Αρχική / More / Αθλητικά / Μεγάλη προσοχή για Μανιάτη
Ο ερεθισμός στο γόνατο του Γιάννη Μανιάτη από έναν τραυματισμό του σε πρόσφατη προπόνηση του Ολυμπιακού δεν προκαλεί ανησυχία όσον αφορά την εγχείρηση στην οποία είχε...

Μεγάλη προσοχή για Μανιάτη

Ο ερεθισμός στο γόνατο του Γιάννη Μανιάτη από έναν τραυματισμό του σε πρόσφατη προπόνηση του Ολυμπιακού δεν προκαλεί ανησυχία όσον αφορά την εγχείρηση στην οποία είχε υποβληθεί ο αρχηγός της ομάδας μετά τη ρήξη χιαστών που είχε υποστεί την περασμένη άνοιξη.


Ο Μανιάτης είχε προχωρήσει πολύ στο θέμα της επιστροφής του και μάλιστα πήρε χρόνο συμμετοχής στα δύο τελευταία φιλικά του Ολυμπιακού, αλλά τώρα θα πάει λίγο πίσω καθώς δεν πρόκειται να υπάρξει η παραμικρή πίεση και θα ακολουθηθούν οι οδηγίες των γιατρών ώστε να ξεπεραστεί οποιαδήποτε ενόχληση στον έμπειρο ποδοσφαιριστή.


Τις τελευταίες ημέρες ο Μανιάτης δεν είναι στο Ρέντη και λέγεται ότι έχει μεταβεί ξανά στην Ιταλία και στον ειδικό χειρουργό που είχε κάνει την επέμβαση, ώστε να υπάρξει πλήρης και αναλυτική παρακολούθηση της κατάστασής του. 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X