Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 3 ως 9 Αυγούστου
Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 3 ως 9 Αυγούστου  thumbnail

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 3 ως 9 Αυγούστου

Ο έρωτας είναι στιγμές που σε ανεβάζει στα ουράνια και σε κάνει να αισθάνεσαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος πάνω στη γη, είναι όμως και κάποιες άλλες στιγμές που σε απογοητεύει και σε συνετίζει, δίνοντάς σου το μήνυμα ότι πρέπει να μαζευτείς και να προσγειωθείς στην πραγματικότητα! Την εβδομάδα 3 ως 9 Αυγούστου 2015, θα ζήσεις αλλεπάλληλες ερωτικές διακυμάνσεις που θα σε συναρπάσουν. Ο έρωτας θα βάλει το αλατοπίπερο του στις αυγουστιάτικες μέρες σου, όμως η επιπολαιότητα και η βιασύνη μπορούν εύκολα να σε βάλουν και σε ερωτικούς μπελάδες. Ποια ζώδια ευνοούνται στα ερωτικά τους; Ποιοι θα αναγκαστούν να σοβαρευτούν και να μαζευτούν για να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα; Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας μας αποκαλύπτουν…

Ο Δίας σε τετράγωνο με τον Κρόνο: Συγκρατήσου για να μην έχουμε δράματα…


Η εβδομάδα ξεκινά με τον Δία από το ζώδιο του Λέοντα, να βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Κρόνο από το ζώδιο του Σκορπιού! Ο Δίας, σε προτρέπει με ενθουσιασμό να αφεθείς και να απολαύσεις όλα όσα προστάζει η καρδιά σου… Ο Κρόνος δοκιμάζει τις αντοχές σου, αλλά και την ποιότητα των επιλογών σου! Την Δευτέρα στις 3 Αυγούστου, θα δεις να μπλοκάρονται κάποιες προσωπικές σου υποθέσεις, ενώ θα αναγνωρίσεις ότι η επιπολαιότητα σε οδήγησε σε λάθη. Από το τετράγωνο του Δία με τον Κρόνο, επηρεάζεσαι εσύ που ανήκεις σε ζώδιο του Σταθερού Σταυρού (ΤαύροςΛέωνΣκορπιός,Υδροχόος) του τρίτου δεκαημέρου!

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία: Ο έρωτας σε αιφνιδιάζει…


Ο έρωτας γίνεται τολμηρός, πικάντικος και ιδιαίτερα τυχερός την Τρίτη στις 4 Αυγούστου 2015, που η Αφροδίτη από τον Λέοντα, βρίσκεται σφιχταγκαλιασμένη με τον Δία από το ίδιο ζώδιο! Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία φέρνει νέες τυχερές ερωτικές γνωριμίες, τυχερή ερωτική έκβαση σε σχέσεις, όμορφες στιγμές ερωτικές και ξεμπλοκάρισμα ερωτικών προβλημάτων. Αν είσαι ζώδιο της Φωτιάς (ΚριόςΛέωνΤοξότης) ή ζώδιο του Αέρα(ΔίδυμοςΖυγόςΥδροχόος) και έχεις γεννηθεί στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου, είναι γεγονός ότι κάτι τυχερό θα συμβεί στα ερωτικά σου ως το τέλος της εβδομάδας.

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο: Ο έρωτας περνά από δοκιμασίες.


Την Τετάρτη στις 5 Αυγούστου 2015 πραγματοποιείται μία δύσκολη όψη, ανάμεσα στην Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα και τον Κρόνο από το ζώδιο του Σκορπιού! Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο δεν θα προβληματίσει ιδιαίτερα τα ερωτικά σου, γιατί υπάρχουν άλλες υποστηρικτικές αστρολογικές όψεις, που κατευνάζουν την δυσμενή επιρροή. Ωστόσο αν είσαιζώδιο του σταθερού σταυρού (ΤαύροςΛέωνΣκορπιόςΥδροχόος) του τρίτου δεκαημέρου, καλό είναι αυτή την ημέρα να μην απογοητευτείς, κρίνοντας αρνητικά τις ερωτικές σου καταστάσεις.

Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Κρόνο: Κατακτώντας με σταθερότητα τα σχέδιά σου!


Στις 6 Αυγούστου 2015, ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου πραγματοποιεί τρίγωνο με τον Κρόνο από τον Σκορπιό. Αν είσαι ζώδιο του Νερού (ΚαρκίνοςΣκορπιόςΙχθείς) ή ζώδιο της Γης (Ταύρος,ΠαρθένοςΑιγόκερως) και έχεις γεννηθεί στις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου, θα έχεις μία σημαντική κατάκτηση στα ερωτικά σου που θα σου δώσει επιβεβαίωση. Αυτή την ημέρα μπορεί να πετύχεις και την σταθεροποίηση μίας σχέσης σου!

Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Αφροδίτη και σε τετράγωνο με τον Κρόνο: Επικοινωνίες γεμάτες συναίσθημα!


Ο Ερμής συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο του Λέοντα και συναντά στις 6 Αυγούστου την Αφροδίτη, πραγματοποιώντας την αστρολογική όψη της συνόδου. Την ίδια ημέρα όμως, σχηματίζει και τετράγωνο με τον Κρόνο από το ζώδιο του Σκορπιού! Τι μπορεί να σημαίνουν αυτές οι όψεις; Θα υπάρξουν ευχάριστες ερωτικές επικοινωνίες και συναισθηματικές εξομολογήσεις που θα αποτελέσουν την κάθαρση, για γεγονότα του παρελθόντος. Θα μπορέσουν να επιλυθούν ερωτικά προβλήματα του χτες, ιδιαίτερα στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (ΤαύροιΛέοντεςΣκορπιοί,Υδροχόοι) που γεννήθηκαν στο τέλος του γ’ δεκαημέρου!

Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Δία: Η είδηση που περιμένεις…


Η είδηση που περιμένεις έρχεται στις 7 Αυγούστου, που ο Ερμής από το Λέοντα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Δία. Αν δεν περιμένεις κάποια είδηση, τότε ένα ταξίδι, μία συνάντηση, μία γνωριμία, θα δώσουν μία πολύ τυχερή και ευχάριστη νότα στην ζωή σου! Ευνοείσαι εσύ που έχεις γεννηθεί σε ζώδιο της Φωτιάς (ΚριόςΛέωνΤοξότης) αλλά και σε ζώδιο του Αέρα (Δίδυμος,ΖυγόςΥδροχόος) στο τρίτο δεκαήμερο. Την ίδια ημέρα ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο που είναι κυβερνήτης, στην Παρθένο, χαρίζοντας απλόχερα την εύνοιά του σε επικοινωνίες, γνωριμίες και ταξίδια για τα ζώδια της Γης (ΤαύρουςΠαρθένουςΑιγόκερους) και τα ζώδια του Νερού(ΚαρκίνουςΣκορπιούςΙχθείς).

Ο Άρης στο ζώδιο του Λέοντα: Βρίσκεις και πάλι την δύναμη και τον ερωτισμό σου!


Στις 8 Αυγούστου ο Άρης εγκαταλείπει τον υδάτινο χώρο του Καρκίνου και κάνει την είσοδό του στον πύρινο, ενθουσιώδη και πολύ ερωτικό Λέοντα. Από αυτή την θέση θα δώσει την δύναμη, τον ενθουσιασμό, τον ερωτισμό και την τόλμη να κυνηγήσουμε και να κατακτήσουμε τα σχέδιά μας. Ευνοημένα από τον Άρη στον Λέοντα θα είναι τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί,ΛέοντεςΤοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (ΔίδυμοιΖυγοίΥδροχόοι)!

 

Ο έρωτας κάνει την καρδιά μας να τραγουδά στους πιο όμορφους ρυθμούς!Άκουσε λοιπόν τον στίχο που μιλά κατευθείαν στην καρδιά σου για την εβδομάδα 3-9 Αυγούστου 2015 και ξεκίνησε τις αφιερώσεις και τις δημοσιεύσεις στο facebook. Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτησου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι


ΚΡΙΟΣ

«Δεν ζητάω πολλά – Κωστής Μαραβέγιας»

«Δε ζητάω πολλά, όλα αυτά που μου λες στο σκοτάδι να τα πεις μια φορά με το φως το πρωί κι ένα χάδι… Ξανάρθες ξημερώματα κι όλο και με φιλούσες κι όλη την ώρα έψαχνα να δω μέσα στα μάτια σου, μα εσύ δε με κοιτούσες»! Καυτό, ερωτικό και αρκετά παιχνιδιάρικο θα είναι το κλίμα της αισθηματικής σου ζωής αυτή την εβδομάδα, φίλε Κριέ! Μία ερωτική εξέλιξη θα εκτοξεύσει την ερωτική σου λίμπιντο στα ύψη! Ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα, φέρνει έντονη ερωτική δράση… Δεν ζητάς πολλά, παρά μόνο έρωτα και αυτή την εβδομάδα τον έχεις! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑH σιγουριά που χαρίζει η αίσθηση μιας προστασίας μπορεί να μας κάνει να πάρουμε αυτό που θέλουμε: προστασία, αγάπη, υγεία, δύναμη. Διάλεξε ένα φυλαχτό για σένα, μέσα από την μεγάλη ποικιλία που διαθέτει το ilovezen.grΓια να μάθεις όλες τις καυτές εξελίξεις που έρχονται να αναστατώσουν την ερωτική σου ζωή, κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.


 


ΤΑΥΡΟΣ

«Δεν μιλώ για μία νύχτα – Ελευθερία Αρβανιτάκη»

«Όχι δε μιλώ για μια νύχτα εγώ, δε μιλώ για ένα βράδυ εγώ, δε μιλώ για ένα χάδι εγώ, για όλη τη ζωή μας εγώ μιλώ. Όχι δε μιλώ για μια νύχτα εγώ, δε μιλώ για ένα βράδυ εγώ, δε μιλώ για ένα χάδι εγώ, για όλη τη ζωή μας σου μιλώ. Για μια ολόκληρη ζωή, για μια ολόκληρη χαρά, γι’ αυτό γεννιέται το κορμί γι’ αυτό ανασταίνεται η καρδιά, για μια δικιά μας αστραπή μέσα στον ξένο ουρανό, γι’ αυτό το λίγο που διαρκεί, για την αγάπη σου μιλώ»! Θέλεις πολλά περισσότερα από μία ερωτική νύχτα αυτή την εβδομάδα, φίλε Ταύρε, και απαιτείς ακριβώς αυτό που σου αξίζει! Το τρίγωνο του Άρη από τον Καρκίνο με τον Κρόνο από τον Σκορπιό, σε βοηθά να κατακτήσεις τον ερωτικό σου στόχο με επιτυχία! Από την άλλη πλευρά, αυτή την εβδομάδα κάνεις πολλές αλλαγές και στην προσωπική σου κατάσταση ή στη σχέση σου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. H σιγουριά που χαρίζει η αίσθηση μιας προστασίας μπορεί να μας κάνει να πάρουμε αυτό που θέλουμε: προστασία, αγάπη, υγεία, δύναμη. Διάλεξε ένα φυλαχτό για σένα, μέσα από την μεγάλη ποικιλία που διαθέτει το ilovezen.grΓια να μάθεις όλες τις καυτές εξελίξεις που έρχονται να αναστατώσουν την ερωτική σου ζωή, κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. 


ΔΙΔΥΜΟΙ

«Πάμε Χαβάη – Άλκηστις Πρωτοψάλτη»

«Λοιπόν έλα, στη μηχανή ανέβα πάμε Χαβάη με μία ρόδα. Αν είσαι σπίτι, τότε ετοιμάσου για Χαβάη. Πάμε κάπου που δεν έχουμε πάει μόνο μην κάτσουμε άλλο σπίτι. Αν είσαι σπίτι, τότε ετοιμάσου για Χαβάη. Πάμε κάπου που δεν έχουμε πάει μόνο μη μείνουμε άλλο σπίτι»! Δεν θέλεις ούτε στιγμή να μείνεις σπίτι αυτή την εβδομάδα, φίλε Δίδυμε… Νέες εμπειρίες, αυθορμητισμός, διασκέδαση και πολλά ερωτικά μηνύματα σε κάνουν αυτή την εβδομάδα να πετάς από ενθουσιασμό! Όσο ανέμελο και διασκεδαστικό και να είναι το κλίμα των ημερών αυτών, θα χρειαστεί να πάρεις και κάποιες αποφάσεις για την προσωπική σου ζωή, αφού ο Ερμής από την Παρθένο σε θέτει σε εγρήγορση για σημαντικές αποφάσεις ζωής! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστεΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. H σιγουριά που χαρίζει η αίσθηση μιας προστασίας μπορεί να μας κάνει να πάρουμε αυτό που θέλουμε: προστασία, αγάπη, υγεία, δύναμη. Διάλεξε ένα φυλαχτό για σένα, μέσα από την μεγάλη ποικιλία που διαθέτει το ilovezen.grΓια να μάθεις όλες τις καυτές εξελίξεις που έρχονται να αναστατώσουν την ερωτική σου ζωή, κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.


 


 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Κοντά σου – Νίκος Βέρτης»

«Κοντά σου έμαθα να ζω, κοντά σου να ανασαίνω, αν θα σε χάσω θα χαθώ, είσαι στη μοναξιά μου η μόνη συντροφιά μου, συ μου ‘μαθες να αγαπώ, είσαι τα όνειρά μου, ήρθε η παρηγοριά μου, κοντά σου έμαθα να ζω»! Γλυκαίνεις, αλλάζεις και διώχνεις τις ανασφάλειες από πάνω σου, φίλε Καρκίνε! Το τρίγωνο του Άρη από το ζώδιο του με τον Κρόνο από τον Σκορπιό σε βοηθά να πραγματοποιήσεις μία ερωτική σου επιθυμία! Ο Ερμής από την Παρθένο βελτιώνει το κλίμα στις επικοινωνίες σου και έρχεσαι κοντά με το άτομο που θες. Η αποχώρηση του Άρη από το ζώδιό σου σε βοηθά να ανασάνεις, να ηρεμήσεις και να διεκδικήσεις αυτό που σου αξίζει! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑH σιγουριά που χαρίζει η αίσθηση μιας προστασίας μπορεί να μας κάνει να πάρουμε αυτό που θέλουμε: προστασία, αγάπη, υγεία, δύναμη. Διάλεξε ένα φυλαχτό για σένα, μέσα από την μεγάλη ποικιλία που διαθέτει το ilovezen.grΓια να μάθεις όλες τις καυτές εξελίξεις που έρχονται να αναστατώσουν την ερωτική σου ζωή, κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.

 


 

 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X