Πέρασε η Παρί από το Μονπελιέ!!!

Νέα νίκη πέτυχε η Παρί Σεν Ζερμέν στο Σαμπιονά, καθώς επικράτησε με 1-0 στο Μονπελιέ για την 3η αγωνιστική και έτσι έχει το απόλυτο (3Χ3)! Αντίθετα, η γηπεδούχος δεν έχει πόντο… Καλύτερη η φιλοξενούμενη, πήρε τη νίκη με γκολ από τον Μπλεζ Ματουιντί. Τραυματίστηκε ο Παστόρε…  

Για την Παρί Σεν Ζερμέν ο αγώνας δεν ξεκίνησε καλά, καθώς στο 8’ ο Παστόρε τραυματίστηκε κι έδωσε τη θέση του στον Ραμπιό. Ο τελευταία στο 14’ λίγο έλειψε να σκοράρει, αλλά ο Λιγκαλί είπε «όχι»!

Ο Οριέρ σκόραρε στο 36′, αλλά το γκολ ορθώς ακυρώθηκε καθώς τρεις ποδοσφαιριστές της Παρί ήταν σε θέση οφσάιντ. Στο 37’ ο Λαβέτσι έχασε νέα ευκαιρία και έτσι το πρώτο ημίχρονο έληξε 0-0…

Στο 49′ η Μονπελιέ έχασε ευκαιρία. Ο Μπανσεμπαϊνί έπιασε την κεφαλιά, αλλά… έβγαλε ο Τραπ. Στη συνέχεια το ίδιο έκανε κι ο Οριέ στην ευκαιρία του Μπακάρ.
Τελικά, στο 61’ η Παρί Σεν-Ζερμέν πήρε προβάδισμα, με τον Μπλεζ Ματουιντί να ανοίγει το σκορ και να πετυχαίνει το δεύτερό του γκολ στη φετινή σεζόν.

Οι συνθέσεις
ΜΟΝΠΕΛΙΕ: Λιγκαλί, Ρουσιγιόν (73′ Ντεπλάν), Μπενσεμπαϊνί (68′ Σουλεϊμάν Καμαρά), Ίλτον, Κονγκρέ, Λασν (69′ Μαρβό), Νταμπό, Μπουντεμπούζ, Μαρτίν, Μουνιέ, Μπακάρ.
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Τραπ, Οριέ, Νταβίντ Λουίζ, Τιάγκο Σίλβα, Μαξουέλ, Παστόρε (10′ Ραμπιό), Τιάγκο Μότα, Ματουιντί, Λούκας Μόουρα (81′ Σταμπουλί), Καβάνι, Λαβέτσι (69′ Ογκουστέν).

Σχετικά άρθρα