Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Μάρτιος 2016: Το σεξ και τα ζώδια
 Μάρτιος 2016: Το σεξ και τα ζώδια thumbnail

Μάρτιος 2016: Το σεξ και τα ζώδια

Ο Μάρτιος από τις πρώτες κιόλας ημέρες του δίνει τις αφορμές για ιστορίες του παρελθόντος να βγουν στην επιφάνεια και να λυθούν δια παντός. Οι εκλείψεις θα δέσουν καρμικά μόνο αυτούς που μοιραία πρέπει να είναι μαζί.
Ερωτικές προβλέψεις:


Κριός: Είσαστε προσιτοί και τρυφεροί σε αυτούς που αγαπάτε. Αυτό από τις πρώτες ημέρες του Μαρτίου, θα αλλάξει και θα γίνει ίσως λίγο πιο περιπετειώδες. Πολλοί οι καινούργιοι πειρασμοί που θα φανερωθούν στους δρόμους των απανταχού Κριών και θα σπείρουν πανικό. Πολλοί αυτοί που θα αναζητήσουν την αγκαλιά και την ερωτική σας προσοχή. Ο κυβερνήτης σας, από τον Σκορπιό, σας επιφυλάσσει και άλλες ευχάριστες εκπλήξεις.
SEX STATUS: 95%


Ταύρος: Αν συνεχίσετε να τρέχετε …θα τρακάρετε και θα σπάσετε τα μούτρα σας, πάλι. Είσαστε εδώ και εβδομάδες σε μια φρενίτιδα δημοσίων σχέσεων, ερωτικών συναντήσεων κτλ. Αυτό πιθανόν, εσάς τους δεσμευμένους να σας φέρει σε διαμάχη με τον άνθρωπο σας. Πολλές και οι ‘ενοχλήσεις’, που θα έχετε και από πρόσφατες γνωριμίες που δεν ολοκληρώθηκαν. Η Αφροδίτη σας έχει πολλά ευχάριστα προσεχώς.
SEX STATUS: 88%


Δίδυμοι: Υπερβολικό το φορτίο που έχετε στις πλάτες σας. Έχετε καταφέρει και έχετε μπλέξει το παρελθόν με τις τωρινές καταστάσεις και αυτό σίγουρα μέσα στην άσχημη περίοδο των εκλείψεων, θα σας δημιουργήσει αρκετές δυσκολίες. Άλλωστε φημίζεστε για τον άστατο χαρακτήρα σας…αλλά το τώρα κινδυνεύετε να χάσετε κάποιον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει πραγματικά. Προσοχή στις υποσχέσεις.
SEX STATUS: 79%


Καρκίνος: Ίσως και να νιώσετε τις πρώτες ημέρες του Μαρτίου, ότι θέλετε να μείνετε και λίγο μόνοι σας, χωρίς κάποια ιδιαίτερη συντροφιά. Οι μέρες γύρω στην νέα σελήνη, θα σας ανεβάσουν περισσότερο την ερωτική διάθεση με αποτέλεσμα να ανοίξετε την αγκαλιά σας και πάλι σε κάτι από το παρελθόν, ή και να στρέψετε το δύσκολο βλέμμα σας σε μια νέα και ενδιαφέρουσα γνωριμία που σας πολιορκεί εδώ και καιρό.


SEX STATUS: 90%


Λέων: Έχετε συνάψει κρυφές συμφωνίες με ακατάλληλα – δεσμευμένα άτομα. Αυτό υπάρχει κίνδυνος στην πρώτη έκλειψη να φανερωθεί και να σας οδηγήσει μοιραία στον χωρισμό. Καλό θα ήταν να αποφύγετε τις υπερβολές και τις καταχρήσεις που σας γοητεύουν μόνο, αλλά δεν σας καλύπτουν σε έναν μελλοντικό χρόνο. Υπάρχει αναστάτωση σε όλα τα πύρινα ζωδια και ιδιαίτερα στο δικό σας. Κάντε τις υποχωρήσεις σας και κρατήστε χαμηλούς τόνους.
SEX STATUS: 85%


Παρθένος: Χαρακτηρίζεστε από αστάθεια και αυτό σας δημιουργεί μια μελαγχολία. Οι μεγάλες αλλαγές, σας παρουσιάζονται από τις 10-03 και μετά που ο Κυβερνήτης σας θα κάνει καλύτερες όψεις με το ζωδιο σας. Θα πλησιάσετε άτομα από το παρελθόν και θα καταφέρετε να τα πείσετε για επανένωση. Και εσείς που είστε ακόμη μόνοι, είστε στα πρόθυρα ενός μεγάλου και δυνατού έρωτα, που μέσα στο έτος θα οδηγήσει σε δέσμευση!
SEX STATUS: 92%


Ζυγός: Επηρεάζεστε σε μεγάλο βαθμό από την κίνηση της Αφροδίτης στον ρομαντικό Ιχθύ. Αυτό θα σας δώσει περισσότερη γοητεία και φως, προκειμένου ιδιαίτερες προσωπικότητες να σας πλησιάσουν. Αυτοί που έχουν εκκρεμότητες με το παρελθόν, θα δεχτούν επισκέψεις…επικοινωνιακές. Μια σειρά από επιδιώξεις τρίτων ανθρώπων στην ερωτική σας ζωή θα διαπιστώσετε για όλη την διάρκεια του Μαρτίου, που σίγουρα θα σας ανεβάσει το ηθικό. SEX STATUS: 89%


Σκορπιός: Έχετε επεκτατικές τάσεις, σε όλα! Ο ασταμάτητος πολέμαρχος Άρης στον οίκο σας, σας έχει κάνει το ερωτικό – παθιασμένο κέντρο πολύ κόσμου εδώ και 2-3 εβδομάδες. Η τύχη αυτή θα συνεχιστεί και για τις επόμενες ημέρες που θα συναντηθείτε ίσως και όχι τυχαία, με μια παλαιότερη σας υπόθεση καρδιάς, που ακόμη σας απασχολεί. Η θέση των ελεύθερων θα ισχυροποιηθεί αδιαφορώντας πια για τις μετριότητες.
SEX STATUS: 96%


Τοξότης: Περάσατε μια μακρά περίοδο απογοητεύσεων και αυτό σίγουρα σας κόστισε σε όλα τα επίπεδα. Από τις 12-03 που τα άστρα θα είναι ευνοϊκά με το μέρος σας, θα δείτε πολλές αλλαγές που θα σας ευχαριστήσουν. Άτομα που είχαν εξαφανιστεί, θα παρουσιαστούν με προτάσεις που θα σας συγκινήσουν. Αυτό ισχύει και για όσους έχουν χωρίσει. Οι ελεύθεροι πιθανόν να παίζουν με λάθος άτομα. SEX STATUS: 89%


Αιγόκερως: Εστιάστε στα σοβαρά. Οι μέρες του τρίτου μήνα του χρόνου, σας επιφυλάσσουν πολλές ερωτικές προτάσεις, που σίγουρα μία από αυτές θα σας κερδίσει. Η συμμαχία Αφροδίτης –Ερμή, που ακόμα σας επηρεάζουν, θα σας αναγκάσουν να απομακρυνθείτε από το άσχημο παρελθόν σας, και να δείτε με μια πιο καθαρή ματιά… αυτά που θα σας προτείνουν. Μην καλλιεργείτε αυταπάτες όμως, και κρατήστε μικρό καλάθι. SEX STATUS: 91%


Υδροχόος: Οι ερωτικές σας επιλογές, δείχνουν να σας επιβεβαιώνουν μέχρι τώρα. Η συντροφιά που σας προσφέρεται θα χρειαστεί να αλλάξει επίπεδο μέσα στον μήνα. Ο παρορμητικός σας χαρακτήρας δεν αφήνει περιθώρια για να δείτε πιο καθαρά τι πρέπει να κρατήσετε και τι να απορρίψετε. Αυτοί που οδεύουν σε δέσμευση, ίσως να έχουν κάποιες μικρό-καθυστερήσεις, που από τις 20/03 θα ξεπεραστούν.
SEX STATUS: 94%


Ιχθείς: Εστιάστε στην ουσία της ζωής σας. Μια σειρά από ευχάριστες εκπλήξεις θα σας δώσουν μια νέα πνοή στην ερωτική σας καθημερινότητα. Θα χρειαστεί να προχωρήσετε σε μεγάλες εκκαθαρίσεις. Ο μήνας μέχρι τις 19-03 με τον Ήλιο θα σας τροφοδοτεί με ποικίλες ευκαιρίες, για να δείτε τι θα επιλέξτε και τι τελικά σας συμπληρώνει ιδανικά.
SEX STATUS: 75%


 


ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Ο μήνας θα δώσει απρόσμενα συναισθήματα που θα φανερώσουν ευκαιρίες για ποιοτικές γνωριμίες.


 


Πηγή: astro-live.grComments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X