Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Η κάρτα ταρώ του Σαββάτου 23 Ιανουαρίου 2016 είναι ο Πύργος
Η κάρτα ταρώ του Σαββάτου 23 Ιανουαρίου 2016 είναι ο Πύργος    thumbnail

Η κάρτα ταρώ του Σαββάτου 23 Ιανουαρίου 2016 είναι ο Πύργος

Η τράπουλα των καρτών Ταρώ, αυτή η μυστηριώδης τράπουλα  της  μικρής και της μεγάλης Αρκάνας, κρατά καλά φυλαγμένο το μυστικό της καταγωγής της, όσο και αν για την προέλευσή της έχουν γραφτεί και έχουν ειπωθεί πολλά!


Το σίγουρο είναι ότι αυτή η αποκρυφιστική μέθοδος, η τράπουλα ταρο, μας αποκαλύπτει  καθημερινά τα όσα έχουμε να αντιμετωπίσουμε!

 

 


Η ερμηνεία της κάρτας Ταρώ  Πύργος
 

Η κάρτα αυτή μας δείχνει πως έχουμε οχυρωθεί μέσα σε μια περιοχή υποτιθέμενης ασφάλειας η οποία ξαφνικά αρχίζει να παραπαίει. Τις περισσότερες φορές αυτό οφείλεται σε δομές και διαστάσεις που έχουν μικρύνει και στενέψει υπερβολικά για εμάς. Αυτό μπορεί να επηρεάσει πεποιθήσεις και βασικές αρχές ζωής, όπως επίσης και σε μια εικόνα ασφάλειας που είχαμε στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα.

 

Σήμερα λοιπόν, οι προσωπικές φιλίες και άλλες σχέσεις μας μπορούν να επηρεαστούν. Σε κάθε περίπτωση, ο Πύργος αντιπροσωπεύει κάτι το οποίο συνήθιζε να μας προσφέρει ένα καθησυχαστικό μέτρο ασφάλειας και το οποίο έχει πλέον ξεπεραστεί. Αυτές οι παλιές αντιλήψεις θα γκρεμιστούν από απρόσμενες εμπειρίες, μερικές φορές ακόμα και από πραγματικές αναλαμπές ιδιοφυΐας. Μια και υποτίθεται πως οι ιδέες αυτές αποτελούν τη βάση της ασφάλειας  μας, ίσως να αντιμετωπίσουμε τις ξαφνικές αλλαγές ως καταστροφές. Μόνο όταν ξεπεράσουμε το πρώτο σοκ θα αισθανθούμε με ανακούφιση πως απαλλαχθήκαμε από τα παλιά μας φορτία. Αυτή η υπέρβαση μπορεί να γίνει, σήμερα, από μια αλλαγή στο δικό μας τρόπο αντίληψης ή μέσα από εξωτερικά γεγονότα.Μίλησε με ειδικούς συνεργάτες του Astrologos.gr στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901. Έγκυροι ταρωμάντεις είναι 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου, για μια προσωπική πρόβλεψη πάνω στο ζήτημα που σε απασχολεί.


 

astrologos.grComments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X