Επιβεβαίωσε ο Μπαρόχα, έρχεται ο Τζιοβάνι

Τις συζητήσεις με τους ανθρώπους της ΑΕΚ επιβεβαίωσε ο Αλέν Μπαρόχα. Ο διεθνής με την Βενεζουέλα τερματοφύλακας μίλησε σε Μέσα της πατρίδας του και εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

«Ναι, υπάρχουν συνομιλίες ανάμεσα στις δύο πλευρές, αλλά δεν υπάρχει ακόμα κάτι συγκεκριμένο να πω. Είμαι τυχερός που η Καράκας δεν θα εμποδίσει το μέλλον μου. Είμαι ήρεμος και περιμένω τις εξελίξεις», τόνισε αρχικά και εν συνεχεία αναφέρθηκε στις εμφανίσεις του στο πρόσφατο Κόπα Αμέρικα.

Εν τω μεταξύ, ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ πρέπει να θεωρείται ο Τζιοβάνι. Ο πατέρας και ο εκπρόσωπος του Βραζιλιάνου βρέθηκαν στην Αθήνα προκειμένου να συναντηθούν με τους ιθύνοντες της “Ένωσης” και αφού έλαβαν τις απαραίτητες εγγυήσεις ότι τα χρήματα του παίκτη είναι εξασφαλισμένα σε κάθε περίπτωση, επέστρεψαν στην πατρίδα του έτσι ώστε να διευθετήσουν και τις τελευταίες λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Ο Τζιοβάνι θα ταξιδέψει στην Ελλάδα και όλα δείχνουν πως μέχρι την Κυριακή θα είναι και επίσημα “κιτρινόμαυρος”.

Σχετικά άρθρα