Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Μια ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια, μόλις ξεκίνησε!
Μια ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια, μόλις ξεκίνησε! thumbnail

Μια ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια, μόλις ξεκίνησε!

ΚΡΙΟΣ


aries


Κάνεις μια βουτιά στα βαθιά με στόχο να εξερευνήσεις και άλλα πεδία. Γιατί εκτός από τα εύκολα θέλεις αληθινά να διαπραγματευτείς και τα δύσκολα που νιώθεις για ένα συγκεκριμένο άτομο. Βέβαια, έχεις την καλή νεράιδα, την Αφροδίτη, στον άξονά σου και μαζί με τον Άρη θα δημιουργηθούν νέα δεδομένα για σένα και κατ' επέκταση με το άτομο που είσαι μαζί του. Η γνωριμία με ένα Ζυγό ή Σκορπιό είναι δεδομένη αυτήν την περίοδο, οπότε άνοιξε τις κεραίες σου και μην χαλάσεις με τίποτα την καλή σου διάθεση. Οι πρωτοβουλίες που θα πάρεις θα είναι σίγουρα καλές γιατί θα έχεις πολύ δυνατό ένστικτο.


ΤΑΥΡΟΣ


taurus


Δεν αμφισβητείς πλέον τη δυνατότητα της ανοικτής επικοινωνίας, οπότε θα έρθεις πιο κοντά με τον Κριό ή τον Ζυγό γιατί θα σταματήσεις να βάζεις τόσο μεγάλα όρια. Θα συγχωρήσεις με έναν τρόπο τα «παραπτώματα» του άλλου ατόμου, γιατί θα έχεις μια πιο αεράτη άποψη για τα πράγματα και τις καταστάσεις. Η σχέση με τον Σκορπιό θα γίνει πιο δυνατή και θα έχετε από κοινού κάποιες επαγγελματικές επαφές οι οποίες θα σου κάνουν πολύ καλό. γιατί θα νιώσεις ότι θα σε ωφελήσουν γενικά στο μέλλον. Η συμβίωση με ένα πρόσωπο που είναι για σένα το ιδανικό αυτήν την στιγμή θα σου κάνει πολύ καλό.


 


ΔΙΔΥΜΟΙ


gemini


Είσαι σε μια καλύτερη φάση και θα δυναμώσεις γιατί θα έχεις τα προσόντα να ξεκινήσεις κάτι καλό. Η διαδικασία με τον Ζυγό θα σου φανεί εύκολη ξαφνικά και εσύ θα κάνεις ένα βήμα. Η σχέση με ένα Σκορπιό είναι πολύ μοιραία για σένα και όλα βρίσκονται σε μια φάση εξέλιξης, κάτι που δεν μπορείς να το σταματήσεις ή να το αλλάξεις, απλά να το παρατηρείς γιατί μέσα από αυτό ξεδιπλώνεται ένα πολύ μυστηριώδες κομμάτι του εαυτού σου. Η καλή επικοινωνία πάντως θα σε βοηθήσει να λύσεις τα προβλήματα με έναν Τοξότη με τον οποίο μπορεί όλα να είστε οριακά αυτήν τη στιγμή.


 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


cancer


Οι συνθήκες με το Ζυγό αλλάζουν και γίνονται πολύ καλύτερες γιατί με ένα τρόπο προσεγγίζεις και μια άλλη πλευρά του εαυτού σου που χρειάζεται μεγαλύτερη επικοινωνία αλλά και συντροφικότητα. Το ότι θα ρίξεις νερό στο κρασί σου είναι η λύση σε πολλά προβλήματα που είχες αυτήν την περίοδο. Οπότε θα περάσεις πιο εύκολα γιατί θα έχεις αλλάξει εσύ ήδη. Η κοινωνικότητα θα είναι σημαντική για σένα γιατί με αυτόν τον τρόπο θα ανοίξεις και θα επικοινωνήσεις με τον Υδροχόο πολύ πιο εύκολα. Με τον Σκορπιό έχει ήδη δημιουργηθεί κάτι δυνατό και τώρα αυτό που απομένει από την πλευρά σου είναι φτιάξεις μέσα σου το σταθερό πλαίσιο.


ΛΕΩΝ


leo


Η συντροφικότητα για σένα τις πιο πολλές είναι το ζητούμενο αλλά δεν είναι και κάτι εύκολο. Τώρα όμως θα προσπαθήσεις να βελτιώσεις οτιδήποτε δεν σου αρέσει τουλάχιστον από την πλευρά σου και το αποτέλεσμα θα βγει πολύ καλό. Οι συζητήσεις και οι φιλικές επαφές θα σε βοηθήσουν να κάνεις καινούργιες γνωριμίες και γενικά να έχεις ένα πολύ καλό άνοιγμα. Η σχέση με τον Ζυγό θα γίνει πιο κοντινή και το ίδιο με τον Υδροχόο. Με τον Σκορπιό τίποτα δεν είναι εύκολο αλλά υπάρχει τόσο μοιραία έλξη που δεν μπορείς να αντισταθείς με τίποτα. Διάβασε τη συνέχεια του άρθρου εδώ!:http://www.astrology.gr/EROTIKH-ASTROLOGIA/erotiko-oroskopio/item/81656-erotiki-evdomada-gia-ola-ta-zodia#ixzz3re8vwvEjComments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X