Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Οι τραγουδοπροβλέψεις της εβδομαδας! Μία για κάθε ζώδιο!
Οι τραγουδοπροβλέψεις της εβδομαδας! Μία για κάθε ζώδιο!  thumbnail

Οι τραγουδοπροβλέψεις της εβδομαδας! Μία για κάθε ζώδιο!
Στον έρωτα πολλές φορές επιμένουμε με πείσμα να πάρουμε αυτό που θέλουμε, χωρίς να μπορούμε εύκολα να συμβιβαστούμε με κάτι λιγότερο… Κάθε όνειρο, κάθε προσδοκία και επιθυμία για το μέλλον μίας σχέσης ή γνωριμίας, γίνεται κάποιες στιγμές εμμονή, προκειμένου να φτάσει στο στάδιο της ολοκλήρωσης… Η εβδομάδα 25-31 Ιανουαρίου έχει αυτό το πείσμα, αυτή την εμμονή, αλλά και τις σημαντικές της αποκαλύψεις, που θα βοηθήσουν κάποια όνειρα να γίνουν πραγματικότητα…

Ο Ερμής σε ορθή φορά σε σύνοδο με τον Πλούτωνα: Αποκατάσταση και αποκάλυψη…


Έφτασε πλέον η στιγμή, να ηρεμήσουν τα πνεύματα στις επικοινωνίες μας και να βρούμε τους παλιούς κλασικούς ρυθμούς μας… Ο Ερμής, μετά τις «ζαβολιές» του και τα πισωγυρίσματά του, επιστρέφει ξανά σε ορθή φορά στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 25 Ιανουαρίου 2016. Η σκέψη γίνεται πλέον ορθή, φιλοσοφημένη, μετρημένη, οι επικοινωνίες έχουν βάθος και ουσία και βλέπουμε αρκετά πιο ξεκάθαρα τι θα γίνει, αλλά προπάντων τι θέλουμε!

 

Στις 30 Ιανουαρίου 2016 ο Ερμής σε ορθή πλέον φορά, πραγματοποιεί ξανά την σύνοδό του με τον Πλούτωνα, γεγονός που θα φέρει εξελίξεις που θα θυμίσουν την περίοδο 20-22 Ιανουαρίου. Αναμένεται λοιπόν αυτή την ημέρα να υπάρξουν αποκαλύψεις, δυσάρεστες σκέψεις, εξελίξεις και ξεκαθαρίσματα που είχαν ξεκινήσει την περίοδο 20 με 22 του μήνα. Από αυτή την όψη θα επηρεαστούν τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου.

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα: Τα όνειρα δεν θέλουν κόπο, αλλά τρόπο!


Δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο για να πετύχεις αυτό που επιθυμείς… Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω πλέον σε καλεί να δεις με ρεαλισμό τα αισθηματικά σου και να βάλεις σε πρόγραμμα όλα όσα θέλεις να πραγματοποιήσεις στα αισθηματικά σου… Στις 30 Ιανουαρίου συναντά σε όψη εξαγώνου τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες χαρίζοντας στο όνειρο την ελπίδα και την δυναμική να γίνει πραγματικότητα. Αυτή η όμορφη αστρολογική όψη, θα δώσει τον τρόπο σε αρκετές καρδιές να μπορέσουν να εκπληρώσουν όνειρα και προσδοκίες. Ποιοι θα σταθούν τυχεροί; Τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς) του α’ δεκαημέρου.

 

Ας δούμε τώρα τις ερωτικές προβλέψεις των ζωδίων για την τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου, μέσα από τον στίχο αγαπημένων ερωτικών τραγουδιών! Διάβασε τις ερωτικές σου προβλέψεις, άκουσε τον δικό σου ερωτικό στίχο για αυτή την εβδομάδα και ξεκίνησε τις αφιερώσεις και τις δημοσιεύσεις στο Facebook! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι


ΚΡΙΟΣ

«Ένας μικρός Τιτανικός – Λαυρέντης Μαχαιρίτσας»

Μετά από μία Πανσέληνο στο ζώδιο του Λέοντα, ο ερωτικός σου πόθος συνεχίζει και αυτή την εβδομάδα να είναι ισχυρός… Ωστόσο, φίλε Κριέ, ο Ερμής πλέον σε ορθή φορά από το ζώδιο του Αιγόκερω σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, κάνει την αισθηματική σου ζωή να μοιάζει με έναν μικρό Τιτανικό… Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δώσεις αυτή την εβδομάδα την μάχη σου για να σώσεις αυτό που αγαπάς, αυτό που ονειρεύεσαι, αυτό που θέλεις να κρατήσεις κοντά σου… Τραγουδάς λοιπόν:

«Δεν είναι αγάπη αυτό που ζούμε, εγώ το λέω φονικό, μην πάει ο νους σου στο κακό με το μπαμπάκι θα σφαχτούμε! Με λίγα λόγια, ένα νεύμα, με ένα βλέμμα ή χωρίς, είναι αργά κι ίσως νωρίς να τρέξει μεταξύ μας αίμα… Δεν είναι αγάπη, δεν είναι αγάπη αυτό που ζούμε, είναι σου λέω πανικός, ένας μικρός Τιτανικός και θα `ναι θαύμα αν σωθούμε!»

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

«Πριν χαθεί το όνειρό μας – Τόλης Βοσκόπουλος»

Συνεχίζεις να ονειρεύεσαι, αλλά και να κάνεις πράξη κάποια σχέδια της προσωπικής σου ζωής, αγαπητέ Ταύρε! Η Αφροδίτη – ο κυβερνήτης του ζωδίου σου – βρίσκεται σε αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα και κανένα όνειρο δεν είναι ανέφικτο, αρκεί να παλέψεις για αυτό! Καταπολέμησε τις απαισιόδοξες σκέψεις που σου προκαλεί η σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα και τραγούδησε Τόλη Βοσκόπουλο, που σου ταιριάζει άλλωστε:

«Πριν χαθεί το όνειρό μας και ξαναβραδιάσουμε, άσε με να σ' αγαπάω κι όπου φτάσουμε. Χόρεψε μαζί μου τώρα στου καημού την άκρη. Πιες απόψε τη ζωή μου και αγάπα με. Χόρεψε για δυο αγάπες και μια χούφτα δάκρυ. Έχουμε πολλά να πούμε που δεν τα 'παμε!»

 

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

«Όλο με αφήνεις να σε αφήσω – Πυξ Λαξ»

Ξεκινά μία εβδομάδα που τα αισθηματικά σου έχουν δευτερεύοντα ρόλο, δεν σε πολυενδιαφέρουν ή σε έχουν απογοητεύσει και έχεις βαρεθεί… Ο κυβερνήτης σου ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή φορά και οι ειδήσεις, οι συναντήσεις και τα μηνύματα θα μπορούν πλέον να έρχονται σε φυσιολογικούς ρυθμούς. Το τελευταίο σαββατοκύριακο του Ιανουαρίου καταπολέμησε τις εμμονές αλλά και το πείσμα, τραγουδώντας το τραγούδι που σου ταιριάζει απόλυτα:

«Αγάπης φως, της γης ταξίδια, μαύρα παράξενα παιχνίδια. Στο φως του ήλιου θ' ακουμπήσω, το καλοκαίρι να μυρίσω. Μ' άσπρο πανί θα ταξιδέψω, μικρό κορίτσι θα σε κλέψω. Όσο αγαπάω μένω πίσω. Κι όλο μ' αφήνεις να σ' αφήσω…»

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Έλα πάρε μου την λύπη – Ελένη Τσαλιγοπούλου»

Η λύπη σιγά-σιγά αρχίζει να υποχωρεί και αυτή την εβδομάδα μπορείς να νιώσεις ανακούφιση! Ο Ερμής, σε ορθή πλέον φορά, επηρεάζει θετικά τα αισθηματικά σου, αφού σου αποκαλύπτει αυτό που περίμενες καιρό και σε βοηθά να δεις ξεκάθαρα πια τις προοπτικές μίας σχέσης! Το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες φέρνει χαρά, υλοποίηση επιθυμιών και όμορφες αισθηματικές εξελίξεις, που σε κάνουν να τραγουδάς:

«Είσαι ένα περιστέρι που πετάς στον ουρανό, πάμε να βρούμε ένα αστέρι σε ένα κόσμο μακρινό! Έλα να βρούμε ένα αστέρι που πετά ψηλά ψηλά στον ουρανό! Είσαι ένα καρδιοχτύπι μου 'χεις κόψει τα φτερά, έλα πάρε μου τη λύπη, έλα δωσ' μου τη χαρά! Είσαι ένα καρδιοχτύπι μου 'χεις κόψει τα φτερά!»

 

 

 

ΛΕΩΝ

«Σου ξεδιπλώνω την ψυχή μου – Στέλιος Λεγάκης»

Πέρασε μία Πανσέληνος στο ζώδιο σου και τα συναισθήματά σου εξακολουθούν να είναι έντονα, δυναμικά και παθιασμένα. Θέλεις να ανοίξεις την ψυχή σου και να μοιραστείς όλα όσα κρατούσες εδώ και καιρό μέσα σου! Η καθημερινότητά σου παίρνει ένα χρώμα πιο ήπιο τώρα που ο Ερμής είναι ορθόδρομος, ενώ σιγά-σιγά θα νιώσεις περισσότερη συναισθηματική ασφάλεια! Τραγουδάς λοιπόν ένα τραγούδι όλο νόημα:

«Στο υπόγειο της ψυχής μου μέσα ψάχνω να σε βρω το κουράγιο να σε πάρω να σου πω όσα ποθώ, μια ζωή περιπλανιόμουν στο λαβύρινθο σου ζω! Κρύψε μου καλά το μίτο από μέσα σου μην βγω, σου ξεδιπλώνω τη ψυχή μου, ζωή μου, αυτό που αναζητώ στο έρημο έδαφος της θλίψης να ρίξεις του έρωτα νερό!»

 

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Ζήλεια μου – Χάρις Αλεξίου»

Η εβδομάδα είναι πικάντικη για τα ερωτικά σου, φίλε Παρθένε! Ο κυβερνήτης σου βρίσκεται σε ορθή φορά πλέον στον Αιγόκερω, μαζί με την Αφροδίτη στην ίδια θέση, ευεργετώντας τα αισθηματικά σου! Η σύνοδος του Ερμή με τον Πλούτωνα μιλά για ένα ερωτικό πάθος που γίνεται εμμονή, έχει πάθος, ένταση και ζήλια. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σου δίνει αιτίες για να κάνεις όνειρα και σχέδια στο πλευρό ενός μόνιμου συντρόφου!

«Όταν παίρνω φόρα, φόρα κατηφόρα, κι ο Θεός ο ίδιος δε με σταματά! Έλειψες μιαν ώρα κι έχει πέσει τώρα έκλειψη ηλίου και μια σκοτεινιά! Όταν παίρνω φόρα, φόρα κατηφόρα, κι ο Θεός ο ίδιος δε με σταματά! Ζήλεια μου, ζήλεια μου με σένα η καρδιά μου είναι ζωντανή, μίλα μου, μίλα μου, μα φύγε όταν έρθει εκείνος να με βρει! Ζήλεια μου, ζήλεια μου, σαν την αγάπη είσαι τόσο δυνατή, μίλα μου, μίλα μου, μα φύγε όταν έρθει εκείνος να με βρει!»

 

 

 

ΖΥΓΟΣ

«Ένας κόμπος η χαρά μου – Μπάμπης Στόκας»

Ενώ όλα αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά, ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή φορά και η προσωπική σου ζωή σταδιακά γίνεται πιο ξεκάθαρη, υπάρχει ακόμα αυτός ο “κόμπος” που δεν σου επιτρέπει να ηρεμήσεις και να απολαύσεις κάποια πράγματα! Η σύνοδος του Ερμή με τον Πλούτωνα φέρνει τελικές αποφάσεις που μπορεί και να πονέσουν… Αφορούν την προσωπική σου ζωή, όμως θα επιλέξεις να κάνεις το καλύτερο για σένα και το μέλλον σου! Η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης σου, σε αρμονία με τον Ποσειδώνα σε βοηθά στο τέλος της εβδομάδας να κάνεις πιο αρμονικό το κλίμα της αισθηματικής σου ζωής, έτσι λοιπόν τραγουδάς:

«Άσε με πάλι να σου πω για χρόνια περασμένα, για τα τραγούδια που αγαπώ τα παραπονεμένα! Ένας κόμπος η χαρά μου κι όμως αν θα ‘ρθεις, στάλα στάλα θα στη δώσω για να δροσιστείς…»

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Ήθελα να μουν εισιτήριο στην τσέπη σου – Παντελής Θαλασσινός»

Μυαλό και καρδιά ταξιδεύουν, σκέφτεσαι πολύ, φίλε Σκορπιέ, και είναι φυσιολογικό, αφού ο Ερμής πλέον σε ορθή φορά στο ζώδιο του Αιγόκερω σε βοηθά να δραστηριοποιηθείς και να πάρεις αποφάσεις σημαντικές! Η σύνοδος με τον Πλούτωνα σου δίνει το ερέθισμα να πεις όλα όσα έκρυβες μέσα σου ως σήμερα… Η αρμονική όψη Αφροδίτης-Ποσειδώνα, σου δίνει όμορφα ερωτικά μηνύματα και συναντήσεις, που σου απαλύνουν την καρδιά! Ο δικός σου στίχος για αυτή την εβδομάδα είναι:

«Ήθελα να 'μαι εισιτήριο στην τσέπη σου, όταν σε μένα ταξιδεύει η σκέψη σου, ήθελα να 'μαι εισιτήριο στην τσέπη σου, όταν σε μένα ταξιδεύει η σκέψη σου! Ήθελα να 'μαι η σκιά στην άκρη των βλεφάρων σου, η μόνη λέξη στο παραμιλητό σου, να 'μαι η πρώτη ρουφηξιά απ' το τσιγάρο σου κι η τελευταία η γουλιά απ' το ποτό σου…»

 

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Πεθαίνω για σένα – Λαυρέντης Μαχαιρίτσας»

Αυτή την εβδομάδα ζητάς αποκατάσταση, ασφάλεια και σιγουριά, φίλε Τοξότη… Παραδέχεσαι τι είναι αυτό που έχει αξία σε εσένα και κοιτάζεις πώς θα βελτιώσεις με πράξεις την αισθηματική σου ζωή! Τα πάθη συνεχίζουν να σε κυβερνούν, τα λάθη όμως αναγνωρίζονται και διορθώνονται και σε αυτό σε βοηθά ο Ερμής και η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω! Τραγουδάς λοιπόν αυτή την εβδομάδα:

«Πεθαίνω για σένα και ας είσαι απάτη, δε πα να είσαι ψέμα, εγώ σε λέω αγάπη! Τι να μας πει η φυσική, οι νόμοι δε μετράνε, σε φάση μεταφυσική τα πάθη κυβερνάνε! Αν είσαι άνθος του κακού δεν ψάχνω αποδείξεις, στην αυταπάτη ενός τρελού θα ζω μέχρι να λήξεις»!

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Δίδυμα Φεγγάρια – Δημήτρης Μητροπάνος / Αλέκα Κανελίδου»

Δεν είναι εύκολο να γλιτώσεις από το μοιραίο, από τον έρωτα που αγγίζει μία ευαίσθητη χορδή της ψυχής σου! Μπορεί να τσακωθείς, να απομακρυνθείς, όμως όλο και κάτι θα συμβεί, που θα σε φέρει και πάλι στην αγκαλιά του ατόμου, για το οποίο έχεις προοριστεί… Αυτό ακριβώς είναι το μήνυμα της εβδομάδας για σένα, φίλε Αιγόκερε! Ο Ερμής πλέον σε ορθή φορά στο ζώδιό σου, όπως και η Αφροδίτη, σου δίνουν την δύναμη να παλέψεις και να κερδίσεις το όνειρο, έστω και αν κουραστείς…

«Πώς να γλυτώσει μάτια μου ο ένας απ' τον άλλο, πώς θες να αλλάξουμε ουρανό, τώρα που μοιάζουμε με δίδυμα φεγγάρια που ξενυχτάνε με τον ίδιο στεναγμό! Πώς να γλυτώσει μάτια μου ο ένας απ' τον άλλο, πώς θες να αλλάξουμε ουρανό, τώρα που μοιάζουμε με δίδυμα φεγγάρια, που ξενυχτάνε με τον ίδιο στεναγμό…»

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Καμιά φορά – Μαρινέλλα»

Βρίσκεσαι ακόμα υπό την επήρεια της Πανσελήνου που πέρασε στο ζώδιο του Λέοντα και ο τομέας των σχέσεων σε προβληματίζει… Λες να αλλάξεις ουρανό, να φύγεις μακριά, να απομακρυνθείς και να βάλεις τέλος σε μία ερωτική ιστορία… Πάντα όμως κάτι σε κρατά πίσω και επιμένεις, μένεις στην αγάπη που ήδη υπάρχει! Ο Ερμής σε ορθή φορά, μαζί με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω, σε κάνουν να εκφράζεις άνευ όρων την αγάπη σου, τραγουδώντας Μαρινέλλα:

«Καμιά φορά λέω ν’ αλλάξω ουρανό μα δεν υπάρχουν δρόμοι κι άλλη φορά σκέφτομαι πόσο σ’ αγαπώ και σου ζητώ συγγνώμη! Τώρα δεν είμαστε παιδιά, να ’χουμε φως μες στην καρδιά να μας σκεπάζει, μα σ’ αγαπώ σου το ’χω πει κι η αγάπη σου σαν Κυριακή με ξεκουράζει…»

 

 

 

ΙΧΘΕΙΣ

«Ποιος να συγκριθεί μαζί σου – Γιάννης Πάριος»

Οι μέρες που ανοίγονται μπροστά σου, έχουν ρομαντισμό, τρυφερότητα, αλλά και πολύ συναίσθημα… Μπορείς πλέον να μιλάς και να εκφράζεσαι πιο άνετα, αφού ο Ερμής είναι σε ορθή φορά… Κυνηγάς περισσότερο τα όνειρά σου, αφού η Αφροδίτη βρίσκεται σε αυτή την θέση. Παράλληλα, το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα από το ζώδιό σου, σου χαρίζει ένα Σαββατοκύριακο που θα σε κάνει να νιώσεις ότι τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με την αγάπη που ζεις…

«Ποιος να συγκριθεί μαζί σου κι απ’ το νου μου να σε σβήσει, ποιος στο βάθος της ψυχής μου θα τολμήσει να σ’ αγγίξει, μετά από σένα πού, πες μου να πάω πού, μετά από σένα τι, τι ν’ αγαπήσω τι… Μετά από σένα ποιον, ποιον να πιστέψω ποιον, μετά από σένα πώς, να ζήσω άλλο πώς… Ποιος να συγκριθεί μαζί σου!»

 

 

 


 

blank

   

myastro.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X