Χάκετ: «Είμαι ενθουσιασμένος»

Ο Ντάνιελ Χάκετ έφτασε το πρωί της Παρασκευής (24/7) στην Ελλάδα με σκοπό να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό δηλώνοντας ενθουσιασμένος για τη νέα σελίδα στην καριέρα του.

«Είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα στον Ολυμπιακό. Πρόκειται για ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου. Πάντα προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος χρόνο με τον χρόνο. Χαίρομαι που έχω την ευκαιρία να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο», είπε αρχικά ο αριστερόχειρας γκαρντ.

Στη συνέχεια, ο 28χρονος γκαρντ μίλησε για τον αρχηγό του Θρύλου, Βασίλη Σπανούλη, και την συνεργασία που πρόκειται να έχουν: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ με τον Βασίλη Σπανούλη, είναι ένας θρύλος, πρόκειται για τον καλύτερο παίκτη της Ευρώπης, χαίρομαι που θα είμαι συμπαίκτης του, θέλω να δω πως καταφέρνει και είναι τόσο καλός, θέλω να του δώσω ένα στήριγμα μέσα στο παρκέ και να μακάρι να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια γίνεται».

Όσο για αυτά που γνωρίζει για τους Πειραιώτες, ο Ιταλός γκαρντ ήταν ξεκάθαρος: «Μίλησα με τον κόουτς και μου εξήγησε πολλά για το τι ομάδα θέλει να δημιουργήσει. Ξέρω πολλά για τον Ολυμπιακό, για αυτή την ομάδα μπορείς να πεις τόσα πολλά. Οι τίτλοι και όσα έχει καταφέρει αυτή η ομάδα «μιλούν» από μόνοι τους, είμαι εδώ, για να παίξω σκληρά, να δώσω τα πάντα και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει».

Σχετικά άρθρα