Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Ημερήσιες Προβλέψεις 19/9 – Προτεραιότητα στην προσωπική φροντίδα
Ημερήσιες Προβλέψεις 19/9 - Προτεραιότητα στην προσωπική φροντίδα thumbnail

Ημερήσιες Προβλέψεις 19/9 – Προτεραιότητα στην προσωπική φροντίδα


ΚΡΙΟΣ


Γενικά
Θα έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις θέματα που αφορούν στη δουλειά σου κι ίσως βρεις κάποιους απρόσμενους συνεργάτες ή συμπαραστάτες στο έργο σου. Επιπλέον μπορεί να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που κατέχουν «θέσεις-κλειδιά» κι έχουν τον τρόπο ή τα μέσα να σε βοηθήσουν. Παράλληλα, η Αφροδίτη σε καλεί να επιμεληθείς θέματα υγείας κι ομορφιάς.


Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, ένα κοινό ενδιαφέρον μπορεί να σε φέρει κοντά με ένα πρόσωπο που φαίνεται να αξίζει κάτι περισσότερο από μια περιστασιακή παρέα. Μπορεί ωστόσο να γνωρίσεις και κάποιον/α ύστερα από μια φιλική μεσολάβηση.


ΤΑΥΡΟΣ


Γενικά
Ο κοινωνικός σου κύκλος διευρύνεται, μάλιστα ανάμεσα στις νέες γνωριμίες υπάρχουν και κάποιες που μπορεί να συμβάλλουν πολύ θετικά στις επιδιώξεις σου. Γενικά το σύμπαν σε καλεί να γίνεις πιο ομαδικός «παίκτης», ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις κι ένα «κομβικό» ταξίδι. Επιπλέον, η Αφροδίτη ευνοεί την ρύθμιση θεμάτων σχετικών με το σπίτι ή την οικογένειά σου.


Ερωτικά
Οι προτάσεις που δέχεσαι ίσως να είναι περισσότερες από όσες αντέχεις αλλά έτσι κι αλλιώς για την ώρα φαίνεται να βρίσκεσαι σε φάση διαπραγμάτευσης, νέα στοιχεία προκύπτουν διαρκώς και δεν υπάρχει κανένας λόγος να βιαστείς να αποφασίσεις.


ΔΙΔΥΜΟΙ


Γενικά
Μια συνεργασία ή συμφωνία μπορεί να σου λύσει τα χέρια σε ένα οικονομικό θέμα, που μάλλον δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις μόνος/η σου, ίσως όμως χρειαστεί να δημοσιοποιήσεις κάποια στοιχεία, που θα προτιμούσες να μείνουν κρυφά. Παράλληλα, η Αφροδίτη σου υπόσχεται μια ευχάριστη όσο και λειτουργική καθημερινότητα, συνδυάζοντας την δουλειά με την διασκέδαση.


Ερωτικά
Οι συνθήκες φαίνεται να μην ευνοούν την ομαλή εξέλιξη μιας ερωτικής σου υπόθεσης κι ίσως προκύψουν κάποια θέματα που θα σε προβληματίσουν. Σε κάθε περίπτωση αναζήτησε καταφύγιο στο φιλικό σου περιβάλλον, όπου μπορείς να βρεις στηρίγματα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Γενικά
Οι συνθήκες ευνοούν τις συνεργασίες αλλά και την συμμετοχή σε ομάδες κι ίσως να γίνουν σημαντικές κινήσεις προς αυτήν την κατεύθυνση. Ευκαιρία λοιπόν να γνωρίσεις καινούρια πράγματα και ανθρώπους που μπορεί να έχουν διαφορετικές αντιλήψεις αλλά σας ενώνει ένας κοινός σκοπός. Επιπλέον, η Αφροδίτη μπορεί να συμβάλλει θετικά σε ένα οικονομικό ή επαγγελματικό θέμα σου.


Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η μπορεί να γίνεις αποδέκτης μιας πρότασης, που μάλιστα φαίνεται να έχει κι «επίσημο» χαρακτήρα. Γενικά υπάρχουν αρκετοί που νοιάζονται για «το καλό σου» αλλά σε κάθε περίπτωση οι αποφάσεις είναι δικές σου.


ΛΕΩΝ


Γενικά
Οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σου μπορεί να είναι πολύ θετικές, αν επιδείξεις το απαιτούμενο πνεύμα συνεργασίας. Γενικότερα, οι συνθήκες είναι ιδανικές για να προβάλλεις το έργο και τους στόχους σου, εκμεταλλευόμενος/η τις θετικές προθέσεις των άλλων απέναντι σου. Μάλιστα, η Αφροδίτη σου επισημαίνει ότι το πεδίο της δράσης σου μπορεί να επεκταθεί και πέραν των ορίων της χώρας.


Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου αυξάνει την γοητεία σου αλλά θα πετύχεις πολλά περισσότερα αν αποδείξεις ότι διαθέτεις και κάτι περισσότερο από αυτήν! Το πόσο χρήσιμος/η μπορείς να φανείς, θα κρίνει και την συνέχεια σε μια νέα γνωριμία.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Γενικά
Η Αφροδίτη σε βοηθά να ηρεμήσεις και να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σου αρέσουν, από την προσωπική φροντίδα και υγιεινή, μέχρι την επαφή σου με την φύση και τα ζώα. Παράλληλα, μια επαγγελματική ή οικονομική υπόθεση που σε απασχολεί, θα διεκπεραιωθεί επ' ωφελεία σου αν την αναθέσεις σε κάποιους/ες που είτε ξέρουν καλά το αντικείμενό τους είτε έχουν άκρες!


Ερωτικά
Οι συνθήκες σε ευνοούν κι ίσως αξίζει τον κόπο να «ξανοιχτείς» περισσότερο σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Μπορεί ακόμη να «ανέβεις» ψυχολογικά από την εμφανή προτίμηση κάποιων προς το πρόσωπό σου.
Διαβάστε τη συνέχεια στο: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/IMERISIES/item/79257-imerisies-provlepseis-gia-ola-ta-zodia-19-9#ixzz3mB6miN2d

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X