Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Ερωτικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου για όλα τα ζώδια
Ερωτικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου για όλα τα ζώδια thumbnail

Ερωτικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου για όλα τα ζώδια

Τι προβλέπουν τα άστρα για τον Σεπτέμβριο 2015 στα ερωτικά και τις σχέσεις σου;


Κριός


Δεσμευμένος
«Καλό χειμώνα» ούτε ακούς, ούτε νιώθεις αφού με την Αφροδίτη και τον Άρη στον φλογερό Λέοντα ο Σεπτέμβριος θα αποτελεί για την ερωτική σου ζωή ακόμη έναν θερινό μήνα. Στις 6/9 η Αφροδίτη γυρίζει σε ορθή τροχιά και πλέον χαίρεσαι χωρίς συγχρόνως να αγκομαχάς. Προβλήματα που αφορούν στο ταίρι σου εξομαλύνονται, στιγμές διασκέδασης και ευτυχίας ανάβουν τη φλόγα του πάθους και ο έρωτας ζωντανεύει στην καρδιά σου. Γάμοι, βαφτίσια, δαχτυλίδια και φιλιά θα κάνουν τη καρδιά σου να χαίρεται ενώ η παρουσία του Ερμή στο Ζυγό ευνοεί να πάρεις θετικές αποφάσεις για τη σχέση ή το γάμο σου. Η ανάδρομη τροχιά του από τις 17/9 θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις συζητήσεις για θέματα που αφορούν εσένα και το σύντροφό σου και τα οποία είναι σε εκκρεμότητα. Σε κάποια από αυτά ίσως χρειάζεται να δοθεί μια οριστική λύση ακόμη και αν είναι επώδυνη γύρω στις 25/9. Ο μήνας κλείνει με τον Ήλιο από τις 23/9 να βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού ανοίγοντας μια περίοδο που το κλειδί τη ευτυχίας σου θα βρίσκεται στην διατήρηση της αρμονίας στη σχέση σου. Ποιες γέφυρες θα κάψεις και ποιες θα περάσεις, εσύ θα αποφασίσεις!


Αδέσμευτος
Το χρώμα της ερωτικής σου ζωής και το Σεπτέμβριο είναι φλογερό και…. καλοκαιρινό! Με την Αφροδίτη ανάδρομη σε σύνοδο με τον Άρη στον Λέοντα την 1η του μήνα οι πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου είναι ιδανικές για να επαναξιολογήσεις πως θα κινηθείς, θα κυνηγήσεις και θα κατακτήσεις τα δώρα του έρωτα. Στις 6/9 η Αφροδίτη γυρνά σε ορθή τροχιά και πλέον η ερωτική σου ζωή δεν θα είναι όμορφη αλλά θαμπή, θα είναι λαμπερή και άκρως απολαυστική. Στις 8/9 το τρίγωνο του Άρη με τον Ουρανό δείχνει ότι αυτόν τον μήνα όλα μπορούν να αλλάξουν στον αισθηματικό τομέα. Φτάνει ένας θετικός άνεμος για να πάρεις τα ηνία και να τα φέρεις όλα τούμπα. Το παρόν να γίνει ωραίο, το μέλλον να το βλέπεις συναρπαστικό και ακόμη και το παρελθόν χωρίς αναστεναγμό. Η παρουσία του Ερμή στο Ζυγό ευνοεί γνωριμίες και επαφές που μπορούν να φέρουν μια σχέση. Η ανάδρομη τροχιά του στις 17/9 δείχνει καθυστερήσεις και δεύτερες σκέψεις που σκοπό έχουν να ζυγίσεις καλά τα «θέλω» σου την ώρα που μια σχέση γίνεται επιτακτική επιθυμία σου. Πολύ θετικές μέρες είναι γύρω στις 1/9, 6/9, 8/9 και 23/9.


Ταύρος


Δεσμευμένος
Αν ζεις κάτω από την ίδια στέγη με το ταίρι σου, δεν θα λείψουν κάποια προβλήματα είτε για θέματα οικίας είτε για ζητήματα που σχετίζονται με το παρελθόν ή αφορούν το θεσμό της οικογένειας. Με την Αφροδίτη από 6/9 σε ορθή πορεία η κατάσταση μέσα στο σπίτι θα βελτιωθεί ενώ το συναισθηματικό βραχυκύκλωμα που βιώνεις θα εξομαλυνθεί. Όμως, αν έχεις κατά νου κάποια συγκατοίκηση καλύτερα να την αποφύγεις, αφού δεν είναι καιρός για να βάλεις βόμβα στα θεμέλια της σχέσης σου. Καλύτερα μετά τις 25/9. Η παρουσία του Δία, του Ήλιου (ως τις 23/9) και η Έκλειψη (13/9) στο ζώδιο της Παρθένου δείχνουν ότι είναι καιρός να δώσεις λίγο χώρο και χρόνο στη διασκέδαση, την καλή ζωή και τα αισθηματικά σου. Είναι το διάστημα που θα καταλάβεις ότι ζωή με γέλιο, χαρά και έρωτα είναι αυτή που θες. Σε αυτή προσανατολίσου. Και αν αυτή, εκτός από εξορμήσεις, βόλτες, ρομαντικές σκηνές και χαρά για σένα σημαίνει μωρό, κούνια και κουδουνίστρες τότε και για αυτό θα έχεις τη στήριξη του σύμπαντος.


Αδέσμευτος
Μπορεί ακόμη να μην έχεις ησυχάσει από τις αναμπουμπούλες που έφερε στη ψυχή και το σπίτι σου ο Αύγουστος όμως τα καλύτερα έρχονται τον Σεπτέμβριο. Βλέπεις ο Άρης και η ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα ήταν αιτία, όποια χαρά πήγαινες να πάρεις κάτι, να ανέκυπτε και να την επισκίασε. Ευτυχώς, η Αφροδίτη γυρίζει σε ορθή τροχιά στις 6/9 και ο Άρης περνά στο γήινο ζώδιο της Παρθένου στις 25/9. Έτσι, από τη μία θα νιώσεις σίγουρος και αποφασισμένος για το τι θέλεις στον έρωτα και πως θα βάλεις τις βάσεις για να το πετύχεις και από την άλλη η ερωτική διάθεση, ιδιαίτερα το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, ανεβαίνει και γίνεται πιο ανοιχτός και διεκδικητικός παίχτης στο ερωτικό παιχνίδι. Με τις ευχές και την ευλογία του Δία στην Παρθένο η νίκη στον έρωτα θεωρείται δεδομένη. Εξέφρασε το θέλω σου, τόλμησε, παίξε και ετοιμάσου για ερωτική ντόλτσε βίτα. Ας είναι τυπικά φθινοπωρινός μήνας ο Σεπτέμβριος εσύ στη διάρκεια του μπορείς να βιώσεις στην καρδιά σου… το καλοκαίρι.


Δίδυμοι


Δεσμευμένος
Μήνας εκλείψεων ο Σεπτέμβριος και έχεις πολλά να σκεφτείς, να επικοινωνήσεις, να πεις και να προτείνεις, μα πάνω από όλα να εξισορροπήσεις όσον αφορά στην ερωτική σου ζωή και να αποφασίσεις αναφορικά με το θέμα «δέσμευση». Πρόσεχε γιατί ενώ καλώς έχεις πάρει φόρα και τίποτα δεν σε σταματά στο να τρέξεις ό,τι έχεις βάλει κατά νου, κάπου συμπεριφέρεσαι επιθετικά. Αξιοποίησε την ορθή πορεία της Αφροδίτης από 6/9 για να ρίξεις όπου χρειάζεται νερό στο κρασί σου με στόχο, όχι να κάνεις πίσω στα αιτήματά σου, αλλά να βρεις τη συμπαράσταση και τη στήριξη που χρειάζεσαι. Το ταίρι σου μπορεί να έχει ιδέες που θα σε βοηθήσουν μην το αποπαίρνεις. Η έλλειψη επικοινωνίας και η αναποφασιστικότητα μπορούν να γίνουν δύο σημαντικοί εχθροί της σχέσης σου ιδιαίτερα από τις 17/9. Έτσι, σκέψου ενωτικά, θετικά, συντροφικά ακόμη και αν έχεις κάποιες δύσκολές αποφάσεις μπροστά σου. Να θυμάσαι η ευτυχία σου αυτό τον μήνα δεν θα ζήτημα έντασης αλλά ισορροπίας, ρυθμού και αρμονίας.


Αδέσμευτος
Το φλερτ το παίζεις στα δάκτυλα αλλά με την Αφροδίτη από τις 6/9 σε ορθή τροχιά το απογειώνεις. Είσαι επικοινωνιακός, εξωστρεφής και χαρούμενος και συνάμα παίζεις το ερωτικό παιχνίδι λες και είσαι εξ ορισμού το φαβορί. Θες η ευγλωττία σου, θες η αυτοπεποίθηση που αποπνέεις, όχι μόνο γίνεσαι πόλος έλξης, αλλά και παίρνεις αυτό που θέλεις. Από τις 17/9 που ο κυβερνήτης σου ο Ερμής γυρνά ανάδρομος και πιθανόν εκεί που τα σκεφτόσουν όλα καλά και θετικά κάτι να σε μπλοκάρει. Ίσως, σκέφτεσαι ότι για χάρη ενός φλερτ κάτι να χρειαστεί να χάσεις. Πιθανόν, ένα πρόσωπο από τα παλιά να έρθει στο προσκήνιο και να μπερδέψει την κατάσταση. Διλήμματα και αμφιβολίες θα κυριαρχούν στον ερωτικό τομέα ενώ η αναποφασιστικότητα δεν θα λείπει. Σου ακούγεται κακό; Και όμως δεν είναι! Και αυτό γιατί με τον Κρόνο από 18/9 να εισέρχεται στο απέναντι ζώδιο του Τοξότη αν δεσμευθείς θα μπεις για τα καλά σε σχέση. Με ευθύνες, ερωτήσεις «που πας;» και «τι ώρα θα γυρίσεις;», περιορισμούς και κανόνες. Τι λες; Είσαι έτοιμος; Αν δεν ξέρεις, αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να το σκεφτείς. Πάρε το χρόνο σου λοιπόν, ζύγιασε τα υπέρ και τα κατά και αποφάσισε.


Καρκίνος


Δεσμευμένος
Με αφορμή το χρήμα, τι ξοδεύεις, τι έχεις ή δεν έχεις από το σύντροφο και τη σχέση σου υπάρχουν κάποιες εντάσεις και συνάμα δημιουργούνται κάποιες διαφωνίες τις οποίες η Αφροδίτη ορθοδρομώντας από τις 6/9 θέλει να εξομαλύνει και σε σημαντικό βαθμό – αναλαμβάνοντας ρόλο πυροσβέστη- το καταφέρνει. Η τσέπη σου δεν θα αδειάζει τόσο γρήγορα και η καρδιά σου όσο πιο πολύ γεμίζει από αγάπη τόσο πιο πολύ θα δίνει. Με την Ηλιακή Έκλειψη στις 13/9 στο ζώδιο της Παρθένου η επικοινωνία στη σχέση μπορεί να γίνει πιο ικανοποιητική ενώ οι σχέσεις με φίλους, συγγενείς και προσφιλή πρόσωπα μπορούν να είναι στα πλαίσια μιας λογικής που θα δεν θα βλάπτει αλλά θα κάνει καλό. Ίσως, ακόμη και κάποιες αλλαγές αναφορικά με το μεταφορικό μέσο ή τις καθημερινές διαδρομές τις δικές σου ή το συντρόφου σου να μπορέσουν να συμβάλλουν ώστε η σχέση σας να αποκτήσει περισσότερη ποιότητα. Οι καλύτερες μέρες για τη σχέση σου είναι 6/9, 8/9, 23/9 ενώ προσοχή χρειάζεται γύρω στις 9/9 και 25/9.


Αδέσμευτος
Αν και ανήκεις στην κατηγορία των εσωστρεφών ζώδιων τον Σεπτέμβριο η διάθεσή σου θα είναι επικοινωνιακή, θα δείχνεις εξωστρέφεια και θα είσαι πιο πρόθυμος για φλερτ, νέες γνωριμίες, εξόδους και μετακινήσεις. Η παρουσία του Ήλιου και του Δία στην Παρθένο σε συνδυασμό με την Ηλιακή Έκλειψη στις 13/9 στο ίδιο ζώδιο σε ωθεί πατώντας στη γη να κάνεις συναντήσεις και επαφές που μπορούν να έχουν μια ερωτική εξέλιξη. Το παν για σένα θα είναι ο ρεαλισμός. Δεν ζητάς ανέφικτες ιστορίες, ούτε έναν άνθρωπο να σου υποσχεθεί τον ουρανό και τα άστρα θες κάποιον που να σκέφτεται και να πράττει με σύνεση και λογική και να σου δείχνει την αγάπη του. Τα σκέφτεσαι έτσι, τα νιώθεις κιόλας; Με την Αφροδίτη στον Λέοντα και μάλιστα ανάδρομη ως τις 6/9 κάποια αισθηματικά φλερτ ίσως σε θάμπωσαν και σε έκαναν να θες πράγματα που στη συνέχεια είδες ότι δεν γίνονταν. Ωστόσο, τα μεγάλα και τα ωραία σου ξαναγίνονται μόνιμη ιδέα με την ορθοδρόμηση της Αφροδίτης και θα χρειαστεί να δεις ότι μια μεγάλη αγάπη σε όλα τα επίπεδα μπορεί να είναι μια ρεαλιστική προσδοκία αυτήν την περίοδο.


Λέων


Δεσμευμένος
Λαμπερέ Λέοντα έχεις πλαστεί για να έχεις όλα τα φώτα πάνω σου, όμως οι προβολείς της προσοχής αν και στράφηκαν το προηγούμενο διάστημα στο πρόσωπό σου δεν έγιναν για λόγους που έκαναν καλό στην αυτοπεποίθησή σου, το αντίθετο μάλλον. Τα καλά νέα είναι ότι ό,τι έγινε, έγινε. Με την Αφροδίτη σε ορθή τροχιά από τις 6/9 έχεις την ευκαιρία να νιώσεις πάλι καλά, να γίνεις το κέντρο της προσοχής με τρόπο που θα ανεβάζει το ηθικό σου και θα σου δίνει την ευκαιρία να δείχνεις το μεγαλείο σου. Ο Άρης παραμένει στο ζώδιό σου ως τις 25/9 και σε συνδυασμό με την ορθόδρομη Αφροδίτη έχεις τη δύναμη να φέρεις τα πράγματα όπως τα θες στην προσωπική σου ζωή. Γύρω στις 8/9 το τρίγωνο του Άρη με τον Ουρανό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να αλλάξεις πράγματα στη ζωή σου με τέτοιο τρόπο ώστε να ευνοηθεί η σχέση σου και να ανέβει για τα καλά η ψυχολογία σου. Να θυμάσαι ότι στις 18/9 ο Κρόνος εισέρχεται στον Τοξότη και θα αντιμετωπίζεις πολύ πιο σοβαρά θέματα παιδιών, έρωτα και δημιουργίας. Ίσως, η τιμή που θα πληρώσεις για τα μαθήματα που θα πάρεις σε αυτούς τους τομείς να είναι ακριβή αλλά θα αξίζει τον κόπο, θα κερδίσεις ωριμότητα.


Αδέσμευτος
Ο έρωτας πάντα αποτελεί για σένα πηγή ζωής και με την Αφροδίτη σε ορθή τροχιά από τις 6/9 θα νιώσεις ο καλός γνωστός εαυτός σου. Γεμάτος δύναμη, αισιοδοξία και θάρρος θα κυνηγήσεις τους στόχους σου. Ένα φλερτ που πριν δεν προχωρούσε μπορεί τώρα να κυλήσει και να σε ανεβάσει στο βάθρο της ευτυχίας. Σε αυτό το σκοπό, βοηθά και ο Άρης που ως τις 25/9 θα βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο και θα τολμήσεις, θα διεκδικήσεις και θα κάνεις βήματα με ζέση και αποφασιστικότητα. Μάλιστα το τρίγωνο που σχηματίζει με τον κυβερνήτη των σχέσεων σου τον Ουρανό στις 8/9 δείχνει ότι από τη μια στιγμή στην άλλη η συντροφικότητα μπορεί να μπει στη ζωή σου και μάλιστα με εντελώς απρόβλεπτο αλλά άκρως συναρπαστικό τρόπο. Έχε βέβαια κατά νου ότι ο Κρόνος στις 18/9 εισέρχεται στον Τοξότη και ξεκινά μια περίοδος 2 και ½ ετών στη διάρκεια της οποίας τα αισθηματικά σου θα γίνουν το πεδίο που θα σοβαρέψεις, θα αναλάβεις ευθύνες και δεν θα θες χωρίς ουσία σχέσεις. Στάθμισε λοιπόν με σύνεση τις επιθυμίες και τα «θέλω» σου αλλιώς θα το κάνει ο Κρόνος.


Παρθένος


Δεσμευμένος
Μπορεί συνετέ Παρθένε να είσαι πρώτος στην τάξη και το συγύρισμα όμως με την Αφροδίτη ανάδρομη όλο τον προηγούμενο διάστημα έφτασες να νιώθεις σαν σφουγγαρίστρα που την στραγγίζουν συνεχώς. Ίσως, η αισθηματική σου ζωή σε κούρασε ή αισθάνεσαι ότι δεν παίρνεις την αγάπη που αξίζεις. Μέσα σου έχουν έρθει τα πάνω κάτω. Τα πράγματα ευτυχώς ισιώνουν από τις 6/9 που η Αφροδίτη ορθοδρομεί. Μη φανταστείς ότι θα πατήσεις ένα κουμπί και θα νιώσεις ανακούφιση με τη μία καθώς ο Άρης θα ανακατεύει την τράπουλα των συναισθημάτων και των αδιόρατων επιθυμιών σου. Ίσως τη μια να θυμώνεις και την άλλη να αφήνεις τη ψυχή σου να κάνει κινήσεις προς τα εμπρός. Όπως και να έχει τον Σεπτέμβριο θα βρεις την αλήθεια για τα ερωτικά σου ανοίγοντας την πόρτα της από μέσα σου, αλλιώς δεν θα ανοίγει. Γύρω στις 17/9 με την αντίθεση Δία – Ποσειδώνα λάθη μέσα στη σχέση μπορεί να βάλουν σε εφαρμογή προσωπικές φιλοδοξίες. Αξιοποίησε ευκαιρίες για θετική και καλότυχη επανεκκίνηση στην προσωπική σου ζωή από τα τέλη του μήνα.


Αδέσμευτος
Με την Αφροδίτη ανάδρομη η αισθηματική σου ζωή είναι αιτία για να θες να ξεφύγεις από την καθημερινότητα και να βρίσκεσαι κάπου που δεν θα μιλάς, δεν θα εξηγείς και δεν θα κάνεις τίποτα. Ίσως, γιατί το υποσυνείδητό σου έχει πιάσει δουλειά και χωρίς να το έχεις επιδιώξει συνειδητά μέσα σου γίνεται μια αισθηματική ανασκόπηση. Τα λάθη του χθες σε απασχολούν ενώ το μονοπάτι προς την έξοδο της ευτυχίας αναζητείται. Από τις 6/9 θα νιώσεις ότι κολυμπάς προς την όαση των αισθηματικών σου επιθυμιών, αν και με τον Άρη στον Λέοντα θα σηκώνονται εμπόδια που θα δοκιμάζουν τη σιγουριά, τη θέληση και την αυτοπεποίθησή σου. Άτομα από το παρελθόν είτε νοερά είτε πραγματικά θα επανέλθουν στο προσκήνιο. Παράλληλα, η είσοδος του Άρη στις 25/9 στο δικό σου ζώδιο θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις την αρχή για να ξανοιχτεί η προσωπική σου ζωή στην ευτυχία. Και μην ξεχνάς ότι ο Δίας είναι στο ζώδιό σου. Η εύνοια και η τύχη θα σε συναντήσουν τόσο στον έρωτα όσο και γενικότερα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/MINIAIES/item/78520-erotikes-provlepseis-septemvrioy-gia-ola-ta-zodia#ixzz3kTw8lD4X

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X