Όλα του στόπερ δύσκολα

Με δυσκολίες εξελίσσεται η εξεύρεση ενός στόπερ που θα καλύψει το κενό του Γκόρντον Σίλντενφελντ στον Παναθηναϊκό. Οι Πράσινοι επαναπροσδιορίζουν τους στόχους τους καθώς μέχρι στιγμής δεν έχουν αποσπάσει τις θετικές απαντήσεις που θα ήθελαν. Ηδη ο Σίβοκ και ο Σπάχιτς, που βρίσκονταν ψηλότερα στη μεταγραφική λίστα, αρνήθηκαν την πρόταση του Τριφυλλιού, ενώ και ο Σιανί δεν φαίνεται πως καλύπτει απόλυτα το πακέτο του παίκτη-ηγέτη που θέλει ο Γιάννης Αναστασίου.

Δεδομένων των δυσκολιών που έχουν προκύψει στη συγκεκριμένη υπόθεση, οι Πράσινοι ξαναδημιουργούν νέα λίστα με υποψήφιους στόχους προκειμένου εντός του επόμενου δεκαημέρου να έχει ολοκληρωθεί μια μεταγραφή που έχει ζορίσει αρκετά τους διοικούντες τον σύλλογο. Στόχος πλέον είναι ο αμυντικός που θα αποκτηθεί να έχει ενσωματωθεί στην ομάδα μέχρι τις 3 Ιουλίου οπότε θα αναχωρήσει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Από τις περιπτώσεις που έχουν διαρρεύσει και έχουν γραφτεί στα μέσα ενημέρωσης ο Σιανί φαίνεται πως επί του παρόντος απομακρύνεται, ενώ ο Σάντσεθ και ο Αλκαράς διαθέτουν μεν τα στοιχεία που θέλουν στον ΠΑΟ αλλά είναι ιδιαίτερα «αλμυροί», ενώ έχουν ήδη στα χέρια τους δελεαστικές προτάσεις από καλύτερα πρωταθλήματα.

Οι προτάσεις για στόπερ πέφτουν βροχή στους Πράσινους που δεν απορρίπτουν καμία, αλλά αντιθέτως τις εξετάζουν διεξοδικά προκειμένου να βρουν την καλύτερη δυνατή λύση.

Σχετικά άρθρα