Μπουφόν: «Θα παίζω για τουλάχιστον τρία χρόνια…»

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν μίλησε στην «Tuttosport»-οι δηλώσεις του υπάρχουν στην ιστοσελίδα της ιταλικής εφημερίδας-μετά τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και τόνισε πως θα παίζει για τουλάχιστον τρία ακόμα χρόνια σε υψηλό επίπεδο. Ο διεθνής τερματοφύλακας της Γιουβέντους δεν έκρυψε πως κάποια στιγμή… πίστεψε στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ!

«Θέλω να αγωνίζομαι σε αυτά τα επίπεδα για τουλάχιστον τρία χρόνια. Τότε θα τραβήξω τις κουρτίνες. Ελπίζω να έχω ολοκληρώσει τουλάχιστον ένα ακόμη όνειρο μέχρι τότε», ανέφερε ο αρχηγός της «μεγάλης κυρίας».

Για τον χαμένο τελικό κόντρα στη Μπαρτσελόνα, ο Μπουφόν επισήμανε: «Υπήρξε μία στιγμή στην οποία επέτρεψα στον εαυτό μου να πιστέψει σε επικό επίτευγμα. Δεν μπορούσαμε όμως να το ολοκληρώσουμε, όχι διότι δεν προσπαθήσαμε σκληρά. Αποδείξαμε όμως πως μπορούμε να αγωνιζόμαστε άνετα σε αυτά τα επίπεδα. Είναι κρίμα, αλλά γνωρίζω πως να αντιμετωπίζω στιγμές χαράς αλλά κι εκείνες της λύπης τις οποίες σου προσφέρει ο αθλητισμός. Αρχίσαμε ως αουτσάιντερ, αλλά δεν πρέπει να μετανιώνουμε για τίποτα μέχρι εδώ που φτάσαμε».

Σχετικά άρθρα