Σήμερα κρίνεται του Ντιντάκ

Ιδιαίτερα κρίσιμη είναι η σημερινή μέρα σε ό,τι αφορά την υπόθεση του Ντιντάκ Βίλα. Χθες αργά το βράδυ υπήρξε έντονη φημολογία πως ο παίκτης αναμενόταν στην Αθήνα τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, προκειμένου να προχωρήσει στις τελικές διαπραγματεύσεις και αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει.

Ο Ντιντάκ μάλιστα με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα sport24.gr, υπογράμμισε πως τον ενδιαφέρει η προοπτική της ΑΕΚ: «Φυσικά και θα ήθελα να έχω επίσημη πρόταση από την ΑΕΚ, θα ήταν μια πολύ καλή προοπτική για μένα να αγωνιστώ σε αυτόν τον σύλλογο. Αλλά όπως είπα, περιμένω να γίνουν πιο συγκεκριμένες επαφές. Ελπίζω να γνωρίζω περισσότερα τις επόμενες μέρες».

Από εκεί και πέρα ανοιχτή παραμένει η υπόθεση του Ντιέγκο Μπουονανότε, για τον οποίο χθες υπήρξαν διαδικτυακά δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία η ΑΕΚ κατάθεσε πρόταση για την απόκτησή του. Από την ΑΕΚ πάντως έλεγαν πως θα κάνουν ότι είναι απαραίτητο για να ενισχυθεί η ομάδα, χωρίς να επιβεβαιώνουν ή να διαψεύδουν το θέμα.

Σχετικά άρθρα