Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Δείτε τις τραγουδοπροβλέψεις της εβδομάδας
Δείτε τις τραγουδοπροβλέψεις της εβδομάδας thumbnail

Δείτε τις τραγουδοπροβλέψεις της εβδομάδας


Τα ζώδια και το τραγούδι τους την εβδομάδα 14 ως 20 Δεκεμβρίου 2015 


 

Μια ανάσα ή μια εβδομάδα αν προτιμάτε από πριν τα Χριστούγεννα και το πνεύμα των εορτών είναι ήδη εδώ! Η εβδομάδα της 14 ως 20 Δεκεμβρίου μας δημιουργεί (παρ΄όλες τις δυσκολίες που όλοι λίγο πολύ αντιμετωπίζουμε  ή  ίσως και ακριβώς λόγω αυτών) την ανάγκη να δώσουμε και φυσικά να πάρουμε αγάπη, συντροφικότητα, ζεστασιά. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι αυτή την εβδομάδα βλέπουμε τις καταστάσεις γύρω μας πιο ξεκάθαρα και αισιόδοξα, βάζουμε στόχους και δεν βλέπουμε εμπόδια μπροστά μας, γιατί η δύναμη της ελπίδας είναι έντονη.


 Τι μπορούν να περιμένουν και τι να αποφεύγουν τα ζώδια τις ημέρες που ακολουθούν;

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Δία: Άσε με να το ζήσω!


Θέλεις να το ζήσεις όσο πιο δυνατά μπορείς, να το γευτείς σε όλο του το μεγαλείο, να κάνεις τις υπερβολές σου, να παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου και ας κάνεις λάθη…Τι ακριβώς θέλεις να ζήσεις; Μπορεί να είναι ένας έρωτας, ευχάριστες στιγμές με φίλους, ένα δημιουργικό σχέδιο… Στις 14 Δεκεμβρίου ο Ήλιος από τον Τοξότη βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Δία από την Παρθένο και σε παρασύρει στην υπερβολή και στον ενθουσιασμό! Αυτή την ημέρα θα προκύψουν γνωριμίες, διασκέδαση, προτάσεις και… ναι, όσο και να θες να συγκρατηθείς, η ημέρα σου θα έχει έντονα την δόση της υπερβολής! Αν ανήκεις στα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι,Παρθένοι,Τοξότεςκαι  Ιχθύες) και έχεις γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, επηρεάζεσαι έντονα, όμορφα και με μεγάλο ενθουσιασμό από αυτή την όψη.

Ερμής σε εξάγωνο με Ποσειδώνα: Το ‘ξερα πως θα σε δω…


 


Ο Ερμής συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερω και στις 14 Δεκεμβρίου πραγματοποιεί μία θετική όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων. Το εξάγωνο Ερμή – Ποσειδώνα φέρνει μηνύματα, ειδήσεις, συναντήσεις και προτάσεις αισθηματικού περιεχομένου, με άτομα που ήδη γνωρίζουμε και έχουν παίξει ρόλο στη ζωή μας… Αν λοιπόν εδώ και καιρό υπήρχε μέσα σου η πεποίθηση ότι δεν τέλειωσε η σχέση σου και ότι θα φανεί, ότι θα σου μιλήσει και ότι θα βρεθείτε, τότε η όψη αυτή είναι η ευκαιρία σου.

Πιο θετικά επηρεάζεσαι αν ανήκεις Τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι,Σκορπιοί,Ιχθύες) και τα ζώδια της Γης (Ταύροι,Παρθένοι,Αιγόκεροι ιδιαίτερα στο πρώτο δεκαήμερο!

Αφροδίτη σε εξάγωνο με Πλούτωνα: Αγγίζεις την ψυχή μου…


Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού εκπέμπει πάθος και ερωτισμό, ενώ ο αμείλικτος Πλούτωνας από τον Αιγόκερω δεν παίζει… σου επιβάλει να κάνεις τα πάντα για να ζήσεις ένα καλύτερο αύριο! Στις 17 Δεκεμβρίου το εξάγωνο της Αφροδίτης από το Σκορπιό με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω φέρνει δυνατά ερωτικά πάθη και μεγάλες αισθηματικές εξελίξεις που φέρνουν συναισθηματική ολοκλήρωση.

Αν ανήκεις στα ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες) ή στα ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, θα νιώσεις αυτές τις μέρες ότι ένας άνθρωπος, μία σχέση, αγγίζει μία πολύ ευαίσθητη χορδή της καρδιάς σου!


Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Πλούτωνα: Τα λόγια στάζουν φαρμάκι…


 

Το Σαββατοκύριακο, ο Ερμής από τον Αιγόκερω συναντά τον Πλούτωνα που πορεύεται στο ίδιο ζώδιο! Η σύνοδος Ερμή – Πλούτωνα, φέρνει σκληρότητα στο λόγο, παρασκηνιακές καταστάσεις, ρήξεις και παγερές εξελίξεις που θυμίζουν κάτι από το χτες…Λίγο πριν εγκαταλείψουμε την χρονιά, είμαστε όλοι υποχρεωμένοι να δούμε κάποια πράγματα λογικά, να πούμε τέλος στα αδιέξοδα και να θέσουμε τα όριά μας, προκειμένου να πάψουμε πλέον να πληγωνόμαστε. Αυτή η όψη θα επηρεάσει περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που γεννήθηκαν στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου τους!Κριός


«Ο έρωτας μου γίνει – Πέτρος Ιακωβίδης»


Απόλυτα και διεκδικητικά θα λειτουργήσεις στα ερωτικά σου αυτή την εβδομάδα, φίλε Κριέ! Θέλεις να φωνάξεις, να πεις αυτά που θέλεις, να δώσεις και να πάρεις… Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία απλά σε κάνει να δίνεις το δικό σου «ρεσιτάλ υπερβολής»! Στη συνέχεια της εβδομάδας, αφήνεσαι στον ερωτικό σου πόθο και παραδίνεσαι άνευ όρων και περιορισμών!«Πως τυχαία μια μέρα προσπέρασες, είδες που κοιτάω και χαμογέλασες. Ναι, κατάλαβα εκείνη τη στιγμή, αυτό είναι έρωτας. Πως με ελπίδα την καρδιά μου τη γέμισες, όσα μου γκρέμισαν, πάλι μου έχτισες. Ναι, κρατήσου και στα αστέρια τώρα φύγαμε και μη ρωτάς! Ο έρωτάς μου γίνε και στη ζωή μου μείνε, στα χείλη σου να σβήνω κι όλη τη ζωή μου δίνω, σε βλέπω όπου πάω κι απλά σε ακολουθάω, είμαι ο τρελός που σου φωνάζει πόσο σ' αγαπάω»!

Ταύρος


«Χριστούγεννα αγκαλιά – Αντώνης Λουδάρος»

 

Ξεχειλίζεις από αγάπη, Ταύρε, και έχεις ανάγκη από και συντροφικότητα αυτή την εβδομάδα! Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σου δίνει τις σκέψεις, τις ιδέες και τις ευχάριστες επικοινωνίες, για να περάσεις καλά με αγαπημένα πρόσωπα! Όσο για τον έρωτα… Είναι δίπλα σου και σε ζεσταίνει στις κρύες μέρες και νύχτες του Δεκέμβρη! Ο στίχος σου λοιπόν για αυτή την εβδομάδα είναι:

«Χριστούγεννα αγκαλιά σπίτι με φίλους… Χριστούγεννα και να 'μαστε καλά, η αγάπη δε μετριέται σε δεσμίδες, μα σε φωτοβολίδες και φιλιά… Χριστούγεννα αγκαλιά κι όπου μας βγάλει, δε θέλει άλλο άγχος τελικά, μας μάθανε να είμαστε μεγάλοι, μα μέσα μας ας μείνουμε παιδιά… Χριστούγεννα αγκαλιά, Χριστούγεννα αγκαλιά…»

Δίδυμοι«Πυρκαγιά – Παντελής Παντελίδης»

 

Τα μάτια σου φλέγονται από επιθυμία και από διάθεση για ερωτικό παιχνίδι, φίλε Δίδυμε! Ξεκινά μία εβδομάδα που ανάβεις γύρω σου φωτιές με το φλερτ και την άστατη ερωτική σου διάθεση… Κάνεις τα παιχνίδια σου, επιβεβαιώνεσαι και έχεις μηνύματα και συναντήσεις που βάζουν ερωτικές φωτιές! Τραγουδάς λοιπόν Παντελή Παντελίδη…

«Τι κι αν δεν το πίστεψες καρδιά μου, τώρα σ’ έχω ολόκληρη μπροστά μου, όλα σου τα θέλω και τα πρέπει τα έκανα δικά μου! Πυρκαγιά τα μάτια σου, φωτιά, κρυμμένα μυστικά, μα ζω μες στο κορμί σου κι ανασαίνω πυρκαγιά τα μάτια σου φωτιά, σ’ αγγίζω δυνατά και ό,τι κι αν συμβεί δεν δραπετεύω!»

Καρκίνος
«Καταπληκτικά – Νίνο»

 

Όλα μοιάζουν καταπληκτικά αυτή την εβδομάδα, αγαπητέ Καρκίνε! Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα, φέρνει μία όμορφη εξέλιξη σε μία ερωτική σχέση, ενώ αν δεν έχεις, τότε μία συνάντηση με ένα πρόσωπο θα γίνει το ξεκίνημα για μία σχέση! Στη συνέχεια, το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, σου δίνει τον αέρα της ερωτικής ανανέωσης που χρειάζεσαι για την περίοδο των Χριστουγέννων…

«Ποτέ και πουθενά δε σκάλωνα εγώ, σε εσένα έριξα άκυρα και ζω το όνειρό μου! Σε έχω δίπλα μου και νιώθω καταπληκτικά κι η καρδιά μου σαν ροκ μπάντα παίζει δυνατά. Κάθε χτύπος στ’ όνομα σου λέει στο ρυθμό, μόλις με φιλήσεις χάνω ανάσα και σφυγμό. Σ’ αγαπάω και όλα μοιάζουν πια, καταπληκτικά!»

Λέων
«Όλα περνούν – Αντώνης Ρέμος»

 

Όλα περνούν, αρκεί να έχεις κοντά σου τους δικούς σου ανθρώπους, αυτούς που σε κάνουν να νιώθεις ζεστασιά, οικειότητα και ομορφιά… Τις ημέρες που ακολουθούν η αγάπη ενώνει τα κομμάτια που είχαν γίνει θρύψαλα και η καρδιά σου δένεται από μοναδικά συναισθήματα. Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία, σε παρασύρει σε υπερβολή και ενθουσιασμό ενώ η Αφροδίτη από τον Σκορπιό και οι όψεις της με τον Πλούτωνα απαλύνουν κάθε πόνο σου! Ο στίχος σου για αυτή την εβδομάδα είναι από τον Αντώνη Ρέμο:

«Κι όταν πάω να ξεχάσω είσαι πάλι εκεί κι όταν πάω να ξεπεράσω είσαι πάλι εκεί κι ό,τι φτάσω κι ό,τι χάσω είσαι πάλι εκεί, η αγάπη όλα περνούν όλα καινούργια θα ‘ρθουν, όλα περνούν μόνο αυτή δεν περνά η αγάπη. Όλα περνούν, οι νύχτες μέρες γεννούν, μα δεν περνά η μόνη αρρώστια – γιατρειά η αγάπη!»

Παρθένος«24.000 Baci – Χρήστος Δάντης»

 

Ξεκινά μία εβδομάδα που αφήνεις στην άκρη την παγερή σου λογική και μοιράζεις φιλιά, αγάπη, ζεστασιά και συντροφικότητα! Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία σε κάνει να δίνεσαι ολοκληρωτικά, ενώ στη συνέχεια της εβδομάδα με την σύνοδο Ερμή – Πλούτωνα, αλλά και το εξάγωνο Ερμή – Ποσειδώνα, έρχονται μηνύματα ερωτικού περιεχομένου όλο νόημα…

«Με είκοσι τέσσερις χιλιάδες φιλιά, ξέρω η αγάπη τώρα που θέλει που και που χίλια φιλιά και χάδια μες την ώρα. Με είκοσι τέσσερις χιλιάδες φιλιά περνάν οι ώρες, φίνα μια μέρα υπέροχη γιατί κάθε στιγμή σου 'χω φιλί. Όχι ψέματα, ωραία λόγια αγάπης παθιασμένα, μα μόνο φιλιά που δίνω… Με είκοσι τέσσερις χιλιάδες φιλιά είναι ξέφρεν' η αγάπη τούτη την μέρα την τρελή, κάθε λεπτό είναι δικό μου!»

ΖυγόςFlash Animation


«Τα καράβια μου καίω – Νίκος Πορτοκάλογλου»

 

Ο Πλούτωνας αυτή την εβδομάδα φροντίζει να μεταλλάξει την προσωπική σου ζωή για τα καλά… Το εξάγωνό του με την Αφροδίτη σου δημιουργεί το αίσθημα της ασφάλειας και της σιγουριάς, ενώ στη συνέχεια η σύνοδός του με τον Ερμή φέρνει συζητήσεις με ανοιχτά χαρτιά, που σου λύνουν κάθε απορία ή ενδοιασμό! Έχεις βρει το λιμάνι σου, δεν θες να πας πουθενά, παρά μόνο να ρίξεις άγκυρα και να αράξεις ολοκληρωτικά… Αυτό πρόκειται και να γίνει! Άκουσε το δικό σου τραγούδι:

«Τα καράβια μου καίω, τα καράβια μου καίω, τα καίω, δε θα πάω πουθενά. Μπρος στα πόδια σου κλαίω, μη μ’ αφήσεις σου λέω, σου λέω, να σ’ αφήσω ξανά. Κι ας μη μου ’χεις χαρίσει ποτέ ένα χάδι ως τώρα, πάντα εδώ θα γυρνώ!»


Σκορπιός


Flash Animation
«Κάθε Χριστούγεννα μαζί σου – Δήμος Αναστασιάδης»

 

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να χαμογελάσεις, για να νιώσεις όμορφα, αλλά και για να ερωτευτείς… Τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα θέλω σου, ακόμα και οι πλανήτες συνηγορούν για να γίνει επιθυμία μία δική σου επιθυμία καρδιάς. Τα εξάγωνα Ερμή-Ποσειδώνα και Αφροδίτης-Πλούτωνα, εγγυώνται την ερωτική ευχαρίστηση και την εκπλήρωση. Τα φετινά Χριστούγεννα, θα είναι μαζί με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει!

«Χίλια φωτάκια ηλεκτρικά γράφουν γι’ απόψε τ’ όνομά σου, τα `χει ανάψει κι η καρδιά που έκλεψε φως απ’ τη ματιά σου. Ήρθε ξανά η εποχή που μια καινούρια αρχή ζητάει, πέφτουν τα όνειρα βροχή και η ψυχή που αγαπάει… Κάθε Χριστούγεννα μαζί σου εύχομαι να `μαι πάντα εγώ, κάτω απ’ το γκι μ’ ένα φιλί σου κάθε ταξίδι να μπορώ…»


Τοξότης


Flash AnimationFlash Animation


«Ανάστα – Πάνος Καλλίδης»

 

Άνω-κάτω θα τα κάνεις αυτή την εβδομάδα, φίλε Τοξότη! Θα αφήσεις στην άκρη τα… χρέη, το άγχος και τις αναποδιές και θα διασκεδάσεις, άλλωστε διανύεις και την περίοδο των γενεθλίων σου! Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία σε οδηγεί στην υπερβολή, αλλά το χαίρεσαι και το απολαμβάνεις! Ο έρωτας σε παρασύρει και σε αναστατώνει, έτσι λοιπόν τραγουδάς:

«Άιντε σήκω, άιντε σπάσ' τα, άιντε καν' τα όλα ανάστα, άντε δεν υπάρχουν χρέη, μόνο άνθρωποι ωραίοι! Έχω ερωτευτεί πολύ, φτάνω στην υπερβολή και τα κάνω άνω – κάτω σ' ένα μαγαζί γεμάτο»!

Αιγόκερως«Μην αντιστέκεσαι –Σάκης Ρουβάς»

 

Το πάθος εισβάλει και πάλι στη ζωή σου και εσύ πρέπει να κάνεις το βήμα σου και να αφεθείς σε αυτό που αισθάνεσαι, αφήνοντας στην άκρη τη λογική! Δεν έχεις κάτι να χάσεις, παρά μόνο να κερδίσεις! Ζήτα αυτό που θέλεις και θα το έχεις, γιατί ο Πλούτωνας από το ζώδιό σου πραγματοποιεί θετική όψη με την Αφροδίτη, ενώ η σύνοδος Ερμή – Πλούτωνα από το ζώδιό σου, σου επιβάλλει να λειτουργήσεις αποφασιστικά και δυναμικά!

«Είσαι πάλι μπροστά μου άλλη μια βραδιά, μα απόψε γλυκιά μου θα σ’ το πω καθαρά, τέρμα πια τα παιχνίδια και οι αναβολές, αφού ’ξέρω πως και ’συ το θες, ξέχνα τις ενοχές μην αντιστέκεσαι, μην αντιστέκεσαι, κάνε ένα βήμα κι εσύ, μην αντιστέκεσαι, το πάθος έρχεται και φεύγει η λογική!»


Υδροχόος

«Σκιά – Πάνος Μουζουράκης»

 

Μία εβδομάδα μυστήριο, χωρίς σπουδαίες εξελίξεις, αλλά με κρυφά πάθη που σε αναστατώνουν και γίνονται σκιά στην καρδιά σου! Αμφιβάλεις, ζηλεύεις, ζεις με ένταση και δεν αφήνεις σε ησυχία το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει! Σε αυτό οφείλεται από τη μία πλευρά η Αφροδίτη στον Σκορπιό που σου ανεβάζει τη λίμπιντο, αλλά και η σύνοδος του Ερμή με τον Πλούτωνα που πραγματικά σε ιντριγκάρει και τραγουδάς:

«Στα σκοτεινά τα όνειρά σου κρύβεις και βιαστικά το βήμα σου ανοίγεις απ’ τη σκιά πες μου πώς θα ξεφύγεις… Απ’ τη σκιά που την πληγή σου ξέρει και σιωπηλά μαζί σου υποφέρει απ’ τη σκιά το μυστικό σου ταίρι. Όπου κι αν πας, όπου κι αν πας θα `ρθω όπου κι αν πας μην το ξεχνάς παντού σ’ ακολουθώ είμαι η σκιά σου εγώ….»


Ιχθύες

Flash Animation«Άσπρο, Μαύρο – Αλέξια»

 

Όνειρα κάνεις πως κοντά σου θα γυρίσει και πως όλα θα είναι όπως πρώτα, αγαπητέ Ιχθύ! Τα πράγματα γίνανε… θάλασσα, αλλά αυτή την εβδομάδα οι επικοινωνίες σε ευνοούν, γι’ αυτό μην κάθεσαι φρόνιμα! Φόρεσε το λάγνο χαμόγελό σου και περίμενε εξελίξεις… Φρόντισε να πεις αυτό που θες, να κάνεις αυτό που είναι σωστό και προπάντων να δείξεις τα συναισθήματά σου! Αυτό ακριβώς σου επιβάλλουν και οι πλανήτες! Ο στίχος σου για αυτή την εβδομάδα είναι:

«Άσπρο-μαύρο, όνειρα κάνω, κοντά μου πως γυρνάς! Άσπρο-μαύρο παίζω στο πιάνο κι εσύ χαμογελάς και τα πλήκτρα σαν αγγίζω, νιώθω να πετώ! Άσπρο-μαύρο όνειρα κάνω πως θα σε ξαναδώ… Το πρόσωπό σου βλέπω στον καθρέφτη, καθώς τις νύχτες ένα αστέρι πέφτει, μια ευχή να ’μαστε μαζί, το όνειρό μου ζωντανεύει πάντα μ’ ένα τραγούδι, μια γλυκιά μπαλάντα ναι, ω ω ω!»
 

astrologos.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X