Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 27 Ιουλίου ως 2 Αυγούστου – Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει;
Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 27 Ιουλίου ως 2 Αυγούστου - Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει;  thumbnail

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 27 Ιουλίου ως 2 Αυγούστου – Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει;

Ο Ιούλιος οδεύει προς το τέλος του, λίγο όμως πριν μας πει το τελευταίο αντίο, έρχεται μία έντονη πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου, η οποία μας καλεί να κατανικήσουμε τα πάθη μας προκειμένου να φέρουμε την αλλαγή στη ζωή μας. Η εβδομάδα 27 Ιουλίου ως 2 Αυγούστου μας δίνει την ευκαιρία να αφήσουμε πίσω τα προβλήματα του χτες, να ξεπεράσουμε ψυχοφθόρες καταστάσεις, να κόψουμε κακές συνήθειες και να δούμε το μέλλον μπροστά με αισιοδοξία… Προς το τέλος της εβδομάδας, οι εκπλήξεις και οι ευχάριστες ανατροπές, θα σκορπίσουν όμορφα χαμόγελα που θα κάνουν πολλούς να λάμψουν από χαρά!

Ο Ερμής σε όψη χιαστί με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα


Ο Ερμής έχει ξεκινήσει την πορεία του στο ζώδιο του Λέοντα δίνοντας τη νότα της χαράς, της αισιοδοξίας και της διασκέδασης σε κάθε επικοινωνία και επαφή. Παράλληλα, με τον Ερμή από το ζώδιο του Λέοντα το πάθος παίζει κυρίαρχο ρόλο σε κάθε απόφαση… Στις 27 Ιουλίου ο Ερμής θα βρεθεί σε όψη χιαστί με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, καλώντας όλους μας να δούμε πιο καθαρά κάποιες καταστάσεις στα αισθηματικά μας, αφήνοντας στην άκρη τις εμμονές, τις φαντασιώσεις, τα πάθη και τα κολλήματα, που μόνο κακό κάνουν. Ιδιαίτερα οι Λέοντες και οι Ιχθύες του πρώτουδεκαημέρου θα καταφέρουν να πάρουν σημαντικές αποφάσεις που θα τους βοηθήσουν να "καθαρίσει" το μυαλό τους από προβληματισμούς.

 

Στις 30 Ιουλίου, ο Ερμής από το Λέοντα θα πραγματοποιήσει μία ακόμα όψη χιαστί, αυτή την φορά με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω. Αυτή η αστρολογική όψη αναγκάζει τους Λέοντες και τους Αιγόκερους του δευτέρου δεκαημέρου να συμβιβαστούν με τα δεδομένα που υπάρχουν γύρω τους και να σημάνουν το τέλος εποχής σε μία ερωτική ιστορία, χωρίς πόνο και χωρίς δάκρυα.

Πανσέληνος Ιουλίου 2015 στον Υδροχόο: Πονάνε όσοι αγαπάνε…


Ο Ιούλιος μας αποχαιρετά με μία επαναστατική και απρόβλεπτη Πανσέληνο, που θα πραγματοποιηθεί στις 31 του μήνα, στην 7η μοίρα του Υδροχόου. Το ολόγιομο φεγγάρι του Ιουλίου θα φέρει υπερβολή, ένταση, σύγχυση, όμως θα μας βοηθήσει να συνειδητοποιήσουμε τα θέλω μας και θα μας ωθήσει να κάνουμε ουσιαστικές αλλαγές, προκειμένου να αφήσουμε πίσω μας οτιδήποτε κλονισμένο. Τα ζώδια που επηρεάζονται από αυτή την πανσέληνο είναι τα ζώδια που έχουν γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο τουσταθερού σταυρού, δηλαδή οι ΤαύροιΛέοντεςΣκορπιοί και Υδροχόοι. Όλοι εσείς, θα πρέπει να αφήσετε στην άκρη το πείσμα και την επιμονή και να αποδεχτείτε το ρεύμα των αλλαγών που θα προτρέψει να κάνετε τώρα μία νέα αρχή! Τα ζώδια που θα ευνοηθούν από αυτό το φεγγάρι είναι οι Κριοί, οιΔίδυμοι, οι Τοξότες και οι Ζυγοί του πρώτου δεκαημέρου.

Η Αφροδίτη ανάδρομη στο Λέοντα: Κρυφά ερωτικά πάθη του παρελθόντος


Ο Αύγουστος κάνει το ποδαρικό του με την Αφροδίτη να επιστρέφει στο ζώδιο του Λέοντα, αυτή την φορά όμως σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία. Με την Αφροδίτη ανάδρομη στο πύρινο ζώδιο του Λέοντα, αναθεωρείς τα ερωτικά πάθη του παρελθόντος, έρχεσαι αντιμέτωπος με ερωτικές ιστορίες από τα παλιά που δεν έχουν κλείσει ακόμα τον κύκλο τους και λύνεις αισθηματικές εκκρεμότητες. Τα ζώδια του σταθερού σταυρού (ΤαύροιΛέοντεςΣκορπιοίκαι Υδροχόοι) που γεννήθηκαν την τελευταία ημέρα του ζωδίου τους, θα αναγκαστούν να πάρουν μία σοβαρή απόφαση για μία ερωτική σχέση, που τους πλήγωσε στο παρελθόν.

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό: Τα ξαφνικά είναι πάντα και τα καλύτερα…


Η εβδομάδα ολοκληρώνεται με χαμόγελα, ευκαιρίες, γέλιο, χαρά και πολλές όμορφες εκπλήξεις! Την Κυριακή στις 2 Αυγούστου, ο Ερμής από το φλογερό και ερωτικό ζώδιο του Λέοντα πραγματοποιεί τρίγωνο με τον εκρηκτικό και απρόβλεπτο Ουρανό από το ζώδιο του Κριού. Αυτή την ημέρα λοιπόν μπορούμε να προσμένουμε ξαφνικά τηλεφωνήματα, απρόσμενες ερωτικές εξομολογήσεις, ειδήσεις που θα χαρίσουν χαμόγελα, γνωριμίες που θα αφήσουν εποχή και ξαφνικές μετακινήσεις ή καλοκαιρινά ταξίδια που θα συνεπάρουν! Τα ζώδια της Φωτιάς (ΚριοίΛέοντεςΤοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (ΔίδυμοιΖυγοίΥδροχόοι) που γεννήθηκαν στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου, θα δεχθούν τα "ευχάριστα δώρα" αυτής της αστρολογικής όψης.

 

Το καλοκαίρι και ο έρωτας θέλουν πάντα την μελωδία τους… Άκουσε τον στίχο που μιλάει αυτή την εβδομάδα στους ερωτικούς χτύπους της καρδιάς σου και μάθε τις ερωτικές σου προβλέψεις μέσα από το δικό σου τραγούδι, που σε αντιπροσωπεύει από τις 27 Ιουλίου ως και τις 2 Αυγούστου! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τοναστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι


ΚΡΙΟΣ

"Μία μεγάλη αγάπη – Γιάννης Πλούταρχος"

"Πες της αν το θέλει πίσω να γυρίσει μίλησέ της κι ίσως να υπάρχει λύση, πες της δύο λόγια με πολύ αγάπη! Δεν μπορεί, το ξέρω, νιώθει ακόμα κάτι πες της αν το θέλει πώς την περιμένω ούτε απ' το σπίτι έξω πια δεν βγαίνω ξέρω κατά βάθος έχω κάνει λάθη όλα τα σκεπάζει μια μεγάλη αγάπη… Μια μεγάλη αγάπη…" Άτακτη και αρκετά ερωτική είναι η νέα εβδομάδα για σένα, φίλε Κριέ. Τα πράγματα κυλούν όμορφα και η ανάδρομη Αφροδίτη φουντώνει τον ερωτισμό ανάμεσα σε σένα και σε ένα πρόσωπο από τα παλιά! Η Πανσέληνος στον Υδροχόο σε βοηθά να έρθεις πιο κοντά σε μία μεγάλη αγάπη, σε μία προσδοκία ή σε ένα "θέλω" της καρδιάς σου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑH σιγουριά που χαρίζει η αίσθηση μιας προστασίας μπορεί να μας κάνει να πάρουμε αυτό που θέλουμε: προστασία, αγάπη, υγεία, δύναμη. Διάλεξε ένα φυλαχτό για σένα, μέσα από την μεγάλη ποικιλία που διαθέτει το ilovezen.grΓια να μάθεις όλες τις καυτές εξελίξεις που έρχονται να αναστατώσουν την ερωτική σου ζωή, κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.


 


ΤΑΥΡΟΣ

"Αχ και να ερχόσουν – Παντελής Παντελίδης"

"Ίσως έχεις δίκιο που ζηλεύεις ίσως να μπορείς να με πονάς μα δε παιδεύεις ίσως πάλι δεν καταλαβαίνεις… Ίσως έχεις δίκιο που ζηλεύεις ίσως να μπορείς να με ρωτάς μα δε μαθαίνεις ίσως πάλι δεν καταλαβαίνεις… Αχ και να 'ρχόσουνα, θα τρελαινόσουνα. Αχ να κοιμόσουνα μια νύχτα στο κορμί μου Αχ και να 'ρχόσουνα, θα τρελαινόσουνα. Αχ να γινόσουνα μια νύχτα η ζωή μου…" Αχ Ταύρε, δεν μπορείς να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν σου, το πείσμα σου δεν σου επιτρέπει να καταθέσεις τα όπλα, έτσι λοιπόν αυτή την εβδομάδα είσαι όλο αναπόληση αλλά και… νεύρα, γιατί κάποια πράγματα δεν σου κάθονται ακριβώς έτσι όπως θα ‘θελες ή όπως περίμενες. Συγκροτήσου, πες "αντίο" σε ό,τι δεν προχωρά και ετοιμάσου σύντομα για μία νέα αρχή. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑH σιγουριά που χαρίζει η αίσθηση μιας προστασίας μπορεί να μας κάνει να πάρουμε αυτό που θέλουμε: προστασία, αγάπη, υγεία, δύναμη. Διάλεξε ένα φυλαχτό για σένα, μέσα από την μεγάλη ποικιλία που διαθέτει το ilovezen.grΓια να μάθεις όλες τις καυτές εξελίξεις που έρχονται να αναστατώσουν την ερωτική σου ζωή, κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. 


ΔΙΔΥΜΟΙ

"Κρουαζιέρα – Βαγγέλης Γερμανός"

"Το πλοίο θα σαλπάρει το βραδάκι πάρε το μετρό για Πειραιά, μέσα στο γλυκό καλοκαιράκι να πάμε κρουαζιέρα στα νησιά! Στο κύμα θ’ αρμενίζει το βαπόρι, τ’ αγέρι θα μάς παίρνει τα μαλλιά! Θα γίνουμε στον έρωτα μαστόροι κι οι σκέψεις θα πετάξουν σαν πουλιά… Α, α, κρουαζιέρα θα σε πάω, γιατί σε νοιάζομαι και σ’ αγαπάω! A, α, Μύκονο και Σαντορίνη σαν ερωτευμένοι πιγκουίνοι"! Ένα να ξέρεις, φίλε Δίδυμε: αυτή την εβδομάδα περνάς ωραία, είσαι από τους πλέον πιο ευνοημένους! Η Πανσέληνος στον Υδροχόο σου δίνει τον αέρα για ταξίδια και όχι μόνο… Τώρα μπορεί να έρθεις πιο κοντά με ένα πρόσωπο που βρισκόσουν σε απόσταση! Η ανάδρομη Αφροδίτη από τον Λέοντα, θα βάλει και αυτή τα δυνατά της για να εκφραστούν συναισθήματα, που ως τώρα ήταν καλά κρυμμένα! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑH σιγουριά που χαρίζει η αίσθηση μιας προστασίας μπορεί να μας κάνει να πάρουμε αυτό που θέλουμε: προστασία, αγάπη, υγεία, δύναμη. Διάλεξε ένα φυλαχτό για σένα, μέσα από την μεγάλη ποικιλία που διαθέτει το ilovezen.grΓια να μάθεις όλες τις καυτές εξελίξεις που έρχονται να αναστατώσουν την ερωτική σου ζωή, κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

"Δεν μας συγχωρώ – Ελένη Τσαλιγοπούλου"

"Θα ’μαι πάντα εδώ να φυλάω αυτά που πέταξες, δεν σε συγχωρώ για όλες τις φωτιές που ξέχασες! Θα ‘μαι πάντα εδώ όσα χρόνια κι αν περάσανε, δεν μας συγχωρώ από φόβο χάσαμε! Στον υπόγειο σταθμό μια οφθαλμαπάτη μες στο πλήθος το βουβό χάθηκε κι αυτή"! Δεν συγχωρείς αυτή την εβδομάδα, φίλε Καρκίνε, η Πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου, σου δημιουργεί ένταση και σε πικραίνει για καταστάσεις που ανήκουν στο παρελθόν! Θέλεις να πάρεις το αίμα σου πίσω, να πεις λόγια τελειωτικά, αναθεωρείς και ξεσπάς! Όλα αυτά τα έντονα συναισθήματα δεν θα κρατήσουν για πολύ… Πολύ σύντομα θα πάρεις τις απαντήσεις που αναζητάς στα ερωτικά σου και θα ηρεμήσεις! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑH σιγουριά που χαρίζει η αίσθηση μιας προστασίας μπορεί να μας κάνει να πάρουμε αυτό που θέλουμε: προστασία, αγάπη, υγεία, δύναμη. Διάλεξε ένα φυλαχτό για σένα, μέσα από την μεγάλη ποικιλία που διαθέτει το ilovezen.grΓια να μάθεις όλες τις καυτές εξελίξεις που έρχονται να αναστατώσουν την ερωτική σου ζωή, κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.


 


 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X