Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Η Αφροδίτη περνά στον Ζυγό στις 8.11 με 5.12. 2015. Τι σημαίνει αυτό για όλα τα ζώδια.
Η Αφροδίτη περνά στον Ζυγό στις 8.11 με 5.12. 2015. Τι σημαίνει αυτό για όλα τα ζώδια. thumbnail

Η Αφροδίτη περνά στον Ζυγό στις 8.11 με 5.12. 2015. Τι σημαίνει αυτό για όλα τα ζώδια.

Τα ζώδια και η Αφροδίτη στον Ζυγό!


 Την Κυριακή  8 Νοεμβρίου 2015 ξημερώνει για τα ζώδια  μια διαφορετική ημέρα σε σχέση με τα συναισθηματικά τους, με τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τις σχέσεις τους γενικότερα αλλά και για τα οικονομικά τους! Ο λόγος; Η Αφροδίτη αφήνει την Παρθένο και περνά στο ζώδιο  του Ζυγού ( ζώδιο το οποίο κυβερνά) και θα μείνει σε αυτή τη θέση ως και τις 5 Δεκεμβρίου 2015. Το διάστημα αυτό θεωρείται ιδιαίτερα ευνοϊκό, αφού η Αφροδίτη μπορεί να εκφράσει όλες τις ιδιότητές της στο δικό της ζώδιο και να εξασφαλίσει την αρμονία και την ισορροπία σε όλες τις σχέσεις.

 

★ Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι πλανητικές όψεις σήμερα αλλά και για τις επόμενες 5 ημέρες στο  Προσωπικό Ωροσκόπιο


 


Από τις θετικές ενδείξεις που αναφέρονται θα πρέπει να εξαιρεθούν οι ημέρες που η Αφροδίτη θα σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα (21/11) και αντίθεση με τον Ουρανό (24/11) οι οποίες μπορεί να αποδειχθούν επικίνδυνες για τις σχέσεις που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Το υπόλοιπο διάστημα ωστόσο, η αυξημένη ανάγκη για συντροφικότητα θα μας παροτρύνει να κάνουμε αμοιβαίες υποχωρήσεις, αφού πέρα από τις προσωπικές μας ανάγκες, θα μπορούμε να κατανοήσουμε και να δεχτούμε και τις ανάγκες των άλλων. Οι σχέσεις που θα δημιουργηθούν αυτό το διάστημα (με εξαίρεση τις ημέρες που προαναφέρθηκαν) θα έχουν πολύ γερές βάσεις.

 


 

 Ποια ζώδια ευνοούνται από την Αφροδίτη στον Ζυγό

 

Η νέα θέση της Αφροδίτης ευνοεί περισσότερο τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι,ΖυγοίκαιΥδροχόοι), καθώς και τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί  Λέοντες και Τοξότες.).

 


Η Αφροδίτη στον Ζυγό και οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια 


 


    ΚΡΙΟΣΦίλε Κριέ, η Αφροδίτη πραγματοποιεί την διέλευσή της στο πολικό ζώδιο του Ζυγού από τις 8/11 μέχρι και τις 5/12 και στρέφει ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον σου στο σύντροφό σου και τις σχέσεις σου γενικότερα. Μέσα σ’ αυτό το διάστημα θα υπάρξουν αρκετές διακυμάνσεις, καθώς η Αφροδίτη θα σχηματίζει άλλοτε θετικές και άλλοτε αρνητικές όψεις. Σε κάθε περίπτωση όμως, η επιδίωξή σου θα είναι να ξεπεράσεις τις αντιξοότητες και να διατηρήσεις τη σχέση σου ζωντανή και φλογερή. Η στήριξη του συντρόφου σου μάλιστα, ίσως σε παροτρύνει να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σας. Αν είσαι αδέσμευτος, το διάστημα αυτό σου επιφυλάσσει γνωριμίες με άτομα με τα οποία μπορείς να δημιουργήσεις μια σταθερή σχέση ή και μια συνεργασία. 

 

 


   ΤΑΥΡΟΣ
Αγαπητέ Ταύρε, η δική σου Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Ζυγού στις 8/11, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 5/12. Το διάστημα αυτό θα σου δοθεί η ευκαιρία να διαμορφώσεις μια πιο όμορφη καθημερινότητα, αφού ακόμα και η ρουτίνα σου θα γίνει πιο ευχάριστη. Ίσως οι συνθήκες στον τομέα της εργασίας σου βελτιωθούν και οι σχέσεις με τους συναδέλφους σου γίνουν πιο αρμονικές, ενώ δεν αποκλείεται να αναπτυχθεί και ένα ειδύλλιο μέσα στο χώρο της δουλειάς σου. Επιπλέον, θα έχεις τον χρόνο να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου και την εμφάνισή σου και να κάνεις κάποιες αλλαγές, που θα μαγνητίσουν τα βλέμματα των γύρω σου. 

 

   ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητέ Δίδυμε, στις 8/11 η Αφροδίτη περνάει στον ευνοϊκό πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 5/12. Πρόκειται για ένα διάστημα ιδιαίτερα θετικό για τις σχέσεις σου και την δημιουργικότητά σου, κατά το οποίο θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις στο έπακρο κάθε επαφή και δραστηριότητα. Αν διατηρείς μια σχέση, τώρα μπορεί να πάρει το δρόμο της επισημοποίησης, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, θα δημιουργήσεις έναν δυνατό δεσμό μέσα από τις πολλές προκλήσεις που θα έχεις. Τέλος, αν έχεις ψυχραθεί με ένα άτομο που σε ενδιαφέρει, το διάστημα αυτό μπορείς να αποκαταστήσεις τις παρεξηγήσεις και να βάλεις τη σχέση σας σε πιο γερές βάσεις. 


 ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, η πορεία της Αφροδίτης από τον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, πραγματοποιείται από τις 8/11 μέχρι τις 5/12 και στρέφει το ενδιαφέρον σου στο σπίτι και την οικογένειά σου. Παρόλο που οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις είναι αυξημένες αυτό το διάστημα, θα καταφέρεις να αφιερώσεις περισσότερο ή πιο ποιοτικό χρόνο στους αγαπημένους σου και να δημιουργήσεις μια νέα αρμονία, ή και να ασχοληθείς προσωπικά με κάποιες βελτιώσεις που χρειάζονται στο σπίτι σου. Αν σκέφτεσαι να κάνεις μια μετακόμιση, το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο, καθώς θα βρεις κάτι που θα ταιριάξει με τις ανάγκες όλων των μελών της οικογένειάς σου. Οι φιλικές συγκεντρώσεις στο χώρο σου θα αυξηθούν επίσης αυτό το διάστημα. 


       ΛΕΩΝ

Φίλε Λέοντα, στις 8/11 η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Ζυγού, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 5/12. Το διάστημα αυτό η ζωή σου θα γίνει πιο ενδιαφέρουσα, αφού θα έχεις την ευκαιρία να συναντήσεις αξιόλογα άτομα, με τα οποία θα αναπτύξεις ισχυρούς δεσμούς φιλίας, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μπορείς να δημιουργήσεις σχέση με ένα άτομο, που θα σε κατανοεί απόλυτα. Ευνοϊκές συνθήκες θα υπάρξουν και στα επαγγελματικά σου, όπου μπορείς να κάνει σοβαρές συζητήσεις και συμφωνίες για την πορεία σου ή και να δημιουργηθούν νέες προοπτικές ανόδου. Τέλος, τα ταξίδια που θα γίνουν αυτό το διάστημα, θα σε ανανεώσουν και θα σου προσφέρουν ευχάριστες εμπειρίες. 


 


 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, στις 8/11 η Αφροδίτη περνάει στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 5/12. Πρόκειται για ένα διάστημα που θα συμβάλει στην βελτίωση των οικονομικών σου ή θα σε ωθήσει να πραγματοποιήσεις μία πολυπόθητη αγορά. Θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό ευνοούνται ιδιαίτερα και δεν αποκλείεται μια συμφωνία ή ένα ταξίδι να σου αποφέρει επιπλέον χρήματα. Αν μάλιστα είσαι άνεργος, ίσως μια ενδιαφέρουσα πρόταση από το εξωτερικό αποτελέσει την αφορμή για να εγκατασταθείς σε μια άλλη χώρα. Θετικές εξελίξεις αναμένονται και στον αισθηματικό τομέα. 

 

 

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X