Με Ίβκοβιτς η φιέστα της ΑΕΚ!

Ο άνθρωπος που συνέδεσε το όνομά του με την κατάκτηση του Κυπέλλου Σαπόρτα το 2000 θα δώσει το “παρών” στη φιέστα της ΑΕΚ, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 29 Σεπτεμβρίου. Η “κιτρινόμαυρη” ΚΑΕ ανακοίνωσε πως η Αναντολού Εφές και ο τεχνικός της απάντησαν θετικά στην πρότασή της για τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα στο πλαίσιο της εκδήλωσης που ετοιμάζει ο σύλλογος.
Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:
“Ανακοινώνεται, ότι η Αναντολού Εφές και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα της ΑΕΚ και του Ντράγκαν Σάκοτα και θα δώσουν το «παρών» στην «κιτρινόμαυρη» εκδήλωση. Η Aναντολού Εφές της Ευρωλίγκας, των 32 τροπαίων Τουρκίας και του ενός ευρωπαϊκού (Κόρατς 1996) θα είναι, λοιπόν, η αντίπαλος της «Βασίλισσας» στη φιλική αναμέτρηση.
Υπενθυμίζεται, ότι Σάκοτα και Ίβκοβιτς κατέκτησαν τα τέσσερα τελευταία τρόπαια της «Ένωσης». Ο πρώτος οδήγησε την ΑΕΚ στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος του 2002 και ο δεύτερος στην κατάκτηση του Κυπέλλου Σαπόρτα (2000) και του Κυπέλλου Ελλάδος (2000, 2001).
Αμφότεροι κατέκτησαν μαζί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 1990, όντας συνεργάτες στην Εθνική Γιουγκοσλαβίας. Το συναπάντημα των προπονητών των 4 τελευταίων τίτλων της ΑΕΚ θα συνιστά το (αδιαμφισβήτητο) γεγονός της εκδήλωσης…”.

Σχετικά άρθρα