Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Ανακάλυψε το ψυχικό σου χάρισμα και μάθε πώς να το ξεχωρίζεις
Ανακάλυψε το ψυχικό σου χάρισμα και μάθε πώς να το ξεχωρίζεις   thumbnail

Ανακάλυψε το ψυχικό σου χάρισμα και μάθε πώς να το ξεχωρίζεις

Κάθε άνθρωπος, κάποια στιγμή στη ζωή του, είχε ή θα έχει μια στιγμή που ενστικτωδώς γνωρίζει ότι κάτι πρόκειται να συμβείκαι αν και δεν μπορεί να ορκιστεί πώς το γνωρίζει, είναι τόσο ισχυρή η αίσθηση που δεν μπορεί να την αγνοήσει. Πόσες φορές, όταν χτυπάει το τηλέφωνο, ξέρεις διαισθητικά ποιος σε καλεί; Πόσες φορές έχεις σκεφτεί κάποιον και τον συναντάς;
Αυτές είναι όλες "φυσικές" ψυχικές εντυπώσεις που συμβαίνουν καθημερινά και που ίσως θεωρείς απόλυτα φυσικές. Και όταν δεν τους δώσεις οποιαδήποτε συνειδητή προσοχή, θα καταλήξεις απλά σαν ένα "ψυχικό σφουγγάρι" να μεταφέρεις όλες αυτές τις διαφορετικές ενέργειες στον ψυχισμό σου και στο τέλος να μην ξέρεις γιατί αισθάνεσαι τέτοια… ασάφεια!


Είσαι, είμαι, είμαστε όλοι σούπερ φυσικά όντα με μια ροή δύναμης που διέρχεται μέσα μας και αυτή η δύναμη μας προικίζει με σούπερ ψυχικές ικανότητες, διότι αυτή είναι η εξαιρετική φύση μας.


Σε ορισμένους από εμάς, η βρύση της σούπερ αυτής ικανότητας αναβλύζει και σε άλλους μόλις που στάζει….
Επίσης, κάποιοι από εμάς ξέρουν από πολύ νωρίς στη ζωή τους ότι έχουν ψυχικά χαρίσματα και τα χρησιμοποιούν ασυνείδητα, ενώ άλλοι που το γνωρίζουν έχουν επιλέξει να ακολουθήσουν μια σταδιοδρομία στην αποκρυφιστική πρακτική. Πολλοί δεν είναι βέβαιοι ότι διαθέτουν τη δυνατότητα, αλλά αισθάνονται ότι μπορούν και κάποιοι θέλουν να μάθουν περισσότερα, αλλά δεν ξέρουν από πού να αρχίσουν


Άλλωστε, οι άνθρωποι ένιωθαν ανέκαθεν γοητευμένοι από την έκτη αίσθηση, επειδή αντηχεί κάτι βαθιά μέσα τους. Υπάρχει κάτι σαγηνευτικό, κάτι συναρπαστικό που σε καλεί πίσω για να θρέψεις τη σχέση σου με το βαθύτερο κομμάτι του φυσικού σου εαυτού.


Ο εξωτερικός τεχνητός κόσμος κάνει τα πάντα για να μην βρισκόμαστε σε επαφή με τον διαισθητικό εαυτό σου. Αλλά, αν τον γνωρίζαμε, τότε, πίστεψε με, τότε δεν θα υπήρχε καμία δύναμη να εξουσιάζει στην ιεραρχική δομή του κόσμου μας. Όλοι θα αντηχούσαμε στο υψηλότερο δυνατό δυναμικό μας, ανά πάσα στιγμή, ίσως ακόμη και να εξελισσόμαστε στο να χρησιμοποιούμε όλο το δυναμικό του εγκεφάλου μας και όχι μόνο το 10%.


Πώς όμως μπορεί να ξέρεις ποιες είναι οι ισχυρότερες διαισθητικές ικανότητες /ψυχικές σου δυνατότητες και ποια είναι τα γνωρίσματα τους;


Συνήθως, θα είναι ισχυρότερη μία από τις ικανότητες σου, αλλά είναι πιθανόν να έχεις "στήριξη" και από τις άλλες. Για παράδειγμα, εάν είσαι διορατικός ως επί το πλείστον, θα υποστηρίζεσαι και από τηλεπαθητικές πληροφορίες.


1. Διόραση (επεκτείνει την ικανότητα να βλέπεις)


Μπορείς να δεις πράγματα στα όνειρά σου που εκδηλώνονται στην πραγματικότητα Κυρίως, όμως, μπορείς να δεις εικόνες στο μυαλό σου, σαν μια ταινία που παίζει μπροστά σου. Συχνά, οι εικόνες που βλέπεις δεν είναι με χρώματα – αν και αυτό μπορεί να αναπτυχθεί. Μέσα από την διόραση, μπορεί να δεις συχνά σύμβολα, αριθμούς, ονόματα και τοποθεσίες. Για πολλούς, η ικανότητα αυτή αρχίζει έχοντας "πολύ δραστήρια όνειρα".


Μπορεί να είσαι διορατικός εάν…


- Έχεις πολύ δραστήρια και ζωντανά όνειρα


- Συχνά περνάς μέρες που είσαι γεμάτος αφηρημάδα ή είσαι ιδιαίτερα ευφάνταστος


- Μιλάς μεταφορικά


- Μπορείς να δεις χρώματα, σχήματα, αντικείμενα, εικόνες όταν κλείνεις τα μάτια σου για ύπνο ή διαλογισμό


- Έχεις αρχίσει να βλέπεις λάμψεις φωτός ή κίνηση πέρα από την άκρη των ματιών σου


- Τείνεις να χρησιμοποιείς την λέξη "βλέπω…" σε συνομιλίες, όταν επικοινωνείς με τους άλλους


 


2. Διακοή (επεκτείνει τη δυνατότητα να ακούς)


Μπορεί να ακούς τηλεπαθητικά μηνύματα –είτε ακουστικά, είτε μέσα στο μυαλό σου. Με τη μέθοδο αυτή, μπορείς να μιλήσεις με κάποιο πνεύμα και μάλιστα πολλές φορές να σου απαντήσει! Μερικές φορές αυτή η φωνή ακούγεται σαν τη δική σου φωνή, αλλά αυτό που ακούς πιθανόν να σου προκαλεί έκπληξη. Ίσως νιώθεις μάλιστα ότι έχεις τρελές (μεγάλες) ιδέες που αναδύονται συνέχεια στο μυαλό σου, ενώ συνομιλείς με τον εαυτό σου τακτικά.


Μπορεί να διαθέτεις το χάρισμα της διακοής εάν….


- Είσαι περισσότερο ακροατής, παρά ομιλητής


- Συχνά μιλάς με τα ζώα ή τα φυτά και αισθάνεσαι ότι επικοινωνείς μαζί τους


- Νιώθεις ότι λαμβάνεις τηλεπαθητικές πληροφορίες από κάποιον


- Δίνεις χρήσιμες συμβουλές, ενώ ξεχνάς αμέσως μετά τι είπες και βρίσκεις τον εαυτό σου να αναρωτιέται "Από που προέκυψε τώρα αυτό;"


- Έχεις αρχίσει να ακούς ήχους ή βουίσματα στα αυτιά σου


- Τείνεις να χρησιμοποιείς συχνά την λέξη "ακούω…" σε συζητήσεις, όταν σχετίζεσαι με τους άλλους
Πηγή: http://www.astrology.gr/ENALLAKTIKI-GONIA/item/81227-anakalypse-to-psyhiko-soy-harisma-kai-mathe-pos-na-to-xehorizeis#ixzz3qco74hAW

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X