Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Οι αστρολογικές όψεις της Αφροδίτης και η τύχη σε έρωτα και χρήμα
Οι αστρολογικές όψεις της Αφροδίτης και η τύχη σε έρωτα και χρήμα thumbnail

Οι αστρολογικές όψεις της Αφροδίτης και η τύχη σε έρωτα και χρήμα

Η Αφροδίτη, ο έρωτας και το χρήμα


Η πολυπόθητη τύχη στον έρωτα και στο χρήμα, δεν είναι ένας στόχος εφικτός για όλους… Κάποιοι παιδεύονται και περιμένουν καιρό για να απολαύσουν μία όμορφη ερωτική σχέση, ενώ κάποιοι άλλοι κάνουν εύκολα και γρήγορα γνωριμίες, αλλά και ζουν πολλούς έρωτες στη ζωή τους! Τα οικονομικά για κάποιους είναι πάντα στενεμένα και περιοριστικά, ενώ άλλοι άνθρωποι δέχονται συχνά ευκαιρίες, που τους βοηθούν να γεμίζει το πορτοφόλι τους…

 

Πώς μπορούμε να δούμε αστρολογικά αν έχουμε εύνοια και τύχη στον έρωτα και στο χρήμα; Η Αφροδίτη στο ωροσκόπιο μας, αλλά και οι όψεις που σχηματίζει με τους υπόλοιπους πλανήτες, μας δίνει όλες τις απαντήσεις! Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης που στην αστρολογία συμβολίζει το χρήμα, τον έρωτα, τα παιδιά, την απόλαυση, τα ταλέντα, την διασκέδαση, με λίγα λόγια κάθε τι που μας βοηθά να νιώθουμε πληρότητα. Η θέση της στο ωροσκόπιό μας καθώς και οι όψεις που πραγματοποιεί με τους υπόλοιπους προσωπικούς πλανήτες του αστρολογικού μας χάρτη, μας δίνουν το "μήνυμα" κατά πόσο μπορούμε να έχουμε την ελπίδα ότι στη ζωή μας θα έχουμε τύχη στον έρωτα και στα οικονομικά! Με ένα φυλαχτό μπορείς να ενισχύσεις ακόμη περισσότερο αυτούς τους τομείς, μέσα από τις μαγικές ιδιότητες που κρύβει! Απόκτησε το δικό σου εδώ

Οι αστρολογικές όψεις της Αφροδίτης και η τύχη σε έρωτα και χρήμα


Δες στον αστρολογικό χάρτη σου τις όψεις που πραγματοποιεί η Αφροδίτη του ωροσκοπίου σου με τους υπόλοιπους προσωπικούς πλανήτες και μάθε αν έχεις τύχη στον έρωτα και στο χρήμα.  

 

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο / σύνοδο / εξάγωνο με τον Ήλιο: Η αλήθεια είναι ότι μαγεύεις τα πλήθη… Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης με τον Ήλιο σε βοηθούν να προβάλεις με πολύ θετικό τρόπο τον εαυτό σου, γεγονός που σε βοηθά να αναδεικνύεις την όμορφη πλευρά της προσωπικότητάς σου! Στον έρωτα δεν υπάρχει περίπτωση να μην πλανέψεις με ευκολία το άτομο που θα βάλεις ερωτικό στόχο, ενώ η γοητεία σου σε κάνει να βρίσκεσαι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος! Στα οικονομικά, μπορείς μέσα από τα ταλέντα σου, αλλά και τον τρόπο προβολής των προσωπικών σου ικανοτήτων, να αποκτήσεις κέρδη.

 

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο / σύνοδο / εξάγωνο με την Σελήνη: Η θετική όψη της Αφροδίτης με την Σελήνη μπορεί να μην είναι η πιο τυχερή όψη για έρωτα και χρήμα, όμως η ύπαρξή της στο ωροσκόπιό σου, σου χαρίζει την πληρότητα και την ικανοποίηση από όλα όσα συμβαίνουν γύρω σου! Στον έρωτα, θα βιώσεις όμορφα και ρομαντικά συναισθήματα και θα κατανοήσεις τι είναι τελικά η αγάπη! Θα δοθείς, αλλά και θα πάρεις συναισθήματα από καρδιάς και θα νιώσεις κάλυψη από αυτό τον τομέα της ζωής σου! Στα οικονομικά, θα υπάρξουν κέρδη ή και ευκαιρίες από την μητέρα, η οποία με τις κατευθύνσεις και την προσφορά της θα σου ανοίξει δρόμους για να αναπτύξεις τα οικονομικά σου!

 

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο / σύνοδο / εξάγωνο με τον Ερμή: Η θετική όψη της Αφροδίτης με τον Ερμή σου χαρίζει την κατάλληλη "καπατσοσύνη" για να μπορείς να διαχειριστείς προς όφελός σου τόσο τα ερωτικά όσο και τα οικονομικά σου! Στον τομέα του έρωτα και των σχέσεων, θα υπάρχουν πάντα ευκαιρίες για φλερτ και γνωριμίες μέσα από ταξίδια, σεμινάρια, εργασία, χώρους επικοινωνίας και δικτύωσης! Στα οικονομικά σου, θα μπορείς να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες κατάλληλα, μέσω της ανάπτυξης των ταλέντων σου. Τύχη στο χρήμα μπορεί να προέλθει μέσω της συγγραφής, της εκπαίδευσης, του διαδικτύου, ή οποιουδήποτε επαγγέλματος που σχετίζεται με τα ταξίδια και την επικοινωνία.

 

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο / σύνοδο / εξάγωνο με τον Άρη: Η θετική όψη της Αφροδίτης με τον Άρη είναι απόλυτα ευεργετική για τις ερωτικές σου υποθέσεις, δευτερευόντως για τα οικονομικά σου! Στον τομέα των αισθηματικών, έχεις ρέντα… Ερωτική ικανοποίηση, ευκαιρίες για ανεμπόδιστες ερωτικές σχέσεις και για πλήρη ικανοποίηση, είναι τα "δώρα" που σου χαρίζει απλόχερα η Αφροδίτη σου! Στα οικονομικά σου, γνωρίζεις καλά ότι αν δεν κυνηγήσεις και δεν διεκδικήσεις τις επιθυμίες σου, τίποτα δεν θα σου έρθει στο πιάτο! Το σίγουρο είναι ότι μπορείς να έλξεις κοντά σου το χρήμα με μεγαλύτερη ευκολία από άλλους ανθρώπους.

 

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο / σύνοδο εξάγωνο με τον Δία: Με την Αφροδίτη και τον Δία να βρίσκονται σε αρμονική όψη, μπορείς με βεβαιότητα να προσμένεις ότι η τύχη στα ερωτικά και στα οικονομικά είναι με το μέρος σου! Ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης και της επέκτασης, φροντίζει πάντα σε αυτή τη ζωή να σου ανοίγει τις πύλες που θα σε οδηγήσουν σε μία μεγάλη επιτυχία! Στα ερωτικά σου, υπάρχει τύχη αλλά και προοπτική γάμου που θα είναι απόλυτα αρμονικός. Στα οικονομικά σου, σπάνια θα μένεις με άδειο πορτοφόλι, ενώ παράλληλα έχεις τύχη και σε τυχερά παιχνίδια, κληρονομιές, ή γενικά χρήματα που δεν προέρχονται από τη δουλειά σου!

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο: http://www.myastro.gr/zodia/astrologia-zodia/afroditi-erotas-xrima.html

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X