Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Οι προβλέψεις και οι σημαντικές ημερομηνίες του 2016!
Οι προβλέψεις και οι σημαντικές ημερομηνίες του 2016! thumbnail

Οι προβλέψεις και οι σημαντικές ημερομηνίες του 2016!

Aπό την Κατερίνα Γλύμπη

Μία καλύτερη χρονιά ξεκινάει το 2016 και αυτό μας βοηθάει να σκεφτόμαστε πιο αισιόδοξα και να μην απογοητευόμαστε! Τα καλά νέα της χρονιάς είναι ότι ο Ουρανός και ο Πλούτωνας αρχίζουν και απομακρύνονται από την μεταξύ τους όψη οπότε δεν μπορούν να μας επηρεάσουν σε τόσο μεγάλο βαθμό φέρνοντας μας προ εκπλήξεων, που μόνο ευχάριστες δεν ήταν..Ξέρουμε πια τι να περιμένουμε και σιγά-σιγά θα μπορούμε να επεμβαίνουμε και να τα αλλάζουμε.Χρειάζεται μικρά βήματα η χρονιά και όταν σταθεροποιούμαστε στη νέα μας θέση, τότε να περνάμε στην επόμενη!

 

Πλανητικές επιρροές το 2016

 

Η δύσκολη επιρροή της χρονιάς είναι ο Κρόνος –Ποσειδώνας  που σχηματίζουν όψη τετραγώνου, και ήδη έχουμε πάρει μία γεύση από αυτή την όψη  το Νοέμβριο του 2015 όταν ήρθαμε μπροστά σε διλήμματα,  όταν έπρεπε να πάρουμε  δύσκολες αποφάσεις και δεν μπορούσαμε να μετριάσουμε το ρίσκο σε όποια μας απόφαση! Με το τετράγωνο αυτό λοιπόν  να επαναλαμβάνεται με όψη ακριβείας στα μέσα Ιούνιου του 2016, αλλά και στο πρώτο δεκαήμερο του  Σεπτεμβρίου 2016 δεν είναι καθόλου απίθανο να ερωτευτούμε και να μπούμε στη διαδικασία να παλέψουμε για "μία αγάπη δίχως αύριο". Σ’ αυτό το διάστημα δεν μπορούμε να καταλάβουμε τις υποχρεώσεις που απορρέουν από την όποια μας απόφαση.  Χρειάζεται ιδιαίτερα σχολαστικό έλεγχο στα όσα ακούμε και κυρίως στην οπτική γωνία που βλέπουμε τις καταστάσεις και τις επιμέρους παραμέτρους!  Να επισημάνουμε εδώ ότι καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού αλλά και την αρχή του φθινοπώρου η όψη αυτή θα είναι ιδιαίτερα ισχυρή!

 

Ο Δίας-ο αγαπημένος πλανήτης της επέκτασης-θα βρίσκεται στην Παρθένο μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου 2016 και θα μας δώσει λύσεις σε πρακτικά θέματα ή θα προσπαθήσει να αλλάξει την καθημερινή ροή της δουλειάς μας, αλλά θα χρειαστεί και εμείς να προσπαθήσουμε πολύ παραπάνω! Τίποτα δε γίνεται εύκολα, απλά μας δείχνει την προοπτική και μας οδηγεί  σε αποφάσεις.  Η ανάδρομη πορεία του ξεκινάει στις 8 Ιανουαρίου και ολοκληρώνεται στις 8 Μαΐου και στο διάστημα αυτό καλό είναι να εκμεταλλευτούμε όλες τις προηγούμενες καταστάσεις και να τις επαναξιολογήσουμε.

Στις  9 Σεπτεμβρίου ο Δίας περνάει στο Ζυγό και από τη νέα του θέση θα μας βοηθήσει να δούμε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σε πιο ολοκληρωμένη βάση αλλά να γίνουμε και πιο διεκδικητικοί και άμεσοι  σε ότι έχει ενδιαφέρον.  Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή μας και έρχονται για να μείνουν!

 

Αυτή τη χρονιά θα δούμε ότι έχει ιδιαίτερη σημασία η κίνηση του Άρη-πλανήτη της δράσης-καθώς θα κατοικοεδρεύσει στον Σκορπιό από τις αρχές Ιανουαρίου ως και τις αρχές Μαρτίου που  θα μετακινηθεί στον Τοξότη, για να επιστρέψει σε αυτόν  αρχές Ιουνίου μέχρι τέλος Ιουλίου!  Ο Άρης στον Σκορπιό είναι μία αγαπημένη θέση, αλλά του αρέσει να λειτουργεί μυστικά και να μην εκδηλώνεται, αλλά να ερευνά και μετά να μπαίνει σε δράση. Οι ερωτικές διεκδικήσεις μπαίνουν σε άμεση προτεραιότητα, αλλά συνίσταται προσοχή γιατί και οι δύο θέλουν το πάνω χέρι σε όλα. Το καλό του Άρη στον Σκορπιό είναι ότι μπορούμε να ρυθμίσουμε τα οικονομικά μας, και να δούμε ότι υπάρχουν ευκαιρίες ακόμα και για χρέη να μπουν σε μία σειρά, ώστε να έχουν τη δυνατότητα να αποπληρωθούν!  Τις περιόδους  που ο Άρης θα βρίσκεται στον Τοξότη -από αρχές Μαρτίου έως τέλος Μαΐου και από αρχές Αυγούστου έως τέλος Σεπτεμβρίου – θα δώσει πιο αισιόδοξη νότα σε παντός είδους ενέργειες που σχετίζονται με μια  πιο φιλοσοφημένη στάση ζωής. Τα διαστήματα αυτά αποδεχόμαστε περισσότερο τη θεωρία και γινόμαστε πιο δεκτικοί κυρίως όταν η θεωρία συνοδεύεται και από παραδείγματα που λειτουργούν αποδεικτικά!

Βέβαια η συνάντησή του με τον Κρόνο θα μας δείξει με ακρίβεια ότι όλα πρέπει να γίνονται με μέτρο και χωρίς να ονειροβατούμε ή να αποζητάμε εύκολες λύσεις.

Να τονίσουμε εδώ ότι από 17/04 έως 28/06 θα είναι ανάδρομος, οπότε καλό είναι να βρούμε τρόπους να εκτονώνουμε την ενέργειά μας. Μας προσφέρει μία καλή ευκαιρία να δούμε κάποιους ανθρώπους που για τον όποιο λόγο απομακρύνθηκαν από τη ζωή μας, αλλά αξίζουν εκ νέου μία θέση σ’ αυτή!

 

Ερμής και διαστήματα ανάδρομης πορείας  για το 2016!


 

Σίγουρα είναι ο δημοφιλέστερος ανάδρομος καθώς γυρίζει πολλές φορές μέσα στην χρονιά γιατί του αρέσουν οι επαναπροσδιορισμοί… Τουλάχιστον, η διάρκεια της ανάδρομης πορείας του είναι σύντομη! Ποδαρικό κάνει αμέσως μετά την Πρωτοχρονιά και συγκεκριμένα από :

 

05 Ιανουαρίου -25 Ιανουαρίου

Στο διάστημα αυτό είναι καλό να ασχοληθούμε επισταμένα με θέματα καριέρας  και να δούμε τις εναλλακτικές που παρουσιάζονται

 

28 Απριλίου-21 Μαΐου

Στο διάστημα αυτό θα δούμε ότι δεν είναι εύκολο να εκφραστούμε σωστά, ενώ είναι πολύ εύκολο να ξανανιώσουμε για κάποιους ανθρώπους συναισθήματα που ούτε που θυμόμασταν ότι υπήρχαν

 

30 Αυγούστου-21 Σεπτεμβρίου

Στο πρακτικό ζώδιο της Παρθένου η κίνηση της ανάδρομης πορείας του Ερμή αυτή τη φορά μας δείχνει ότι τίποτα δεν είναι όπως το αφήσαμε, αλλά πρέπει εκ νέου να προσπαθήσουμε ξανά! Την τιμητική τους αυτή την περίοδο έχουν οι δίαιτες και η επαναφορά της σωματικής κατάστασης!

 

19 Δεκεμβρίου-08 Ιανουαρίου 2017

Αυτή τη φορά έρχεται ο Ερμής να μας δείξει ότι στην εργασία μας υπάρχουν άνθρωποι – υψηλά ιστάμενα πρόσωπα- που μπορούν να μας βοηθήσουν και να μας δώσουν μία επιπλέον προοπτική. Πρέπει να τους πείσουμε, αλλά και να αποδείξουμε τη μέχρι τώρα πορεία μας!

 

Εκλείψεις  2016


 

Τέσσερεις  οι εκλείψεις της χρονιάς -που έτσι και αλλιώς αυτές γίνονται ζευγαρωτές-θα γίνουν στο μεταβλητό και παρορμητικό σταυρό.

Πιο συγκεκριμένα:

 

Η πρώτη πραγματοποιείται στις  9 Μαρτίου 2016 είναι Ηλιακή και επηρεάζει :Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου και  έχει την τάση να φέρει στην επιφάνεια ένοχα μυστικά και μάλιστα να διογκώσει και τις τρέχουσες καταστάσεις αλλά και την κρίση μας. Προσοχή στις νέες δραστηριότητες και στις δεσμεύσουν που απορρέουν από αυτές!

 

 

Η δεύτερη πραγματοποιείται στις 23 Μαρτίου 2016 είναι Σεληνιακή και επηρεάζει :

Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του πρώτου δεκαημέρου αλλά θα είναι δύσκολο να διατηρήσουμε συνεργασίες και να επενδύσουμε σε αυτές και χρόνο και χρήμα. Ιδιαίτερη προσοχή στην οδήγηση και στις  μετακινήσεις, είτε μεγάλες είτε μικρές. Το θετικό της είναι ότι ο έρωτας είναι η αισιόδοξη νότα στην όλη πραγματικότητα!

 

 

Η τρίτη έκλειψη πραγματοποιείται την 1η Σεπτεμβρίου 2016 είναι Ηλιακή και επηρεάζει:Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες  του πρώτου δεκαημέρου και θα είναι δύσκολη για τις ψυχολογικές μας διαταραχές. Κυρίως φέρνει δυσκολίες οικονομικές αλλά και απώλειες θέσεων εργασίας. Το θετικό της είναι ότι μπορούμε να ελπίζουμε ότι άτομα κύρους θα μπουν στη διαδικασία να κάνουν πιο προσεκτικές κινήσεις.

 

 

Η τέταρτη και τελευταία έκλειψη της χρονιάς πραγματοποιείται την 16 Σεπτεμβρίου είναι Σεληνιακή και επηρεάζει: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες   του τρίτου δεκαημέρου και μας βοηθάει να κορυφώσουμε ένα στόχο μας, είτε με το να τον ακολουθήσουμε, είτε με  να τον εγκαταλείψουμε και να στραφούμε αλλού…Οι καινούργιοι έρωτες έχουν δυσκολίες και στο να ξεκινήσουν αλλά και στο να εκφραστούν ελεύθερα.

 

 

Συμπερασματικά θα λέγαμε ότι είναι μία χρονιά που σκοπό έχει να συνειδητοποιήσουμε τις δυνατότητές μας και να τις προσαρμόσουμε στα δεδομένα της εποχής! Βεβαίως οι δυσκολίες παραμονεύουν,  μας ρίχνουν την ψυχολογία και μας αποπροσανατολίζουν από την πορεία που έχουμε χαράξει… Είμαστε επιρρεπείς σε λάθη, που δύσκολα διορθώνονται, καθώς δεν καταλαβαίνουμε τον αντίκτυπο των αποφάσεών μας.  Ο έρωτας,  μετά το καλοκαίρι με το Δία στο ζώδιο των σχέσεων, μπορεί να γίνει πιο προσιτός  κυρίως γιατί κατανοεί την αξία της συντροφικότητας. Το θετικό της χρονιάς επίσης  είναι ότι γινόμαστε περισσότερο συνετοί στη διαχείριση των χρημάτων μας και κατανοούμε περισσότερο την ανάγκη να τα βάλουμε σε τάξη. Βεβαίως και υπάρχουν ακτίνες αισιοδοξίας ακόμα και συγκρατημένης. Όπως και να έχει βλέπουμε ότι υπάρχουν προοπτικές καλυτέρευσης της καθημερινότητάς μας, ακόμα και αν αυτό μας παραπλανεί κάποιες φορές και μας κάνει να βλέπουμε μονομερώς τα πράγματα.

astrologos.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X