Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Η κάρτα ταρώ της ημέρας 22/12: Η Δικαιοσύνη
Η κάρτα ταρώ της ημέρας 22/12: Η Δικαιοσύνη thumbnail

Η κάρτα ταρώ της ημέρας 22/12: Η Δικαιοσύνη

 Η τράπουλα των καρτών Ταρώ, αυτή η μυστηριώδης τράπουλα  της  μικρής και της μεγάλης Αρκάνας, κρατά καλά φυλαγμένο το μυστικό της καταγωγής της, όσο και αν για την προέλευσή της έχουν γραφτεί και έχουν ειπωθεί πολλά!


Το σίγουρο είναι ότι αυτή η αποκρυφιστική μέθοδος, η τράπουλα ταρο, μας αποκαλύπτει  καθημερινά τα όσα έχουμε να αντιμετωπίσουμε!

 

Η ερμηνεία της κάρτας Ταρώ  Δικαιοσύνη!

 


Η κάρτα αυτή περιέχει έναν αριθμό αλληλοσχετιζόμενων θεμάτων. Αντιπροσωπεύει την καθαρή, αντικειμενική γνώση για την απόδοση συνειδητής και αποφασιστικής δικαιοσύνης, τον αδιάφθορο χαρακτήρα, την ισορροπία και την αμεροληψία.

 

Σήμερα, λοιπόν, μας ενημερώνει ότι θα πάρουμε αυτό που μας αξίζει. Μας λέει πως πρέπει να αντιληφθούμε το περιβάλλον μας ως δικό μας αντίλαλο, και να έρθουμε αντιμέτωποι με τα αποτελέσματα των πράξεων μας, είτε είναι καλές είτε κακές. Αν συμπεριφερθούμε με αξιοπρεπή και τίμιο τρόπο, οι ενέργειές μας θα αναγνωριστούν και θα ανταμειφθούν ανάλογα, μα αν προσπαθούμε να κερδίσουμε το πλεονέκτημα με αμφίβολα μέσα, τότε θα αποτύχουμε.

 

ΗΑ κάρτα αυτή εκφράζει έναν υψηλό βαθμό προσωπικής ευθύνης. Δείχνει πως τίποτα δεν μας χαρίζεται, αλλά ταυτόχρονα και τίποτα δεν μας στερείται, και μόνο εμείς φέρουμε την ευθύνη για όλα όσα δεχόμαστε και αισθανόμαστε.


astrologos.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X