Αρχική / More / Anna's Notes / Έζησα μια πολύτιμη εμπειρία!
Έζησα μια πολύτιμη εμπειρία! thumbnail

Έζησα μια πολύτιμη εμπειρία!

Κάθε εμπειρία που νιώθεις να σε ενώνει με τους άλλους ανθρώπους σε έναν κοινό σκοπό είναι πολύτιμη. Έζησα μια γιορτή το Σαββατοκύριακο του 33ου Μαραθωνίου της Αθήνας.
Χιλιάδες 
άνθρωποι, φορείς, εταιρίες, ένας κόσμος ολόκληρος που είναι εκεί να δώσει το παρόν, να στείλει το μήνυμα αλληλεγγύης, χαράς, υγείας, αγωνιστικότητας!
Ευχαριστώ πολύ την φαρμακευτική εταιρία Pfizer που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι και εγώ ένας μικρός κρίκος στην αλυσίδα της γιορτής!! Με έπεισαν μάλιστα του χρόνου να τρέξω στον μαραθώνιο!
Πως θα μπορούσα να μην παρασυρθώ από αυτό το ορμητικό κύμα θέλησης, όλων των αποφασισμένων ανθρώπων γύρω μου για να ζήσουν την μοναδική αυτή εμπειρία!!


Η Pfizer ήταν εκεί για τρίτη χρονιά, θέλοντας να ενημερώσει για την πρόληψη της πνευμονιοκοκκικής πνευμονίας και τον εμβολιασμό που σώζει ζωές.
Σας ευχαριστώ που μου δώσατε την ευκαιρία να νιώσω ότι είμαστε ο ένας για τον άλλο, σε μια εποχή που το χρειαζόμαστε τόσο πολύ!

Άννα ΔρούζαComments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X