Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Το ερωτικό ωροσκόπιο της ημέρας
Το ερωτικό ωροσκόπιο της ημέρας thumbnail

Το ερωτικό ωροσκόπιο της ημέρας

ΚΡΙΟΣ


Ελεύθερος/η: Ενδεχομένως να βιάστηκες ή να λειτούργησες πολύ παρορμητικά σε μια υπόθεση που αφορά στα ερωτικά σου και σήμερα θα αρχίσεις να ανησυχείς μήπως εκτέθηκες συναισθηματικά, χωρίς λόγο. Γι' αυτό θα ψάξεις διάφορους τρόπους να κουκουλώσεις όπως μπορείς τα πράγματα ή να την εκμεταλλευτείς και, πατώντας στην ειλικρίνεια και τον αυθορμητισμό που σε διέπει να τη γυρίσεις υπέρ σου.
Σε σχέση: Κάποιες αμφιβολίες σχετικές με ένα επαγγελματικό σου άνοιγμα ίσως σε παρακινήσουν σήμερα να ζητήσεις και τη γνώμη του συντρόφου σου για να καταλήξεις.


ΔΩΡΕΑΝ Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις ΔΩΡΕΑΝ από το Astrology.gr


 


ΤΑΥΡΟΣ


Ελεύθερος/η: Θα καταπιαστείς με διάφορα σχέδια και ενδεχομένως κάποια από αυτά να αφορούν και το πώς θα κινηθείς στα ερωτικά σου, πάντα σε επαφή με την πραγματικότητα. Δεν ψάχνεις λύσεις εξ ουρανού, ούτε έχεις φρούδες ελπίδες και είναι πιθανό να λάβεις σοβαρά υπόψη σου τις συμβουλές ή τη γνώμη ενός μεγαλύτερου και πιο έμπειρου συγγενή ή γνωστού σου.
Σε σχέση: Κάποια πρακτικά θέματα που αφορούν κατά ένα τρόπο και στην καθημερινότητά σου θα ήταν καλό να διευθετηθούν, μετά από συζήτηση με το ταίρι σου και ίσως να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου ότι δεν μπορείς να αναλαμβάνεις μόνο εσύ την ευθύνη.


ΔΩΡΕΑΝ Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις ΔΩΡΕΑΝ από το Astrology.gr


 


ΔΙΔΥΜΟΙ


Ελεύθερος/η: Μια ερωτική σου υπόθεση απαιτεί ιδιαίτερη ευελιξία κι ίσως ένα είδος στρατηγικής για να στεφθεί με επιτυχία. Το θέμα είναι κατά πόσο είσαι διατεθειμένος/η να ασχοληθείς περισσότερο γιατί δεν αποκλείεται να έχεις «ψυχρανθεί» και να μην έχεις καν τη διάθεση να προσπαθήσεις παραπάνω, κρίνοντάς το περιττό, αφού κανονικά όλα θα έπρεπε να γίνονται αυθόρμητα.
Σε σχέση: Πιθανόν να οργανώσεις λίγο τα οικονομικά σου και να βάλεις κάποιες προτεραιότητες στα έξοδα, σε συνεννόηση πάντα με το σύντροφό σου, ώστε να καλύψετε υποχρεώσεις σας, χωρίς να ξεμείνετε από ρευστό όμως.


ΔΩΡΕΑΝ Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις ΔΩΡΕΑΝ από το Astrology.gr


 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Ελεύθερος/η: Η Σελήνη έχει περάσει ήδη στον Αιγόκερω, καλώντας σε να αλλάξεις τα δεδομένα στα ερωτικά σου ή να βάλεις τα όριά σου και είναι απαραίτητο να τα τηρήσεις. Συναισθηματικά πάντως θα έχεις μια φόρτιση σήμερα κι ίσως σε πιάσει το παράπονο που είσαι ακόμα μόνος/η. Επειδή όμως από τη μια μέρα στην άλλη αλλάζουν τα πάντα, κράτα την ελπίδα στην καρδιά σου αλλά έσο έτοιμος/η να αρπάξεις την ευκαιρία.
Σε σχέση: Κάποια σχέδια που είχατε κάνει το σύντροφό σου ίσως δεν προχωρήσουν έτσι όπως θέλατε ή θα τα αναβάλλετε για αργότερα γιατί θα κρίνετε ότι δεν είναι η κατάλληλη εποχή.


ΔΩΡΕΑΝ Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις ΔΩΡΕΑΝ από το Astrology.gr


 


ΛΕΩΝ


Ελεύθερος/η: Σήμερα θα συνειδητοποιήσεις ότι χρειάζεται να δώσεις περισσότερο βάρος στην ουσία τουλάχιστον στα ερωτικά σου και να μην στέκεσαι μόνο στην επιφάνεια ή στην προσωρινή ευχαρίστηση που μπορεί να παίρνεις από ένα άτομο. Τύχη έχεις με το Δία στο 2ο οίκο σου αλλά χρειάζεται να συμβάλλεις κι εσύ με προσωπική «δουλειά» για να έχεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς.
Σε σχέση: Μη βιάζεσαι να κάνεις μια συζήτηση που αφορά σε ένα επαγγελματικό σου θέμα γιατί κάποια δεδομένα μπορεί να αλλάξουν. Χρησιμοποίησε το χρόνο για να οργανωθείς περισσότερο με τη βοήθεια του συντρόφου σου.


ΔΩΡΕΑΝ Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις ΔΩΡΕΑΝ από το Astrology.gr


 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Ελεύθερος/η: Μεγάλες προσδοκίες δεν τρέφεις, ωστόσο περίμενες τα ερωτικά σου να πήγαιναν λίγο καλύτερα ή τουλάχιστον να υπήρχε μια πιο ουσιαστική εξέλιξη κι αυτό κάπου σου δημιουργεί απογοήτευση. Προσπάθησε όμως και μην το βάζεις κάτω, συνέχισε να διευρύνεις τον κύκλο σου με ενδιαφέροντα και ποιοτικά άτομα γιατί έχουν πολλά να γίνουν ακόμα και κάποια από αυτά αρκετά θετικά.
Σε σχέση: Προσπάθησε να μοιράσεις καλύτερα το χρόνο σου ανάμεσα στο ταίρι σου και τη δουλειά σου, ιδιαίτερα αν ένα από τα δύο δεν έχει ανάγκη την συνεχή προσπάθεια και προσοχή σου.
Διαβάστε τη συνέχεια στο: http://www.astrology.gr/EROTIKH-ASTROLOGIA/erotiko-oroskopio/item/79407-erotiko-oroskopio-22-9#ixzz3mSp6pXOA

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X