Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Το ερωτικό ωροσκόπιο της ημέρας
Το ερωτικό ωροσκόπιο της ημέρας thumbnail

Το ερωτικό ωροσκόπιο της ημέρας

ΚΡΙΟΣ


Ελεύθερος/η: Χαίρεσαι την ελευθερία και την ανεξαρτησία σου σήμερα γιατί μπορείς να κάνεις ό, τι σου κατέβει χωρίς να δίνεις λογαριασμό σε κανένα. Γι' αυτό το λόγο θα περάσεις καλά με την παρέα σου, θα μιλήσετε, θα γελάσετε και, επειδή είσαι χαλαρός/η και άνετος/η και δε σκέφτεσαι έρωτες και αγάπες, ίσως σου γίνει κάποια κρούση από ένα άτομο που θα σε ξεσηκώσει.
Σε σχέση: Δεν αποκλείεται να κοντραριστείτε σήμερα με το σύντροφό σου και αιτία ίσως είναι ο έρωτας ενός φιλικού σας προσώπου που τείνει να γίνει δράμα κι η δική σου απροθυμία να ασχοληθείς. Έχεις βαρεθεί όμως τα ίδια και τα ίδια και πιστεύεις ότι τρώτε άσκοπα το χρόνο σας ενώ θα μπορούσατε να κοιτάξετε δικά σας θέματα.


ΔΩΡΕΑΝ Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις ΔΩΡΕΑΝ από το Astrology.gr


 


ΤΑΥΡΟΣ


Ελεύθερος/η: Το ότι δε θέλεις να ρισκάρεις ερωτικά, δε σημαίνει ότι δεν επιθυμείς κιόλας να αλλάξει λίγο η κατάσταση, να γίνει πιο πικάντικη ή να έρθεις σε επαφή με κάτι καινούργιο που θα σε τονώσει. Ενδεχομένως σήμερα να «πέσεις» πάνω ένα πρόσωπο αρκετά εκκεντρικό ή τελείως διαφορετικό που θα σε ελκύσει και θα αρχίσεις να σκέφτεσαι ότι δε θα ήταν κι άσχημα να δοκιμάσεις κάτι μαζί του, έστω για την εμπειρία.
Σε σχέση: Το να επιμένεις σε μια πρακτική συγκεκριμένη, ιδίως όταν βρίσκεις τοίχο, εμποδίζει την βελτίωση τόσο των επαγγελματικών όσο και της σχέσης σου. Μην βλέπεις τα πράγματα μονοδιάστατα γιατί συχνά είναι η αιτία έντονων διαφωνιών με το ταίρι σου.


ΔΩΡΕΑΝ Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις ΔΩΡΕΑΝ από το Astrology.gr


 


ΔΙΔΥΜΟΙ


Ελεύθερος/η: Δεν αποκλείεται μέσω ενός φίλου ή συγγενή σου να γνωρίσεις ένα άτομο που θα σου προκαλέσει την περιέργεια. Η κουβέντα μαζί του θα είναι ευχάριστη και ενδεχομένως να μοιραστείς και κάποια προσωπικά σου και να κάνει κι αυτό το ίδιο, εξ αιτίας της άνεσης που θα νιώσετε. Αργότερα ίσως μάθεις ότι δεν ήρθατε τυχαία σε επαφή, αλλά ήταν κανονισμένο.
Σε σχέση: Η τάση σου να ξεφύγεις από τη ρουτίνα της καθημερινότητας είναι πολύ έντονη σήμερα, αλλά δεν γίνεται να πάτε κάπου εκτός πόλης με το σύντροφό σου να ξεσκάσετε. Σίγουρα όμως μπορείτε να κάνετε κάτι διαφορετικό που θα σας ανεβάσει.


ΔΩΡΕΑΝ Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις ΔΩΡΕΑΝ από το Astrology.gr


 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Ελεύθερος/η: Το να ψαχτείς και να ανακαλύψεις κάποια νέα στοιχεία που αφορούν στα ερωτικά σου, ανεπηρέαστος/η από πρόσωπα και καταστάσεις, θα σε βοηθήσει σημαντικά να βρεις ένα άτομο που πραγματικά θα σου ταιριάζει και θα είσαι ικανοποιημένος/η με την προσωπική σου ζωή. Μην ξεχνάς όμως ότι πολλά πράγματα για μας τα μαθαίνουμε μέσω άλλων, ιδιαίτερα μέσα από μια σχέση.
Σε σχέση: Θα έχεις κάποια παράπονα από το ταίρι σου γιατί νιώθεις ότι έχει κάπως απομακρυνθεί από σένα λόγω κάποιων καταστάσεων που αντιμετωπίζει. Καλύτερα όμως να προσπαθήσεις να το φέρεις κοντά σου, ζεσταίνοντας το κλίμα κι όχι γκρινιάζοντας.


ΔΩΡΕΑΝ Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις ΔΩΡΕΑΝ από το Astrology.gr


 


ΛΕΩΝ


Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη στον 7ο οίκο σου αρκετοί και αρκετές θα σε πλησιάσουν και θα προσπαθήσουν να σε κερδίσουν. Με το μπρίο, τον ενθουσιασμό και τη γοητευτική παρουσία σου άλλωστε, αυτό θα είναι το πιο εύκολο. Το δύσκολο θα είναι να υπάρξει και μια ουσία, πέρα από το θέαμα γιατί -κακά τα ψέματα- οι κολακείες δεν σου έχουν λείψει. Την ειλικρίνεια των λόγων και τη μη σκοπιμότητα θέλεις.
Σε σχέση: Μια συναισθηματική αστάθεια μπορεί να την έχεις και ο σύντροφός σου ίσως δεν βγάζει άκρη σήμερα μαζί σου αφού από τη μια θα θέλεις το ένα κι από την άλλη το τελείως διαφορετικό ή και τίποτα από τα δύο.


ΔΩΡΕΑΝ Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις ΔΩΡΕΑΝ από το Astrology.gr


 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Ελεύθερος/η: Η γνωριμία σου με ένα άτομο διαφορετικό ή τελείως εκτός των δικών σου στάνταρ, ίσως μέσα από τον εργασιακό σου χώρο, μπορεί να σου δημιουργεί μια ανασφάλεια, αυτό όμως δε σημαίνει ότι ένα κομμάτι μέσα σου δε θέλει να πειραματιστεί μαζί του. Η έλξη σίγουρα υπάρχει αλλά δεν είναι σίγουρο ότι τελικά θα την αφήσεις να αναπτυχθεί σε κάτι περισσότερο.
Σε σχέση: Κάποιες περίεργες σκέψεις ή ιδέες που θα σου μπουν σήμερα για τη σχέση σου καλό είναι να τις επεξεργαστείς περισσότερο, πριν τις συζητήσεις με το ταίρι σου και να μην αφήσεις να σε παρασύρουν συναισθηματικά.


Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X