Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Ημερήσιες Προβλέψεις 26/9 – Συμβιβασμοί και αμοιβαίες υποχωρήσεις
Ημερήσιες Προβλέψεις  26/9 - Συμβιβασμοί και αμοιβαίες υποχωρήσεις thumbnail

Ημερήσιες Προβλέψεις 26/9 – Συμβιβασμοί και αμοιβαίες υποχωρήσεις

Συμβιβασμοί και αμοιβαίες υποχωρήσεις


ΚΡΙΟΣ


Γενικά
Όσο δίκιο κι αν έχεις, κινδυνεύεις να το χάσεις εξ αιτίας "άκομψων" χειρισμών. Το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο σε καλεί λοιπόν να είσαι συμβιβαστικός/η, τηρώντας όμως τις "κόκκινες γραμμές" σου, αφού αναμένεται να διαπραγματευτείς με πρόσωπα που επιμένουν για "να περάσει" το δικό τους. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε ωθεί να συνεργαστείς σε μια προσπάθεια ανθρωπιστικού χαρακτήρα.


Ερωτικά
Κάτι "ψήνεται" στο παρασκήνιο αλλά δεν είναι για κακό! Αντίθετα φαίνεται ότι ένα πρόσωπο που σε αγαπά, σου ετοιμάζει μια ευχάριστη έκπληξη. Μπορεί ακόμη να σου συμβεί κάτι ενδιαφέρον στον χώρο της εργασίας σου ή σε ένα ιατρείο-θεραπευτήριο.


ΤΑΥΡΟΣ


Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας σε προειδοποιεί να μην έχεις και τόση εμπιστοσύνη σε άτομα που δηλώνουν εμφατικά ότι πασχίζουν για το καλό σου! Σίγουρα υπάρχουν κρυφά κίνητρα, τα οποία οφείλεις να διερευνήσεις. Επιπλέον, το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο ενδέχεται να σε ταλαιπωρήσει με εντάσεις και "αψιμαχίες" μεταξύ γνωστών ή συγγενών αλλά και με ένα σχετικά σοβαρό πρόβλημα, τεχνικής φύσεως.


Ερωτικά
Η εικόνα που έχεις για ένα πρόσωπο δεν είναι πραγματική, είτε επειδή σου εμφανίζεται όπως θα ήθελες να είναι, είτε λόγω της δικής σου υπερβολικής εξιδανίκευσης. Καλό είναι να πιστεύεις στην αγάπη, όχι όμως και να την σπαταλάς!


ΔΙΔΥΜΟΙ


Γενικά
Ο ανάδρομος Ερμής αναβιώνει καταστάσεις του παρελθόντος κάτι που μπορεί να σου φανεί εξαιρετικά χρήσιμο στον επαγγελματικό τομέα, αφού μπορείς να αξιοποιήσεις κάποια σχέδια που παρέμεναν στο συρτάρι ή ακόμη να "μαντέψεις" σωστά την εξέλιξη μιας κατάστασης που απλά επαναλαμβάνεται! Παράλληλα όμως, ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να σε φορτίσει συναισθηματικά, δυσκολεύοντας την λήψη μιας απόφασης.


Ερωτικά
Το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο ενδέχεται να δημιουργήσει ένα "πολεμικό" κλίμα στις σχέσεις σου, με αποτέλεσμα να φθάσεις πολύ κοντά σε μια οριστική ρήξη. Αν πάλι είσαι μόνος/η ίσως βρεθείς κοντά με ένα πρόσωπο μιας άλλης ηλικίας!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Γενικά
Ο ενεργός Χείρωνας σε ωθεί να ασχοληθείς με τα του οίκου σου αλλά και να επισκεφτείς τόπους ή ανθρώπους που σου θυμίζουν πολλά, κάτι βέβαια που θα σε φορτίσει συναισθηματικά. Φρόντισε ωστόσο να δώσεις κι έναν πιο γόνιμο χαρακτήρα σε αυτό το "οικογενειακό" κλίμα, αποκομίζοντας την γνώση των πρεσβυτέρων, αναβιώνοντας μια παραδοσιακή τεχνική ή διερευνώντας τα αρχικά αίτια μιας πορείας πραγμάτων.


Ερωτικά
Η Αφροδίτη σε καλεί να δείξεις την αγάπη σου μέσα από συγκεκριμένες πράξεις και προσφορές. Μπορείς λοιπόν να δωρίσεις στον άνθρωπο σου κάτι που του είναι εξαιρετικά χρήσιμο αλλά δεν θα ήταν άσχημο να πράξει κι εκείνος τα ανάλογα!


ΛΕΩΝ


Γενικά
Το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο ενδέχεται να συμβάλλει σε προστριβές αναφορικά με ένα οικονομικό θέμα ή να "σου κόψει τη φόρα" σε ένα επενδυτικό σχέδιο. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σου συνιστά να είσαι πιο δύσπιστος/η απέναντι σε –υποτιθέμενες- προοπτικές, που είναι μάλλον αδύνατον να υλοποιηθούν Μπορείς όμως να χαρίσεις κάτι σε κάποιον/α που το χρειάζεται επειγόντως!.


Ερωτικά
Ο ενεργός Κρόνος ενδέχεται να συμβάλλει σε μια απογοήτευση, αφού ένα πρόσωπο που έχεις "πολύ ψηλά", φαίνεται να κινείται στα όρια της αχαριστίας! Ίσως όμως να του έδωσες κι εσύ το δικαίωμα με την υπερβολική υποχωρητικότητα σου.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Γενικά
Η ημέρα είναι κατάλληλη για να χαλαρώσεις, να ξεκουραστείς και αν σου το επιτρέψουν οι συνθήκες να βρεθείς κοντά στην φύση, αφήνοντας στην άκρη τρεξίματα και υποχρεώσεις. Διαφορετικά, ίσως μπλεχτείς σε έναν φαύλο κύκλο προστριβών που δεν οδηγούν πουθενά! Ακόμη, ο ενεργός Ποσειδώνας σου εφιστά την προσοχή σε μια πρόταση συνεργασίας, που γίνεται εκ του πονηρού.
Διαβάστε τη συνέχεια στο: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/IMERISIES/item/79585-imerisies-provlepseis-gia-ola-ta-zodia-26-9#ixzz3mq6GzCaq

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X