The «D» day

Ιδιαίτερα καθοριστική είναι η σημερινή μέρα αναφορικά με το μέλλον του Τραϊανού Δέλλα στον πάγκο της ΑΕΚ. Ο τεχνικός της “Ένωσης” αναμένεται να συναντηθεί με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς το μεσημέρι πριν την έναρξη της προπόνησης των “κιτρινόμαυρων” ροκειμένου να συζητήσουν το ευρύτερο πλάνο της συνεργασίας τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Εάν δεν υπάρξουν τεράστιες αποστάσεις στα “θέλω” της ΑΕΚ και σε αυτά του “Κολοσσού” η εισήγηση θα είναι θετική από την πλευρά του Ντούσκο προς τον Δημήτρη Μελισσανίδη για την παραμονή του στον πάγκο του “δικεφάλου”. Αν στον απολογισμό της χρονιάς και στον καταρχήν σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου, υπάρξουν σοβαρές διαφωνίες, τότε το διαζύγιο θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο και θα φανεί άμεσα αν υπάρχει plan B.

Αυτό πάντως που θα πρέπει να σημειώσουμε είναι πως και χθες, ο Τραϊανός Δέλλας φρόντισε να κρατήσει αποστάσεις και να μην συνδέσει το μέλλον του με αυτό της ΑΕΚ. Σε ερώτηση που του έγινε για το αν ανοίγει πλέον ένας καινούριος κύκλος για την ΑΕΚ και τον ίδιο, ο “Τράι” είπε: “Για την ΑΕΚ, ναι, ανοίγει ένας νέος κύκλος. Για μένα, θα πρέπει να γίνει ένα ραντεβού, που εκκρεμεί. Ένα ραντεβού για να συζητήσουμε. Από εκεί και πέρα, θα δούμε. Είναι προγραμματισμένο το ραντεβού. Είναι κάτι που θα γίνει άμεσα”.

Προς το παρόν δεν έχει ξεκαθαρίσει αν το ραντεβού πραγματοποιηθεί παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη. Αυτό αναμένεται να γνωστοποιηθεί μέσα στις επόμενες ώρες…

Σχετικά άρθρα