Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Τι λένε τ' άστρα για τον έρωτα το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου 2016
Τι λένε τ' άστρα για τον έρωτα το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου 2016 thumbnail

Τι λένε τ' άστρα για τον έρωτα το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου 2016


Οι αστρολογικές όψεις για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου 2016


 


Με τον Ήλιο να βρίσκεται (για λίγο ακόμη) στο ευαίσθητο και συναισθηματικό  ζώδιο των Ιχθύων και  με τον Ερμή αλλά και την Αφροδίτη να κινούνται επίσης σε αυτό το ζώδιο το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου προμηνύεται εστιασμένο κυρίως στη συναισθηματική μας ζωή!  

 

Η Αφροδίτη, μετά την είσοδό της στους Ιχθύες, φορτίζει με ρομαντισμό, τρυφερότητα και γνησιότητα αισθημάτων το ήδη υπερευαίσθητο ερωτικό τοπίο. Η άνευ όρων αγάπη, το ανθρώπινο ενδιαφέρον και η προσφορά, ανεξαρτήτως αντιτίμου, είναι στοιχεία που τις μέρες αυτές προσδιορίζουν και καθορίζουν το είδος του έρωτα και την ποιότητα των σχέσεων.

Παράλληλα, ο Άρης στο ζώδιο του Τοξότη ενεργοποιεί μέσα μας τη διάθεση για άστατη ζωή, επιπόλαιες αποφάσεις και ανεξέλεγκτη αισιοδοξία. Μια τάση καλοζωίας και άρνησης των πολλών υποχρεώσεων θα υπάρξει, κάτι που επηρεάζει σαφώς τις σχέσεις και την ευτυχία μας μέσα σε αυτές.

 

 

Στις 14 του μηνός η όψη τετραγώνου μεταξύ της Αφροδίτης και του Άρη, φροντίζει και ευθύνεται για ερωτικές εκρήξεις, ζήλειες, προκλήσεις και διενέξεις, που κατά κανόνα εξευμενίζονται μέσα από το παθιασμένο σεξ, το περίφημο… σεξ της ανακωχής.

Με μία τέτοια τεταμένη όψη, οι σχέσεις γίνονται πεδίο μάχης. Αυτό σημαίνει πως, πέρα του ότι μαχόμαστε και ανταγωνιζόμαστε μεταξύ μας, μαχόμαστε επίσης και για τον ίδιο τον έρωτα, τον διεκδικούμε, τον απαιτούμε, μέχρι να τον κερδίσουμε.

Αν και η ένταση που δημιουργεί η όψη αυτή φέρνει εκρήξεις, ωστόσο αυτές τις εκρήξεις τις απολαμβάνουμε, τις προκαλούμε και συχνά τις περιμένουμε. Λειτουργούν σαν ανανέωση της ερωτικής ζωής, σαν εκρηκτικός μηχανισμός κρυμμένος ανάμεσα στα σεντόνια.

 


 


Αφροδίτη- Ποσειδώνας: Έρωτες θεϊκών διαστάσεων!Στις 20 Μαρτίου, η σύνοδος της Αφροδίτης με το Ποσειδώνα στους Ιχθύες, την παντοδυναμία του δεύτερου, δημιουργεί αντιφατικά αισθήματα. Και οι δύο πλανήτες στη θέση που είναι, αντιπροσωπεύουν το ιδανικό, το αγνό, το ανιδιοτελές. Ο έρωτας περιέχει θυσία, πόνο, προσφορά, αξία. Η πεποίθηση που έχουμε για αυτόν, είναι πως δεν αμαυρώνεται από τους ρύπους της καθημερινότητας. Δε φθείρεται από τη ρουτίνα.

Φυσικά και όλα αυτά είναι μία ροζ κατάσταση του μυαλού, που λίγα κοινά έχει με τη πραγματικότητα. Συμβάλλει όμως στο να ζούμε το όνειρό μας, όσο υπερβολικά ρομαντικό ή εξωπραγματικό μας λένε πως είναι. Βιώνουμε το σκίρτημα, τον ενθουσιασμό, την προσμονή. Όλα αυτά που αποτελούν τα πρωτογενή υλικά του έρωτα, όπως τον βιώναμε τη πρώτη φορά στη ζωή μας.

 

Πέρα από αυτό, η σύνοδος των δύο πλανητών μπορεί να φέρει απογοητεύσεις, παρουσιάζοντάς μας τις αληθινές διαστάσεις μίας κατάστασης, και όχι αυτές που είχαμε πλάσει στο μυαλό μας. Επίσης, μπορεί να πέσουμε θύματα της καλής μας πίστης και της αθωότητάς μας, αφήνοντας έτσι να μας εκμεταλλευτεί κάποιος με όχι τόσο αγαθές προθέσεις. Σίγουρα ο έρωτας σκοντάφτει σε πρακτικά θέματα, αλλά πασχίζει να κρατήσει τις θεϊκές του διαστάσεις.

 


Αφροδίτη-Κρόνος: Κόντρα στη φθορά…


 

Στις 25 Μαρτίου, η Αφροδίτη σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο, βάζοντας εμφανή εμπόδια στη ζωή μας, όσον αφορά και τις σχέσεις μας. Θα υπάρξει μία αρνητικότητα και παρανόηση στις σχέσεις. Ένα αίσθημα ανικανοποίητου και μοναξιάς θα χρειαστεί να αντιμετωπιστεί με κομψό και ευαίσθητο τρόπο, ώστε να μη δημιουργήσουν πλήγμα στις σχέσεις. Προβλήματα, ελλείψεις και απωθημένα έρχονται στην επιφάνεια, τα οποία ενδέχεται να κουράσουν, να φθείρουν και να θέσουν τον έρωτα μπροστά σε διλήμματα και αδιέξοδα. Σίγουρα κάποια θεμέλια θα τρίξουν, ενώ οι πιο γερές και υγιείς σχέσεις θα κλυδωνιστούν, αλλά θα αντέξουν.Τα αισθήματα υπεραναλύονται, αμφισβητούνται και περνάνε από φίλτρο. Μη ξεχνάμε όμως, πως ακόμα και κάτω από αυτές τις συνθήκες, κάποιες σχέσεις μετά από τις δυσκολίες, θα γίνουν πιο σταθερές και επίσημες!Πηγή: astrologos.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X