Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Εξάγωνο Ήλιου – Πλούτωνα: δύναμη και φιλοδοξίες
Εξάγωνο Ήλιου – Πλούτωνα: δύναμη και φιλοδοξίες  thumbnail

Εξάγωνο Ήλιου – Πλούτωνα: δύναμη και φιλοδοξίες


Η μεταμορφωτική δύναμη του Πλούτωνα θα φωτιστεί από τον Ήλιο, το Εγώ μας και ό, τι μπορεί να σημαίνει προβάλλετε δυναμικά και οι στόχοι και τα όνειρά μας μπορούν τώρα να πραγματοποιηθούν. Έχουμε την δυνατότητα να ελέγξουμε την συμπεριφορά μας και να προωθήσουμε τα σχέδιά μας, αφού έχουμε πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση που στηρίζεται στην αξιοποίηση των δυνατοτήτων μας. Θέλουμε να βιώσουμε το πάθος στις αισθηματικές μας σχέσεις και προσπαθούμε να τις αναζωογονήσουμε και να τις αναγεννήσουμε. Διεκδικούμε με τόλμη αυτό που επιθυμούμε.


Κρυμμένοι πόθοι


Αυτό που κρατούσαμε μέσα μας και φοβόμαστε να το προβάλλουμε προς τα έξω τώρα θα έχουμε την ευκαιρία να το προωθήσουμε και να το επιβάλλουμε. Η όψη αυτή είναι θετική για να κάνουμε κάποια σημαντικά βήματα στη ζωή μας, όμως θα πρέπει να είμαστε συγκρατημένοι με την συμπεριφορά μας, αφού πολλές φορές γινόμαστε απόλυτοι και επίμονοι, προκειμένου να πετύχουμε τον σκοπό μας, έτσι όμως μπορεί να έρθουμε σε διαφωνία με τον σύντροφό μας ή με συνεργάτες μας ή και με τον στενό μας κύκλο και να καταλήξουμε σε εντάσεις. Θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ότι η συγκεκριμένη θέση των πλανητών σχετίζεται με την αναμόρφωση τόσο του εαυτού μας, όσο και των σχέσεών μας. θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε τις σχέσεις μας και να αναγεννηθούν, κάτι τέτοιο απαιτεί την κατανόηση και την διάθεση και των δύο πλευρών, άρα θα πρέπει να είμαστε αρκετά διπλωματικοί και διαλλακτικοί για να το πετύχουμε.


Επιρροές στα Ζώδια


Με το εξάγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα ευνοούνται περισσότερο οι Ταύροι, οι Παρθένοι, οι Σκορπιοί και οι Ιχθύες, ιδιαίτερα του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια. Θα μπορέσετε να επιφέρετε σημαντικές αλλαγές στην καριέρα σας, αφού θα λειτουργήσετε δυναμικά και παραγωγικά. Επίσης σε επίπεδο προσωπικών σχέσεων και κυρίως των αισθηματικών θα υπάρξει έντονη επιθυμία να αναθερμανθεί η σχέση σας και να υπάρξει το πάθος των πρώτων ημερών της γνωριμίας σας. Γενικά οι νέες γνωριμίες και το φλερτ θα έχουν ως στόχο την διαφορετική και έντονα συναισθηματικά ερωτική εμπειρία. Αν εκμεταλλευτείτε σωστά την θετική ενέργεια της όψης θα έχτε και την ανάλογη επιτυχία.


Πηγή:  Oroskopos.tv

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X