Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Πότε και πόσες φορές θα έχουμε ανάδρομο Ερμή το 2016;
Πότε και πόσες φορές θα έχουμε ανάδρομο Ερμή το 2016; thumbnail

Πότε και πόσες φορές θα έχουμε ανάδρομο Ερμή το 2016;

Της Αθηνάς Βαγενά

Είναι αυτές οι περίεργες και χαοτικές στιγμές της χρονιάς που ξαφνικά οι επικοινωνίες παγώνουν, δεν μπορείς εύκολα να συνεννοηθείς με τους γύρω σου, ενώ συμβαίνουν ευτράπελα και καθυστερήσεις στις μετακινήσεις, στα ραντεβού σου, αλλά και σε κάθε τι που προγραμματίζεις! Το κινητό ή το laptop εμφανίζουν τα προβληματάκια τους, χάνεις τα κλειδιά σου, το αυτοκίνητο μπορεί να παρουσιάσει κάποια ζημιά, μπορεί να χάσεις σημαντικά email ή να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις ή και παρανοήσεις σε συμφωνίες και έγγραφα… Παράλληλα σε αυτές οι ιδιόρρυθμες στιγμές του έτους, μπορεί να συναντήσεις ή και να μιλήσεις με έναν άνθρωπο του παρελθόντος σου, με σκοπό να λύσετε τις μεταξύ σας διαφορές… 


Όλα τα παραπάνω, συμβαίνουν όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος, όπου όλοι μας – άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο – έχουμε να θυμόμαστε τα επακόλουθά του! Η ανάδρομη πορεία του Ερμή δεν είναι ένα σπάνιο αστρολογικό φαινόμενο, αλλά  συμβαίνει κάθε τέσσερις περίπου μήνες και παραμένει φαινομενικά ανάδρομος για τρεις εβδομάδες. 


Κατά την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή δεν σημαίνει ότι σταματάμε τις δραστηριότητές μας ή τις επαγγελματικές μας υποχρεώσεις… Ας τονίσω εδώ, ότι υπάρχουν άνθρωποι που πραγματικά μπορούν να ευνοηθούν από την ανάδρομη πορεία του Ερμή,και αυτοί κατά κύριο λόγο είναι όσοι έχουν τον γενέθλιο Ερμή του ωροσκοπίου τους ανάδρομο! Επιπλέον, με τον ανάδρομο Ερμή  μας δίνεται η ευκαιρία να επιλύσουμε / επαναπροσδιορίσουμε  και κάποιες υποθέσεις, που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν!  


Πριν δούμε τα χρονικά διαστήματα του 2016 που οι επικοινωνίες εφιστούν την προσοχή μας, ας δούμε συνοπτικά, τι πρέπει να προσέχουμε τις περιόδους που ο Ερμής είναι σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία:
  • Αποφεύγουμε την υπογραφή σημαντικών συμβολαίων. Αν δεν είναι εφικτό να καθυστερήσουμε την υπογραφή τους, τότε φροντίζουμε να είμαστε απόλυτα σίγουροι για όλους τους όρους του συμφωνητικού αλλά και της απόφασης μας να προχωρήσουμε στην υπογραφή του.

  • Δεν πραγματοποιούμαι κάποια σημαντική αγορά ιδιαίτερα αυτοκινήτου, κινητού, υπολογιστή, γιατί η αγορά μας μπορεί να φανεί προβληματική.

  • Προσέχουμε περισσότερο στις μετακινήσεις μας, ιδιαίτερα στην οδήγηση. Δεν αμελούμε το αυτοκίνητό μας , λειτουργούμε πιο προνοητικά για να αποφύγουμε ζημιές.

  • Είμαστε πιο προσεχτικοί με τις ηλεκτρικές συσκευές του σπιτιού, αλλά και την χρήση τους.

  • Ελέγχουμε ότι οι αποστολές των email ή οποιονδήποτε εγγράφων / αλληλογραφίας  έγινε με επιτυχία!

  • Διατηρούμαι ένα σωστό προγραμματισμό στο ημερήσιο πρόγραμμά μας, κρατώντας πάντα και εναλλακτικές γιατί μπορεί να υπάρξει αναβολή ή ασυνέπεια.

  • Δείχνουμε περισσότερη υπομονή στις συζητήσεις μας, ιδιαίτερα με ανθρώπους που δεν θέλουμε να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

  • Δεν παίρνουμε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον μας. Εξετάζουμε προοπτικές και αφήνουμε την τελική απόφαση για λίγο αργότερα.  Πότε έχουμε Ανάδρομο Ερμή το 2016


 


5-25 Ιανουαρίου 2016


Ο Ερμής ξεκινά στις 5 Ιανουαρίου την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του, πρώτα από το ζώδιο του Υδροχόου και στην συνέχεια επανέρχεται για μία ακόμα φορά στο ζώδιο του Αιγόκερω. Σε αυτή τη χρονική περίοδο αναμένουμε επαναπροσδιορισμούς σε φιλικές σχέσεις, συλλογικούς στόχους και προσδοκίες, καθώς και επανατοποθετήσεις σε θέματα καριέρας. Σε αυτή την περίοδο του έτους πιο προσεχτικοί πρέπει να σταθούν τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού(Κριοί, Καρκίνοι,Ζυγοί, Αιγόκεροι) που γεννήθηκαν στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου τους, δεδομένου ότι ο ανάδρομος Ερμής θα βρεθεί σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό. Οι παραπάνω εκπρόσωποι θα έρθουν αντιμέτωποι με ένα πρόβλημα που έχει τις ρίζες του στο παρελθόν.  28 Απριλίου ως 22 Μαΐου 2016


Ο Ερμής ξεκινά την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του από την 23η μοίρα Ταύρου, στις 28 Απριλίου και ως τις 22 Μαΐου επανέρχεται σε ορθή φορά στην 14η μοίρα του ίδιου ζωδίου! Κατά την διάρκεια αυτών των ανοιξιάτικων ημερών, πρέπει να δείξουμε την προσοχή μας στην διαχείριση των οικονομικών και  στην υπογραφή οικονομικών συμφωνητικών! Σαφώς η αναβλητικότητα στις σοβαρές αποφάσεις αλλά και το έντονο πείσμα στις επικοινωνίες θα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά αυτής της περιόδου! Ωστόσο, ο ανάδρομος Ερμής από τον Ταύρο, θα σχηματίσει σύνοδο με την Αφροδίτη από το ίδιο ζώδιο και τρίγωνο με τον Δία και τον Πλούτωνα.  Οι θετικές αυτές αστρολογικές όψεις που θα σχηματίσει ο φαινομενικά ανάδρομος Ερμής, θα δώσουν την ευκαιρία σε  αρκετούς εκπροσώπους του ζωδιακού να δουν κάποιο παρελθοντικό τους σχέδιο να υλοποιείται.Παράλληλα, σε αυτή την περίοδο του έτους μπορούμε να αναμένουμε και αρκετές ερωτικές επανασυνδέσεις, ιδιαίτερα για τους Ταύρους, τουςΣκορπιούς,τους Παρθένους και τους Ιχθύες που γεννήθηκαν στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου τους.  30 Αυγούστου ως 22 Σεπτεμβρίου 2016


 Το καλοκαιράκι ολοκληρώνεται με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στις 30 Αυγούστου 2015, σε μία ευνοϊκή θέση, στο ζώδιο της Παρθένου! Οι τρεις εβδομάδες που ακολουθούν, δηλαδή ως τις 22 Σεπτεμβρίου, χρήζουν προσοχής σε υποθέσεις που σχετίζονται με εργασιακά, ζητήματα φυσικής κατάστασης και καθημερινής ρουτίνας. Φροντίζουμε λοιπόν περισσότερο το ημερήσιο πρόγραμμά μας, δεν αμελούμε τον εαυτό μας και λειτουργούμε πιο συγκεντρωμένα σε όλες τις εργασίες της καθημερινότητάς μας.  Ο φαινομενικά ανάδρομος Ερμής από την Παρθένο, θα βρεθεί σε σύνοδο με τον Δία (λίγο πριν αποχωρήσει) από το ίδιο ζώδιο, φέρνοντας έναν επαναπροσδιορισμό σε ευκαιρίες που δόθηκαν την τελευταία χρονική περίοδο. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Κρόνο, θα φέρει τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους,Τοξότης, Ιχθύς) του δευτέρου δεκαημέρου, αντιμέτωπους με σφάλματα του παρελθόντος.  19 Δεκεμβρίου 2016 ως 7 Ιανουαρίου 2017


Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2016, ο Ερμής για μία ακόμα φορά θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, στο ζώδιο του Αιγόκερω.  Σε αυτό το χρονικό διάστημα του έτους, τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) που γεννήθηκαν στο πρώτο και στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου τους, θα χρειαστεί να επαναπροσδιορίσουν κάποιους βασικούς τομείς της ζωής τους. Όλα τα ζώδια, θα κάνουν μια επανεξέταση προσωπικών στόχων, ενώ αναμενόμενο είναι ότι θα προκύψουν καθυστερήσεις / παρεξηγήσεις και μία στασιμότητα σε υποθέσεις επαγγελματικών, αλλά και πρακτικών, οικονομικών ζητημάτων


oroskopos.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X