Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια
Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια  thumbnail

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 19/10 έως και 23/10;


 ΚΡΙΟΣ


aries


Αποφασίζεις να φέρεσαι με ήπια πολιτική αυτή την στιγμή γιατί νιώθεις ότι πρέπει να ακολουθήσεις και όχι να σε ακολουθήσουν ώστε να ρίξεις πιο εύκολα έναν Αιγόκερω. Η φιλοδοξία σου θα σε κάνει να δουλεύεις σκληρά και πιθανόν να νιώσει ένας Ζυγός ότι δεν δείχνεις και μεγάλο ενδιαφέρον για το πρόσωπό του/της. Οπότε, καλό είναι, να μιλήσεις και να ανακοινώσεις τα σχέδια σου πριν πέσεις με τα μούτρα στην δουλειά και ξεχάσεις τις υπόλοιπες υποχρεώσεις σου. Ένας Παρθένος, μπορεί να είναι σε απόσταση αναπνοής από εσένα και να μην το έχεις ακόμα καταλάβει. Αν έχεις γεννηθεί από τις 14 μέχρι και το τέλος του μήνα, θα γίνεις όσο μπορείς περισσότερο συντροφικός/η και θα αναζητήσεις καλύτερη επικοινωνία, με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.


ΤΑΥΡΟΣ


taurus


Προσπαθείς να οργανώσεις καλύτερα τις δουλειές σου γιατί θέλεις να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο με το πρόσωπο που σε απασχολεί. Το πιο δύσκολο είναι να δημιουργήσεις ισορροπίες, οι οποίες δεν είναι και τόσο εύκολες με έναν Κριό ή έναν Ζυγό, παρά μόνο όταν έχετε μεταξύ σας κοινά ενδιαφέροντα κυρίως σχετικά με τέχνη ή δημιουργία. Ένας Τοξότης θα συνεχίσει να είναι για σένα ένα απρόσιτο όνειρο γιατί, ακόμα και σχέση να έχετε, εσύ θα προσπαθείς με κάθε τρόπο να επικοινωνήσετε, αλλά ίσως να βρίσκεις τοίχο ή να διαφωνείς με την ελευθερία και την ανεξαρτησία που έχει σαν άτομο, και αυτό να σου βάζει ένα φρένο, το οποίο δεν σου είναι εύκολο να το ξεπεράσεις. Δείξε ένα φιλικό πρόσωπο στον Υδροχόο αν αυτό το άτομο σε ενδιαφέρει ερωτικά.


ΔΙΔΥΜΟΙ


gemini


Η επικοινωνία για 'σένα αυτή την στιγμή είναι πιο εύκολη από άλλες φορές, οπότε και δυσκολίες να υπάρχουν, λόγω πρακτικών θεμάτων, θα έχεις μια παραπάνω δικαιολογία να το ξεπεράσεις καθώς πιστεύεις ότι το άλλο πρόσωπο σε καταλαβαίνει και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Η διεκδίκηση από έναν Σκορπιό, θα σταματήσει για λίγο, γιατί εσύ δεν θα αφήνεις μεγάλα περιθώρια επαφής. Με έναν Τοξότη, η σχέση θα σας ωριμάσει, γιατί οι εξωτερικές συνθήκες ζητάνε και από τους δύο να βρεθείτε αντιμέτωποι με μια αλήθεια, που αν δεν την χειριστείτε καλά πιθανόν να σας χωρίσει. Όσο πάντως δουλεύεις, με την καρδιά και όχι με το μυαλό, θα προχωράς και θα έχεις την επιτυχία που θέλεις.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


cancer


Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα χρειαστείς μια ήπια και διπλωματική πολιτική, η οποία θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις καλύτερα την σχέση σου με έναν Κριό ή έναν Ζυγό. Στους έξω μπορεί να φαίνεται υποταγή ή υποχώρηση. Το μέσα σου όμως λέει πως είναι αγάπη και αυτό θα ακολουθήσεις. Όσο πάντως αντιλαμβάνεσαι ότι τα έντονα συναισθήματά σου μπορεί να σε κάνουν να χάνεις τις ευκαιρίες, τόσο θα υποχωρείς και θα κάνεις σωστή διαχείριση. Με έναν Τοξότη μπορεί να υπάρχει μια πλατωνική σχέση, αλλά να φοβάσαι να την προχωρήσεις, γιατί δε νιώθεις σιγουριά κατά την γνώμη σου, για να κάνεις το επόμενο βήμα. Πιθανόν να είναι τελικά μόνο οι φόβοι σου και τίποτε άλλο. Μέσα από τον χώρο της δουλειάς σου, μπορεί να γνωρίσεις έναν Αιγόκερω και να καταλάβεις ότι είναι το άλλο σου μισό.


ΛΕΩΝ


leo


Όσο μπορείς, ξεδιπλώνεις περισσότερο το ταλέντο που έχεις στην επικοινωνία και σου δίνει την αίσθηση ότι μπορείς να τα καταφέρεις. Έχεις πάρει τα πάνω σου και αυτό είναι που σε κάνει να πιστεύεις ότι θα είσαι μαζί με έναν Ιχθύ. Το δύσκολο όμως είναι να είστε στο "εδώ και τώρα" για να είστε καλά μαζί. Η διεκδίκηση είναι επίσης σημαντικό θέμα για σένα για αυτό θα αλλάξεις τα δεδομένα με έναν Παρθένο και θα ζητήσεις αυτό που θέλεις και πώς το θέλεις τελικά, για να εξελιχθεί η υπόθεση. Έχεις αλλάξει πλέον και το εγώ σου δεν είναι τόσο έντονο. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι να μην ανακατευτείς σε κοινά οικονομικά θέματα, γιατί θα μπλέξεις και τώρα είναι η περίοδος που προοδεύεις, οπότε καλό είναι να μη κάνεις πισωγύρισμα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


virgo


Οι δυο ερωτικοί πλανήτες, Άρης και Αφροδίτη, βρίσκονται στο ζώδιό σου και με κάποιο τρόπο θα αναπληρώσεις όλα τα κενά που πιθανόν να είχες. Η σχέση με έναν Ιχθύ θα είναι πολύ καλύτερη και θα "προσγειωθείς" πολύ πιο εύκολα από άλλες φορές. Και ο λόγος είναι ότι θα ζήσεις την μεταξύ σας πραγματικότητα. Την Δευτέρα, θα σου δοθεί η ευκαιρία να ζήσεις με έναν Αιγόκερω στιγμές που δεν τις περίμενες και ίσως, είναι μια ευκαιρία να τοποθετήσεις τη σχέση σου σε καινούργια βάση, σύμφωνα με τις δικές σου τις ανάγκες. Με έναν Κριό, υπάρχουν θέματα που θα βγουν στην επιφάνεια, χωρίς να τα περιμένεις. Ίσως έτσι να είναι καλύτερα γιατί δεν θα χρειάζεται να προσποιείσαι.Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X