Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Οι αστρολογικές όψεις και ο έρωτας το δεύτερο 15ήμερο του Ιουνίου
Οι αστρολογικές όψεις και ο έρωτας το δεύτερο 15ήμερο του Ιουνίου thumbnail

Οι αστρολογικές όψεις και ο έρωτας το δεύτερο 15ήμερο του Ιουνίου

Ανάδρομος Κρόνος στον Σκορπιό


Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου ξεκινά με τον ανάδρομο Κρόνο να έχει φτάσει στη μηδενική μοίρα του Σκορπιού και μας βάζει δύσκολα όσον αφορά τις σχέσεις, τις επιλογές μας, τις αποφάσεις μας. Παλιά θέματα επανέρχονται και μας φέρνουν στη θέση που νομίζαμε πως είχαμε προ πολλού ξεπεράσει. Παλιοί έρωτες, αποφάσεις που αποδείχτηκαν επιπόλαιες, μοιραίες και λαθεμένες, μας ταλαιπωρούν πάλι, για να κλείσουν αυτή τη φορά οριστικά και αμετάκλητα.

Οι πλανήτες και ο ερωτικός Ιούνιος


Η Αφροδίτη, που δίνει το γενικό κουμάντο για την ερωτική εξέλιξη του δεκαπενθημέρου, διανύει το Λέοντα, προκαλώντας από ευτυχή περιστατικά έως ερωτικά δράματα. Σκέρτσα, απαιτήσεις και παράλογες συμπεριφορές θα μας αναστατώσουν και ίσως φτάσουμε στο σημείο να βάλουμε ένα τέλος σε επιπόλαιες ερωτικές καταστάσεις. Οι έχοντες μία σοβαρή σχέση στη ζωή τους θα μπουν στη διαδικασία να σκεφτούν να κάνουν απογόνους.

 

Παράλληλα, η σύνοδος του Άρη με τον Ήλιο που ανταγωνίζονται, αλλά απόλυτα δεν συναντώνται, προκαλεί εντάσεις, νευρικότητα και αδυναμία να λυθούν διαφορές με το διάλογο. Κάποιες ζήλειες θα έρθουν στο προσκήνιο και θα κάνουν τα πράγματα πιο εκρηκτικά. Ωστόσο, σε κάποιες περιπτώσεις θα αναθερμανθεί η ερωτική ζωή, βρίσκοντας γρήγορα καταφύγιο στο πιο κοντινό κρεβάτι, ειδικά οι έρωτες που είναι πρόσφατοι. Ο Ήλιος και ο Άρης στο ζώδιο του Λέοντα λειτουργούν ακόμα πιο πύρινα, πιο άμεσα, πιο παθιασμένα, με τις ανάλογες συνέπειες. Θα τολμήσουμε να διεκδικήσουμε, να αρπάξουμε, να απαιτήσουμε. Να ρισκάρουμε να εκφράσουμε ανοιχτά τον έρωτα και το ενδιαφέρον για ένα άτομο.

 

Στις 21 Ιουνίου, η όψη 150 μοιρών ανάμεσα στον Κρόνο και τον Ήλιο από τον Λέοντα ευθύνεται για τη μετάβαση από τις ανάλαφρες καταστάσεις σε πιο σοβαρές, που θα πρέπει να τις λάβουμε υπόψιν. Ίσως πρόκειται για μία σοβαρή συζήτηση με το σύντροφο, το μέλλον της σχέσης ή μία συναισθηματική απόσταση που έχει προκύψει. Πολλά ζευγάρια θα έρθουν στα πρόθυρα ενός χωρισμού, αν δεν υπάρξει η προσπάθεια για γέφυρες επικοινωνίας και αναθεώρησης της σχέσης. Η τριβή με τη καθημερινότητα, είναι ο μέγιστος εχθρός.

 

Στις 22 Ιουνίου ο Δίας τριγωνίζει τον Ουρανό και φέρνει τα δώρα της αγάπης στη ζωή μας, αλλά και μας βοηθάει να εντοπίσουμε την ομορφιά στις υπάρχουσες σχέσεις. Παράλληλα, ανοίγουμε τη πόρτα στο καινούργιο, την αλλαγή, το διαφορετικό. Μία περίοδος, κατά την οποία θα έχουμε πολλές προτάσεις, προσκλήσεις και προκλήσεις, βοηθώντας να πραγματοποιηθούν οι προσδοκίες μας.

 

Στις 24 Ιουνίου, ο Άρης εισέρχεται στον Καρκίνο, εγκαινιάζοντας ένα μήνα τρυφερότητας, ανάγκης για προστασία, στενές σχέσεις και αφοσίωσης στην οικογένεια. Δημιουργούμε προστατευτικές μπάρες, τόσο για εμάς όσο και για αυτούς που αγαπάμε, θεωρώντας πως ο κόσμος έτσι γίνεται λιγότερο ευάλωτος. Η ανάγκη μας να έρθουμε πιο κοντά με κάποια άτομα και να χτίσουμε μία οικειότητα, είναι μεγάλη. Έτσι, δεν είναι τυχαίο πως το μήνα που θα παραμείνει ο Ήλιος στο ζώδιο του Καρκίνου θα επιχειρήσουμε, αν βρισκόμαστε μέσα σε μία σχέση, να επισημοποιήσουμε ή να θεμελιώσουμε δεσμούς που μέχρι τώρα δεν είχαν καμία σιγουριά.

 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X