρουν τα αποθέματα και να σώσουν την παρτίδα στη Τρίπολη».

Για το πώς εξηγείται η εικόνα του ΠΑΟΚ:

«Τα παιδιά είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση από ότι φαίνεται απ ‘ έξω. Από τα παιχνίδια που παρακολούθησα αυτοί δεν είναι οι ποδοσφαιριστές που ήξερα και που με πολλούς από αυτούς έχω παίξει συμπαίκτης. Δεν ξέρω πως μπορεί να αλλάξει κάτι και ελπίζω να βρουν ψυχολογικά αποθέματα».

Για τις δηλώσεις του Αθανασιάδη πως είναι άρρωστη η ομάδα:

«Ο Στέφανος βγήκε και είπε αυτό που πίστευε και ένιωθε. Για να το είπε ο αρχηγός της ομάδας και ένας άνθρωπος που έχει μεγαλώσει στον ΠΑΟΚ, έτσι θα είναι τα πράγματα».

Για την απογοήτευση του κόσμου:

«Είναι άσχημο που από τον Δεκέμβριο μιλούσαμε για πρωτάθλημα γιατί το πρωτάθλημα τελειώνει τον Μάιο και γιατί έπεσε πολύ απότομα η ψυχολογία του κόσμου».

Για τον λίγο χρόνο που θα υπάρχει σε περίπτωση που η ομάδα βγει πέμπτη στα πλέι – οφ:

«Είναι δύσκολα τα πράγματα και δεν θέλω να σκέφτομαι αυτό το σενάριο. Πρέπει να κερδίσουν τα παιδιά την Κυριακή και να υπάρχει χρόνος για όλους».

Για το αν είχε πρόταση από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας:

«Δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο εγώ προσωπικά. Κάτι επίσημο δεν έγινε».

Για το αν έχει συζητήσει με τον ΠΑΟΚ για επέκταση του συμβολαίου του το οποίο λήγει τον Δεκέμβριο:

«Ακόμα δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση. Είχε γίνει μια πρώτη κουβέντα με τον ατζέντη μου αλλά μέχρι εκεί και από εκεί και πέρα δεν έχω επικοινωνήσει με κάποιον».

Για το αν θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ:

«Υπάρχουν άλλοι έξι μήνες και ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο λόγο για εμένα. Η βασική μου προτεραιότητα είναι ο ΠΑΟΚ εφόσον δείξει πως με θέλει».

Για την εμπειρία του στη Πορτογαλία:

«Ήταν πολύ σημαντική εμπειρία, άλλου σε ένα είδους πρωτάθλημα και με άλλου επιπέδου ποδοσφαιριστές. Η χρονιά κύλησε πολύ θετικά».

Για το πώς οραματίζεται τον νέο ΠΑΟΚ:

«Ελπίζω να γίνει σωστός προγραμματισμός, σωστές επιλογές και αν είμαι στην ομάδα θα δώσω ότι καλύτερο μπορώ».

Για το αν αισθάνεται έτοιμος για τον ΠΑΟΚ:

«Αισθάνομαι πολύ πιο έτοιμος. Η προώθηση των νέων παιδιών είναι πολύ σημαντική και οι ξένες ομάδες δίνουν πολύ χρόνο στους ποδοσφαιριστές. Οι νεαροί πρέπει να παίξουν 10-15 ματς για να μπορέσουν να δείξουν αν αξίζουν. Επιπλέον, όταν είσαι από 12-13 χρονών στην ομάδα την αγαπάς και δίνεις παραπάνω από άλλους ποδοσφαιριστές».

Για τις φιλοδοξίες του για το μέλλον:

«Τώρα είμαι σε διακοπές και περιμένω τηλεφώνημα από τον ΠΑΟΚ, να μιλήσουμε και να δούμε τι θα γίνει».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο του ΠΑΟΚ:

«Ακούει ο κόσμος όλη την ώρα την λέξη υπομονή αλλά αυτή την στιγμή δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Πιο πολύ από ποτέ χρειάζεται στήριξη η ομάδα».

Σχετικά άρθρα