Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / 20 ημέρες θαυμάτων από τον Δία και τον Ήλιο
20 ημέρες θαυμάτων από τον Δία και τον Ήλιο    thumbnail

20 ημέρες θαυμάτων από τον Δία και τον Ήλιο

Στις 26 Αυγούστου, με τον Ήλιο να είναι στην Παρθένο πια, θα ολοκληρωθεί η σύνοδοςβασιλέων στα ουράνια στερεώματα, που θα αλλάξει πολλά στην τύχη μας και τηνκαθημερινότητά μας. Θα έχουμε την σύνοδο ανάμεσα στον Ήλιο και τον Δία, μια σύνοδο που θα λειτουργήσει σαν άφεση αμαρτιών επάνω στην ανθρωπότητα συλλογικά και στον καθένα από εμάς ξεχωριστά. Με τον Ήλιο να κινείται ακόμα στον Λέοντα η επίδραση της συνόδου έχει ξεκινήσει και θα κρατήσει και δέκα ημέρες μετά την ολοκλήρωσή της, έχοντας φυσικά μέγιστη ισχύ ανάμεσα στις 25 και τις 27 Αυγούστου. Πάρτε «δεξαμενές» και γεμίστε τες με την βροχή ενεργειών του Δία και του Ήλιου, μαζέψτε την χρυσή βροχή των θαυμάτων!


Λέξεις-κλειδιά


Επέκταση, Ζωτικότητα, Επιτυχία, Θέληση


Θέματα


Υπερβολή, Έκφραση, Ενέργεια, Πλούτος


Χαρακτηριστικά


Φιλοδοξία, Αυθορμητισμός, Αφοσίωση, Εμπιστοσύνη, Δημιουργία


Σκιά


Τεμπελιά, Έπαρση, Αλαζονεία, Φανατισμός


Καθώς η σύνοδος έχει την ολοκλήρωσή της στην Παρθένο, που είναι άβολη θέση και για τον Ήλιο και για τον Δία, μειώνονται όλες οι αρνητικές ενέργειες, οπότε η Σκιά θα μείνει – ευτυχώς – ανέκφραστη. Θα μπορέσουμε να χαρούμε όλη την μεγαλοθυμία των βασιλέων του κόσμου μας με ένταση, τυχερές εκφράσεις αλλά και πολύ μεγάλη δημιουργικότητα.


Βάλτε στόχους, θα τους πετύχετε!


Ο Δίας είναι ο κυβερνήτης του Τοξότη, του κατεξοχήν ζωδίου που στοχοθετεί. Και αυτό δεν είναι τυχαίο. Ο Δίας είναι ο χορηγός της ζωτικότητας, της δύναμης, της θείας σπίθας που αφυπνίζει την συμπαντική ψυχή .


Με αυτήν την εκπληκτική σύνοδο, που έρχεται ακριβώς την στιγμή που την χρειαζόμαστε, έχουμε την ευκαιρία να βάλουμε υψηλούς στόχους και να τους πετύχουμε. Ο Δίας σε αγαστή συνεργασία με τον Ήλιο μας χαρίζει ένα παράθυρο στις ουράνιες δυνάμεις για να αντλήσουμε απίστευτες δυνάμεις, έξω από το μέτρο.


Βάλτε λοιπόν στόχους. Πάρτε χαρτί και μολύβι και κάντε πολύ συγκεκριμένα αυτά που θέλετε να επιτύχετε. Κάντε σχεδιασμένα βήματα. Αν θέλετε να έχετε καλές εξελίξεις στην εργασία σας για παράδειγμα, μην αφήνετε ένα θολό σύννεφο από επιθυμίες να κατακλύζει το μυαλό σας. Με το φως του Ήλιου και την δύναμη του Δία κάντε ένα σχεδιάγραμμα συγκεκριμένο, με χρονικά βήματα, με στοχευμένες ενέργειες.


Αν από την άλλη θέλετε να έχετε επιτυχία στην αγάπη, ενεργοποιηθείτε πάλι συγκεκριμένα, κάντε πρακτικές κινήσεις, η Παρθένος που φιλοξενεί την όψη είναι το ζώδιο της προσφοράς και θέλει χειροπιαστές κινήσεις.


Η μοίρα της Παραγωγής!


Η σύνοδος συμβαίνει στην 3η προς 4η μοίρα της Παρθένου, γνωστή ως Μοίρα της Παραγωγής. Χαρακτηρίζεται από μεγάλη δημιουργικότητα, από ικανότητα εφικτών ονείρων, από παραγωγή συγκεκριμένων έργων. Είναι μια από τις πιο αποδοτικές μοίρεςτης Παρθένου και πρέπει να σταθούμε σαν αντένες για να ακτινοβολήσουμε από την δημιουργική ικανότητα που θα μας δώσει.


Ευνοούνται πάρα πολύ όλες μα όλες οι παραγωγικές εργασίες, από την αγροτική παραγωγή έως τις καλλιτεχνικές ανησυχίες . Κόντρα εντελώς στο κλίμα κατήφειας που υπάρχει μπορούμε όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά, στο δικό του «αλώνι» να χαρεί κόπους ευτυχίας και δημιουργικότητας.


Τα ευνοημένα ζώδια


Όλος ο μεταβλητός σταυρός που φιλοξενεί την σύνοδο ευνοείται, δηλαδή οι Δίδυμοι, οι Τοξότες – ιδιαίτερα πολύ οι Τοξότες – οι Παρθένοι και οι Ιχθείς, ενώ στην βάρκα των θείων ενεργειών χωράνε και οι Λέοντες και οι Κριοί, αλλά και όλοι όσοι έχουν προσωπικούςπλανήτες ή Ωροσκόπο στα ευνοημένα ζώδια. 


 


πηγη:http://www.oroskopos.tv/

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X