Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Τα άστρα την Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016 με τις αστρολογικές όψεις του Ερμή
Τα άστρα την Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016 με τις αστρολογικές όψεις του Ερμή thumbnail

Τα άστρα την Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016 με τις αστρολογικές όψεις του Ερμή

Διανύουμε τις τελευταίες ημέρες του Μαρτίου και αυτή την εβδομάδα κυριαρχεί ο Ερμής και οι όψεις που σχηματίζει. Φυσικά, Ερμής σημαίνει σκέψη, επικοινωνία, διαπραγματεύσεις ή μετακινήσεις και όλα αυτά μπαίνουν σε προτεραιότητα τις ημέρες που θα διανύσουμε!


Το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο την Τετάρτη, θα μας βοηθήσει να οργανωθούμε και να τακτοποιήσουμε εκκρεμότητες και γραφειοκρατικά θέματα, που πιθανόν να έχουν μείνει λίγο πίσω. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα την ίδια ήμερα αλλά και η σύνοδός του με τον Ουρανό την Πέμπτη, προκαλούν ανάμεικτες σκέψεις και συναισθήματα, που καλό είναι να τις διαχειριστούμε με έναν τρόπο που θα μας βοηθήσει να ωφεληθούμε ουσιαστικά και να μην χαθούμε σε αρνητικές σκέψεις, που δημιουργούν και αρνητικές συμπεριφορές.


Κυρίαρχη η ενέργεια της φωτιάς, του Ήλιου και του Ερμή στον Κριό. Οφείλουμε να την εκμεταλλευτούμε, να αναλάβουμε δράση και πρωτοβουλίες, για να έρθουμε πιο κοντά στους στόχους και τα όνειρά μας.


 


Σελήνη στον Τοξότη


Η σημερινή ημέρα βρίσκεται κάτω από την επίδραση της Σελήνης που περνά στο χαρούμενο και αισιόδοξο το ζώδιο του Τοξότη στις 9:46 το πρωί, δίνοντας μια σημαντική ανάταση στον ψυχισμό μας και διευκολύνοντας σημαντικά την καθημερινότητα και τις εξελίξεις της το διήμερο που θα ακολουθήσει.


Στις 11:12, το πρωί η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη μας κάνει ευερέθιστους και οξύθυμους… Έτσι, μια και μόνο λέξη μπορεί να οξύνει τα πνεύματα και τις διαθέσεις, γι’ αυτό καλό είναι τις ώρες αυτές να αποφύγουμε συζητήσεις, που μπορεί να μην είναι εύκολες στη διαχείρισή τους. Μπορεί επίσης να νιώσουμε πως ερχόμαστε αντιμέτωποι με προκλήσεις, οι οποίες εξάπτουν το συναίσθημά μας, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις και διαφωνίες. Το πιο σημαντικό με την όψη αυτή είναι να ελέγξουμε τον εαυτό μας και το συναίσθημά μας!


ΔίδυμοιΤοξότες Παρθένοι και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, προσέξτε λίγο περισσότερο στις πρωινές ώρες της ημέρας κάποιες εντάσεις στο περιβάλλον που κινείστε και αποφύγετε τις παρορμητικές κινήσεις, αλλά και τις συζητήσεις σας!


Βεβαίως, ΚριοίΛέοντες και Τοξότες γενικότερα, εκμεταλλευτείτε την ενέργεια του διημέρου αυτού, για να προωθήσετε με καλύτερο τρόπο τα θέματα που σας ενδιαφέρουν. Αναλάβετε πρωτοβουλίες, συζητήστε, διαπραγματευτείτε, γιατίέχετε την θετική ενέργεια της Σελήνης με το μέρος σας!
Καλή εβδομάδα σε όλους!


 


Πηγή: myastro.gr

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X