Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Η κάρτα Ταρώ του Σαββάτου 2 Απριλίου: Ο ΚΟΣΜΟΣ
Η κάρτα Ταρώ του Σαββάτου 2 Απριλίου: Ο ΚΟΣΜΟΣ thumbnail

Η κάρτα Ταρώ του Σαββάτου 2 Απριλίου: Ο ΚΟΣΜΟΣ

Γενικά: Σήμερα φαίνεται πως ένα θέμα που σε απασχολεί ολοκληρώνεται. Έχεις εργαστεί σκληρά και, κατά κάποιο τρόπο, φτάνεις στο στόχο σου, για αυτό δε πρέπει να παραιτηθείς. Αξίζεις ξεκούραση και ηρεμία την οποία πρέπει να επιδιώξεις για να αποκτήσεις. Γενικότερα, φαίνεται πως έρχεσαι πιο κοντά στον πραγματικό σου εαυτό.  


Αισθηματικά: Αν έχεις προγραμματίσει ένα ταξίδι ή βρίσκεσαι εν μέσω συχνών μετακινήσεων, είναι πολύ πιθανό να κάνεις μια νέα ερωτική γνωριμία. Από την άλλη, αν βρίσκεσαι σε μια μακροχρόνια σχέση, θα έχεις την ευκαιρία να την ανυψώσεις και να την πας σε ένα άλλο επίπεδο. Γενικά σήμερα, τα πράγματα στον ερωτικό τομέα είναι ενδιαφέροντα με θετική χροιά. Μη διστάσεις να αφεθείς στο φλερτ και σε πειράγματα αγνώστων.

 

Επαγγελματικά: Σήμερα, ίσως αισθανθείς πως δουλεύεις πολύ σκληρά, όμως δεν λαμβάνεις την ανάλογη αναγνώριση ή οικονομική επιβράβευση. Είναι σημαντικό να "δείξεις" τον εαυτό σου και τα ταλέντα σου και να κάνεις γνωστό πως η επιτυχημένη πορεία σου δεν είναι τυχαία. Ίσως να πρέπει να κάνεις μία έρευνα σχετικά με τον τομέα σου στο εξωτερικό για να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να οδηγηθείς σε εποικοδομητικά συμπεράσματα.

 

Οικονομικά: Αν υπάρχει στασιμότητα στον οικονομικό τομέα, αυτή η κάρτα φανερώνει πως σύντομα θα υπάρξει θετική αλλαγή.  Βέβαια, είναι σημαντικό να προσέξεις τις σπατάλες και αν καταφέρεις να αυξήσεις το εισόδημά σου, καλό θα είναι να αποταμιεύσεις κάποια χρήματα για να προλάβεις δυσκολίες. 

 

Υγεία: Είναι μια καλή μέρα για θέματα υγείας, ενώ αν αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα, μπορείς να συνδυάσεις εναλλακτικές θεραπείες για να επιτύχεις καλύτερα αποτελέσματα. Είναι συνετό να συμβουλευτείς περισσότερους από έναν γιατρούς αν έχεις αμφιβολίες για μια διάγνωση ή για το τρόπο που σε καθοδηγεί ο προσωπικός σου θεραπευτής. Ακολούθησε το ένστικτό σου για να βελτιώσεις την φυσική σου κατάσταση.

 

 


 

 

Πηγή: myastro.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X