Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Ανάδρομος Κρόνος στον Σκορπιό – Ερχεται να τακτοποιήσει εκκρεμότητες του παρελθόντος!
Ανάδρομος Κρόνος στον Σκορπιό - Ερχεται να τακτοποιήσει εκκρεμότητες του παρελθόντος! thumbnail

Ανάδρομος Κρόνος στον Σκορπιό – Ερχεται να τακτοποιήσει εκκρεμότητες του παρελθόντος!

Από τις 14 Μαρτίου 2015 και από την 4η μοίρα του Τοξότη, ο Κρόνος έχει περάσει σε ανάδρομη πορεία μέχρι τις 2 Αυγούστου 2015. Στη διαδρομή του αυτή, στις 15 Ιουνίου 2015 επιστρέφει στο ζώδιο του Σκορπιού, φτάνοντας μέχρι την 28η μοίρα του ζωδίου, προκειμένου να τακτοποιήσει εκκρεμότητες του παρελθόντος!

Κρόνος και κάρμα


Ο Κρόνος είναι ένας πλανήτης άμεσα συνδεδεμένος με το ''Κάρμα'', αυτές δηλαδή τις ενέργειες που πάντα θα λειτουργούν ανταποδοτικά στις δικές σου κινήσεις κι επιλογές! Και βεβαίως, είναι συνδέεται άμεσα με την ωμή πραγματικότητα και τον πραγματικό κόσμο. Είναι ο καθρέφτης, που θα σου δείξει ακριβώς τις κινήσεις που κάνεις και τον αντίκτυπο που έχουν αυτές στη ζωή σου.

 

Κατά την αναδρομή του, ο Κρόνος ανακινεί αυτές ακριβώς τις ενέργειες, που έρχονται να κρίνουν την μέχρι τώρα διαδρομή σου, τις σχέσεις σου, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο έχεις κινηθεί. Αντιστοίχως, θα δεχτείς και τις συνέπειες των πράξεών σου. Αν οι πράξεις σου είχαν μια ειλικρινή και έντιμη πρόθεση ή αν έχεις αφιερωθεί σε ένα στόχο και έχεις δουλέψει πάρα πολύ για την υλοποίηση του, ο Κρόνος έρχεται να επιβραβεύσει κάθε προσπάθεια και μάλιστα πολλές φορές με δώρα, μεγαλύτερα απ’ αυτά που έχεις φανταστεί! Αν όμως οι προθέσεις σου κινήθηκαν κάτω από δόλιες ενέργειες με σκοπό να κάνεις αυτό που θέλεις, ακόμα και να βλάψεις τους γύρω σου, το σίγουρο είναι πως το αποτέλεσμα που θα εισπράξεις δεν θα είναι αυτό που σου αρέσει ή περίμενες!

 

Ο Κρόνος είναι πάντα ο δίκαιος κριτής που θα εξυψώσει την προσπάθειά σου ή θα σε αφήσει στην ίδια… τάξη και θα σου ξαναδώσει τα ίδια μαθήματα! Καιπάντα έρχεται να πλήξει τους τομείς που σχετίζονται με την ασφάλειά σου, την οικονομική ή τη συναισθηματική, δύο σημαντικούς πυλώνες στη ζωή μας!

 

Το θέμα λοιπόν είναι πόσο άμεσα θα δράσεις! Όσο πιο προετοιμασμένος είσαι να πάρεις τα πράγματα στα χέρια σου, τόσο πιο εύκολη θα είναι και η προσαρμογή! Το πρόβλημα φυσικά είναι ότι τις περισσότερες φορές αντιστεκόμαστε στην αλλαγή και αυτό μεγαλώνει ακόμη περισσότερο το πρόβλημα, ενώ δυσκολεύει και την επίλυσή του!

Κρόνος στον Σκορπιό


Όσο ο Κρόνος θα κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού, επανέρχονται στο προσκήνιο θέματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά και τα οικονομικά μας. Το διάστημα αυτό μας καλεί να επιλύσουμε ζητήματα που μας έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν, επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες, οι οποίες ενδεχομένως να βγάλουν πάρα πολλές εντάσεις, διαφωνίες και αντιπαραθέσεις, οδηγώντας συχνά τις καταστάσεις στα άκρα, προκειμένου να διαλευκανθούν και να επιλυθούν τα προβλήματα που υπάρχουν. Δεν είναι λίγες οι φορές, που θα υπάρξει και ένα οριστικό τέλος, μια ρήξη στις σχέσεις που μας ταλαιπώρησαν το διάστημα που προηγήθηκε.

 

Το ίδιο κλίμα φυσικά υπάρχει και στις προσωπικές μας σχέσεις. Συχνά μπορεί να προκύψουν οριστικοί χωρισμοί, ακόμα και σε μακροχρόνιες σχέσεις ή γάμους. Κι αν αυτό σε φοβίζει, να θυμάσαι πως ο Κρόνος ποτέ δεν διαλύει σχέσεις που έχουν υγιείς και στέρεες βάσεις. Απομακρύνει μόνο αυτές, που έτσι κι αλλιώς θα έπρεπε να έχουμε κλείσει από καιρό, όμως για κάποιο λόγο δεν είχαμε καταφέρει. Τώρα, οι συνθήκες, οι συγκυρίες και τα γεγονότα μας καλούν να πάρουμε οριστική θέση απέναντι στο πρόβλημα που μας ταλαιπωρεί και να το επιλύσουμε!

 

Το πιο σημαντικό λοιπόν απ’ όλα είναι να είμαστε ειλικρινείς, αρχικά με τον εαυτό μας! Είναι το μόνο που μπορεί να βοηθήσει στην εξυγίανση και στην ομαλότερη μετάβαση από τη μια κατάσταση στην άλλη. Γιατί, ας μην ξεχνάμε πως ο Κρόνος στον Σκορπιό προκαλεί έντονες συναισθηματικές ανακατατάξεις, που δημιουργούν τις προϋποθέσεις για αλλαγή! Ενίσχυσε την δύναμη που κρύβεις μέσα σου, φορώντας ένα μαγικό φυλαχτό που έχει φτιαχτεί για αυτό το σκοπό! Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει εδώ και μόνο για σήμερα επωφελήσου από την προσφορά του ilovezen.gr που περέχει ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τον ανάδρομο Κρόνο στον Σκορπιό


Αρχικά, από την επιστροφή του Κρόνου στον Σκορπιό επηρεάζονται όλοι όσοι έχουν τον Ήλιο τους ή προσωπικούς πλανήτες στις τελευταίες μοίρες των ζωδίων.

 

Ξεκινώντας από τον άξονα Ταύρου – Σκορπιού και όσους έχουν τον Ήλιο τους ή προσωπικούς τους πλανήτες στην 29 και 28η μοίρα των ζωδίων αυτών, οι κύριοι τομείς που ενεργοποιούνται είναι αυτοί των σχέσεών τους, επαγγελματικών και προσωπικών, όπου καλούνται να διαχειριστούν ζητήματα που τους δυσκόλεψαν το προηγούμενο διάστημα. Ενδεχομένως να χρειαστεί να κλείσουν οριστικά κάποιες σχέσεις στη ζωή τους ή ακόμα και τον γάμο τους, αν αυτός δεν εξυπηρετεί άλλο τις ανάγκες τους.

 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X