Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Αριθμολογία 2016:Τα ερωτικά και οικονομικά του νέου έτους.
Αριθμολογία 2016:Τα ερωτικά και οικονομικά του νέου έτους.  thumbnail

Αριθμολογία 2016:Τα ερωτικά και οικονομικά του νέου έτους.

Πέρα από τον Αριθμό Προσωπικού έτους που δείχνει σε ποιο χρόνο του εννεαετούς κύκλου βρισκόμαστε, υπάρχει και το Παγκόσμιο Έτος – ο μονοψήφιος αριθμός, δηλαδή, στον οποίο καταλήγουμε, κάνοντας την αναγωγή του έτους που διανύουμε (2016) – το οποίο μας δείχνει την ενέργεια στην οποία δονείται όλη η Γη αυτή τη χρονιά.


Το Παγκόσμιο Έτος 2016 δονείται με την ενέργεια του 9, και σημειοδοτεί έναν κύκλο που τελειώνει.


Είναι περίοδος να θερίσεις ό,τι έσπειρες τα προηγούμενα οκτώ έτη, να κάνεις τον απολογισμό σου και να ονειρευτείς πως θέλεις να είναι τα χρόνια που έρχονται. Ολοκλήρωσε ημιτελείς καταστάσεις αλλά μην αρχίσεις καινούργιες γιατί δεν θα έχουν διάρκεια. Απομάκρυνε σχέσεις και δραστηριότητες που δεν είναι πια αναγκαίες για την εξέλιξη σου. Το 2016 είναι έτος μετασχηματισμού, απελευθέρωσης και θεραπείας.


Η ζωή μας λειτουργεί με επαναλαμβανόμενους εννεαετείς κύκλους που ενσωματώνουν τις παγκόσμιες αρχές των αριθμών 1 έως 9. Όταν τελειώνουμε με τον ένατο κύκλο αρχίζουμε ξανά από το ένα και προχωράμε πάλι μέσα από τους εννέα αριθμούς. Ο κύκλος αυτός επαναλαμβάνεται αδιάκοπα κατά τη διάρκεια της ζωή μας. Αν κοιτάξουμε εννέα χρόνια πίσω και δούμε ποιοι τομείς επηρεάσθηκαν πρέπει να αναμένουμε την επανάληψη γεγονότων παρόμοιας δόνησης.


http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/ETISIES/item/81907-arithmologia-2016-etisies-provlepseis-gia-erotika-kai-oikonomika#ixzz3sOsvIIeV

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X