Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Tο μηνιαίο ωροσκόπιο των σκορπιών από τον Κώστα Λεφάκη.
Tο μηνιαίο ωροσκόπιο των σκορπιών από τον Κώστα Λεφάκη. thumbnail

Tο μηνιαίο ωροσκόπιο των σκορπιών από τον Κώστα Λεφάκη.

Ο νέος γενέθλιος κύκλος που ξεκινά στα φετινά σας γενέθλια, σας βρίσκει σταθερά επίμονους σε ορισμένες αρχές, να σχεδιάζετε και να αγωνίζεστε είτε για την επαγγελματική σας επιβίωση είτε για την κοινωνική σας δικαίωση. Κάτι που μπορείτε να λύσετε σε αυτόν τον κύκλο είναι τα συσσωρευμένα ψυχολογικά σας προβλήματα. Και αυτό γίνεται ευκολότερα όταν δείτε κατάματα ότι φοβάστε ή ότι σας πιέζει. Ξεπεράστε την ψευδαίσθηση της αυτάρκειας γιατί δεν είστε όσο νομίζετε, υπερασπιστείτε τις αρέσκειες που έχετε και μην τρομάζετε από την κριτική ή την άποψη των άλλων. Απενεχοποιηθείτε από τις πράξεις του παρελθόντος και αυτή θα είναι η πραγματική επιτυχία στη ζωής σας. Υπερασπιστείτε τις σχέσεις εκείνες που σας αφορούν ή τις χρειάζεστε και αντί να κλείνεστε στον εαυτό σας γίνετε περισσότερο εκφραστικοί μαζί τους. Στον επαγγελματικό τομέα επιδιώξτε το σωστό αποτέλεσμα και μην περιορίζεστε στην μηχανική εκτέλεση της δουλειάς σας. Κάντε καινούργια όνειρα και μην αφήνετε αναξιοποίητα τα ταλέντα σας. Η γενικότερη κρίση δεν θα είναι αιώνια και πάντα υπάρχουν ευκαιρίες. Μην αναλαμβάνετε τις ευθύνες των άλλων, μην θέλετε να καθοδηγείτε και να προστατεύετε όταν οι άλλοι αντιδρούν για αυτό ή δεν ανταποκρίνονται ανάλογα. Η αισθηματική σας ζωή σας απασχόλησε πολύ και οι περισσότεροι έχετε συλλέξει απογοητεύσεις από αυτή. Η ιδιοτέλεια των άλλων πάντα πληγώνει τον δικό σας ρομαντισμό. Βρείτε λοιπόν την δύναμη να πείτε όχι στις προτάσεις κάποιων που δεν σας πείθουν για να μην απογοητευτείτε άλλη μια φορά. Το καλοκαίρι προβλέπεται ενδιαφέρον και το φθινόπωρο περισσότερο ανανεωτικό.


Οι αναπροσαρμογές στους βασικούς τομείς της ζωής σας θα συνεχιστούν, η υγεία σας αλλά και τα περιουσιακά σας στοιχεία θα χρειαστούν ασφάλεια και φροντίδα. Έκτακτα έξοδα τότε δεν θα λείψουν, αλλά θα μπορέσετε να τα αντιμετωπίσετε.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X