Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Πώς θα περάσεις το τριήμερο;
Πώς θα περάσεις το τριήμερο; thumbnail

Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

Κριός


Είσαι στην φάση μεγάλων αλλαγών γιατί ήδη νιώθεις την επήρεια της Πανσελήνου που έρχεται τις επόμενες ημέρες. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα αισθανθείς ότι πρέπει να είσαι όσο μπορείς συνειδητός/η με τις προσωπικές σχέσεις σου. Αυτό σίγουρα θα το αναλάβεις άμεσα γιατί θα έχεις μεγαλύτερες ευκαιρίες σήμερα και θα λειτουργήσεις με ένα τρόπο πολύ δυναμικό. Στην συνέχεια θα αποσυρθείς για λίγο με στόχο να ονειροπολήσεις και να ξεκουραστείς. Πιθανόν να χρειάζεσαι παραπάνω ύπνο γιατί αρκετές φορές καταπονείς και το σώμα και το μυαλό σου με υπερβολές. Η ευαισθησία σου μπορεί να κτυπήσει κόκκινο σε σχέση με τις ανάγκες των άλλων ατόμων. Ένας Ιχθύς σίγουρα θα σου κινήσει το ενδιαφέρον αλλά θα δράσεις τελείως διαφορετικά από άλλες φορές.


 


Ταύρος


Υπάρχουν πολλές αντιξοότητες που πρέπει εσύ να καταλάβεις πάνω από όλα και μετά να ακολουθήσεις ένα ρεύμα τελείως διαφορετικό. Ίσως πρέπει να πρωτοτυπήσεις και να κάνεις κινήσεις που θα είναι απρόβλεπτες. Από το Σάββατο και μετά, θα περάσεις πολύ καλά γιατί θα χαλαρώσεις και θα έχεις στο μυαλό σου πως να ξεπεράσεις όλο το στρες και την ένταση. Η ζωή σου χαμογελάει αυτό το διάστημα και εσύ πρέπει να σταματήσεις την μουρμούρα, αν τυχόν υπάρχει και να δεις μόνο τι καλό γίνεται στην ζωή σου. Έχεις ρέντα σε έρωτες και σε παιδιά οπότε ένα από τα δυο ή και τα δυο θα είναι πολύ εύκολο για σένα να μπουν σε ένα καλό δρόμο και να σου αποφέρουν καρπούς.


 


Δίδυμοι


Έχεις πολλά στο κεφάλι σου και πάνω από όλα λειτουργείς πολύ διαφορετικά πλέον από άλλες φορές. Σε ενδιαφέρει περισσότερο το πως θα τακτοποιήσεις το σπίτι σου και τους δικούς σου ανθρώπους. Πιθανόν να δώσεις μεγαλύτερη βάση σε άτομα και καταστάσεις που δεν έδινες παλιά. οπότε θα παρατηρήσεις μια ανεπαίσθητη αλλαγή σε ό,τι κάνεις και λες. Η ευαισθησία σου μπορεί να μετατραπεί και σε αδράνεια το Σάββατο γιατί έχεις καταλάβει ότι δεν χρειάζεται να είσαι συνέχεια στην τσίτα και σε διενέξεις. Κυρίως στον εαυτό σου θα δώσεις ένα προβάδισμα για να τον ξεκουράσεις και να τον ξεμπλέξεις από οτιδήποτε έχει εμπλακεί που σου φέρνει πίεση και ένταση. Σίγουρα η μουσική και το ποτάκι με φίλους θα είναι τα ιδανικότερα για να περάσεις καλά και να ξεφύγεις από τις πολλές έγνοιες. Η σχέση με Ιχθύ θα ξαναβγεί στο προσκήνιο αυτές τις ημέρες.


*Μάθε τι λένε τα άστρα για σένα και όλα όσα θα σου συμβούν τους επόμενους 12 μήνες*


 


Καρκίνος


Δεν χρειάζεσαι αυτή την περίοδο ιδιαίτερους χειρισμούς γιατί έχεις ωριμάσει αρκετά και η δημιουργία νέων καταστάσεων θα σε ωθήσει στο να μην αναγνωρίζεις πλέον οτιδήποτε σε ενοχλεί αλλά να εστιάσεις περισσότερο σε ό,τι σε ευχαριστεί. Θα είσαι λοιπόν πολύ χαλαρός/η και ήρεμος/ή γιατί το θέλεις και το επιζητάς. Είσαι σε μια φάση που όλοι σε αγαπάνε και σε αγκαλιάζουν για την γλυκύτητά σου. Αυτό είναι το όπλο σου για να περάσεις καλά αλλά και για να εξελίξεις όλες τις καταστάσεις που τρέχουν γύρω σου. Πιθανόν η σχέση σου ακόμα με το νερό και την φύση να μην έχει τελειώσει και αν έχεις χρόνο να κάνεις την βόλτα σου προς τα έξω. Πάντως θα μιλήσεις με πολλά άτομα και θα πάρεις πίσω όμορφες εμπειρίες.


 


Λέων


Δεν αφήνεις πλέον τίποτε να πάει χαμένο και κάνεις προσπάθειες για να υλοποιήσεις οτιδήποτε σου χρειάζεται για να πας μπροστά. Ο Δίας μπορεί να έχει φύγει αλλά σου έχει αφήσει κομμάτι από την δύναμή του με στόχο εσύ να κάνεις πράξη οτιδήποτε σου χρειάζεται ώστε η ζωή σου να γίνει καλύτερη. Οπότε ούτε και το Σαββατοκύριακο θα κάθεσαι γιατί όλα θα είναι τελείως διαφορετικά από παλιά. Η μεγάλη σου εσωτερική δύναμη θα σε φέρει μπροστά σε αποτελέσματα διαρκείας, αρκεί να μην την χάσεις επηρεαζόμενος/η από άλλα άτομα. Η Αφροδίτη παραμένει στο ζώδιό σου οπότε το νιώθεις ότι κάτι σημαντικό τρέχει, κυρίως με την ερωτική σου ζωή η οποία έχει αλλάξει και βαδίζει προς το καλύτερο. Εσύ άφησε την καρδιά σου να αγαπάει και εκείνη θα κάνει το θαύμα της.


 


Παρθένος


Είσαι σε μια κατάσταση εγρήγορσης και βιώνεις ιδιόρρυθμες καταστάσεις από άλλα άτομα ή από μια ομάδα γιατί με κάποιο τρόπο χρειάζεται να ξεφύγεις από την κυριαρχία του μυαλού σου που σου λέει συνέχεια μην υποκύπτεις στην χαρά αλλά μόνο στη λογική. Αν αφεθείς χωρίς να φοβάσαι ότι κινδυνεύσεις, θα αναδυθούν από μέσα σου συναισθήματα πρωτόγνωρα τα οποία θα σε βοηθήσουν να πάρεις εμπειρίες πολύ προχωρημένες και διαφορετικές που θα σε εξελίσσουν και στον τρόπο που ζεις και στη συμπεριφορά σου. Ο Υδροχόος είναι αυτός που μπορεί να σου φέρει μια μεγάλη αλλαγή. Από το Σάββατο και μετά θα είσαι περισσότερο στο στοιχείο σου γιατί μπορεί να μην το δείχνεις αλλά η ευαισθησία σου πολλές φορές κτυπάει κόκκινο σε σχέση με τα άτομα που έχουν την ανάγκη σου. Αρκεί να στο εκδηλώσουν και εσύ θα κάνεις τα πάντα για να τα εξυπηρετήσεις. Ο Άρης που μπαίνει στο ζώδιό σου σήμερα σίγουρα θα σου δώσει μια μεγάλη ενεργοποίηση.
Διαβάστε τη συνέχεια στο: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/IMERISIES/item/79581-pos-tha-peraseis-to-triimero#ixzz3mkYVoGQp

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X