Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Νέα Σελήνη και Πανσέληνος του Νοεμβρίου: Τι κρύβουν, τι αποκαλύπτουν;
Νέα Σελήνη και Πανσέληνος του Νοεμβρίου: Τι κρύβουν, τι αποκαλύπτουν;  thumbnail

Νέα Σελήνη και Πανσέληνος του Νοεμβρίου: Τι κρύβουν, τι αποκαλύπτουν;

Το φεγγάρι πάντα ήταν και πάντα θα είναι ο φίλος των ευαίσθητων ψυχών, αλλά και ο ρυθμιστής της ψυχολογίας μας μιας και μέσα από δυνατή ενεργειακή του επιρροή και τον αέναο κύκλο του γύρω από τη Γη καθορίζει  την πορεία όλων των σημαντικών γεγονότων που θα μας απασχολήσουν στην πορεία του μήνα που διανύουμε και «σκιαγραφούν» τις σκέψεις, τις αντιδράσεις και την ψυχοσύνθεσή μας για τις μέρες που ανοίγονται μπροστά μας.


Ο Νοέμβριος 2015 είναι ένας μήνας γεμάτος προκλήσεις, εντάσεις, αλλά και επεισόδια που θα προκαλέσουν σύγχυση. Αυτά ακριβώς τα χαρακτηριστικά προσδίδουν και τα φεγγάρια αυτού του φθινοπωρινού μήνα, τα οποία κάνουν τις καταστάσεις γύρω μας διφορούμενες! Η Νέα Σελήνη του μήνα από το ζώδιο του Σκορπιού θα δώσει την δυναμική για μεγάλες κατακτήσεις, ενώ λίγες μέρες αργότερα έρχεται η Πανσέληνος στους Διδύμους, η οποία παγώνει καρδιές, απογοητεύει και κάνει το ψέμα να φέρνει απογοητεύσεις…


Τι πρέπει να προσέξουμε με τα φεγγάρια του Νοεμβρίου;Ποια ζώδια επηρεάζονται έντονα από τη Νέα Σελήνη και την Πανσέληνο του Νοεμβρίου; Μάθε αναλυτικά, διαβάζοντας την αστρολογική ανάλυση των Φεγγαριών του Νοεμβρίου 2015


Νέα Σελήνη Νοεμβρίου 2015 στον Σκορπιό


Ένα νέο φεγγάρι έρχεται για να μας δώσει το μήνυμα ότι τα πάντα στη ζωή μπορούν να επιτευχθούν, αρκεί η δύναμη της θέλησης να είναι πιο ισχυρή από κάθε φόβο ή ανασφάλεια! Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Σκορπιό στις 11 Νοεμβρίου 2015 κρίνεται εξαιρετικά θετική για να έρθουμε ένα βήμα πιο κοντά σε αυτό που πραγματικά ποθούμε, στον στόχο που κρύβεται μέσα στην ψυχή μας και μας δίνει την ώθηση να μεταμορφώσουμε τον εαυτό μας, τις σχέσεις μας και τη ζωή μας γενικότερα!


Η επιρροή της Νέας Σελήνης του Νοεμβρίου θα έχει διάρκεια μέχρι τις 11 Δεκεμβρίου 2015, που πραγματοποιείται το αμέσως επόμενο νέο φεγγάρι.


Ο ωροσκόπος της Νέας Σελήνης βρίσκεται στην κρίσιμη μηδενική μοίρα του Καρκίνου, γεγονός που σημαίνει ότι θα βιώσουμε μοιραία, καρμικά γεγονότα. Ο Ήλιος, η Σελήνη και ο Ερμής από το δεύτερο δεκαήμερο του Σκορπιού, βρίσκονται στον 5ο οίκο του αστρολογικού χάρτη της Νέας Σελήνης φανερώνοντας ότι ο έρωτας, τα παιδιά, η επιχειρηματικότητα και τα δημιουργικά σχέδια, θα έχουν την τιμητική τους στην περίοδο που ανοίγεται μπροστά μας. Στον τομέα των σχέσεων, αυτή την περίοδο θα δημιουργηθούν αρκετά ερωτικά πάθη, με έναν πολύ ιδιαίτερο συναισθηματικό σύνδεσμο. Οι ερωτικές σχέσεις θα έχουν ένα πιο απόλυτο ύφος, ενώ πολλοί θα διεκδικήσουν τα πάντα, έστω και αν θέτουν στον εαυτό τους το ρίσκο, ότι μπορεί τελικά να μην κερδίσουν τίποτα…. 


«Ο πιο δυνατός κερδίζει» θα είναι το «μότο» στα ζητήματα καρδιάς, αφού για μία ακόμα φορά το πείσμα, η επιμονή και η ανάγκη για επικράτηση, θα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά αυτής της περιόδου! Στον τομέα των επαγγελματικών και των οικονομικών, η περίοδος κρίνεται ευνοϊκή για να μπουν στα σκαριά νέα δημιουργικά σχέδια, τα οποία σύντομα θα αποδώσουν καρπούς, ενώ η ανταγωνιστικότητα θα είναι αρκετά ισχυρή!


Η Νέα Σελήνη πραγματοποιεί εξάγωνο με τον Δία από το ζώδιο της Παρθένου και τρίγωνο με τον Χείρωνα από το ζώδιο του Ιχθύ! Αυτές οι όψεις χαρίζουν τον αέρα της επιτυχίας και της διάκρισης σε όσους έχουν αγωνιστεί πραγματικά πολύ… Επιπλέον, θα επουλωθούν πληγές του παρελθόντος και θα ξεπεραστούν προβλήματα, που πραγματικά έχουν πονέσει πολύ!


Ποιοι θα καταφέρουν να βρεθούν πραγματικά ευνοημένοι αυτή την περίοδο από τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό; Τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύεςκαι τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους), που γεννήθηκαν στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου τους, ή όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες (Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στην 19η μοίρα από τα παραπάνω ζώδια.


Ποια ζώδια θα βγουν απρόθυμα από τη ρουτίνα της σταθερότητας και θα βιώσουν τολμηρές αλλαγές που θα φοβίσουν; Τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) που γεννήθηκαν στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου τους, θα πρέπει τώρα να πουν το μεγάλο «ναι» σε μία τολμηρή αλλαγή. Η συντήρηση παρελθοντικών καταστάσεων από πείσμα ότι κάτι θα αλλάξει, μπορεί πραγματικά να σταθεί «τροχοπέδη» στην εξέλιξη των παραπάνω ζωδίων.


Ποια ζώδια πρέπει να προσέξουν και να αποφύγουν τις λεκτικές κόντρες, αλλά και τις ξαφνικές νευρικές εντάσεις; Τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού δηλαδή οι Δίδυμοι, Παρθένοι, ΤοξότεςΙχθύες του τρίτου δεκαημέρου! Την ημέρα της Νέας Σελήνης ο πολεμοχαρής Άρης από το ζώδιο της Παρθένου βρίσκεται σε σύνοδο με τον Βόρειο  ΔεσμόΠολλοί θα νιώσουν ότι το ποτήρι έχει ξεχειλίσει και τα γεγονότα που θα δημιουργηθούν θα τους δραστηριοποιήσουν να ακολουθήσουν πλέον ένα νέο μονοπάτι!


Πανσέληνος Νοεμβρίου 2015 στους Διδύμους


Στις 26 Νοεμβρίου 2015 πραγματοποιείται η Πανσέληνος του μήνα, αυτή τη φορά από το επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων. Το φεγγάρι αυτό, έρχεται για να προκαλέσει δίλημμα, μπέρδεμα, σύγχυση και καβγά… και είναι απολύτως φυσιολογικό, αφού ο Ήλιος βρίσκεται σε σύνοδο με τον Κρόνο στον Τοξότη, πραγματοποιώντας αντίθεση με την Σελήνη και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Το ψέμα, το παρασκήνιο και η διάψευση προσδοκιών είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του ολόγιομου φεγγαριού του Νοεμβρίου, που πραγματικά θα προβληματίσει και θα γίνει η αιτία να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις που θα προκαλέσουν χάος, πέντε μέρες πριν και πέντε μέρες μετά την πραγματοποίησή του. Οι επικοινωνίες, οι συμφωνίες, αλλά και οι μετακινήσεις χρήζουν μεγάλης προσοχής τις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο γιατί θα δημιουργηθούν ευτράπελα και παρανοήσεις που προκαλέσουν.


Οι αστρολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα διαθέσιμοι για την δική σου τηλεφωνική πρόβλεψη στο 14901Flash Animation


Ποιο δύσκολες θα είναι οι συνθήκες για τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) που γεννήθηκαν στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου τους. Η στασιμότητα, η καθυστέρηση, το ψέμα και η αβεβαιότητα για το αύριο, θα γίνουν οι βασικές αιτίες τα παραπάνω ζώδια να νιώσουν μπλοκαρισμένα.


Ωστόσο, όπως σε κάθε φεγγάρι, υπάρχουν πάντα και οι ευνοημένοι. Από την συγκεκριμένη Πανσέληνο, υπάρχουν κάποιοι εκπρόσωποι του ζωδιακού που θα καταφέρουν να έχουν σημαντικές κατακτήσεις. 


Ποια ζώδια είναι αυτά; Τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερουςι) και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες) του δευτέρου δεκαημέρου, θα καταφέρουν έστω και μετ’ εμποδίων, να βγουν οι νικητές αυτής της περιόδου, αφού ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω πραγματοποιεί τρίγωνο με τον ωροσκόπο της Πανσελήνου! Σημαντικές κατακτήσεις στα επαγγελματικά θα έχουν οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Λέοντες και οι Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου, αφού ο Άρης από το Ζυγό την ημέρα της Πανσελήνου θα βρίσκεται σε τρίγωνο με την Σελήνη και το Μεσουράνημα


 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X