Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Τι λένε τ' άστρα για την εβδομάδα 25 Απριλίου ως 1η Μαΐου
Τι λένε τ' άστρα για την εβδομάδα 25 Απριλίου ως 1η Μαΐου thumbnail

Τι λένε τ' άστρα για την εβδομάδα 25 Απριλίου ως 1η Μαΐου

ΚΡΙΟΣ


Γενική τάση εβδομάδας: εστιάζεις στα οικονομικά ζητήματα και σε οτιδήποτε σε ενδιαφέρει να κατακτήσεις. Κοντοστέκεσαι για να προγραμματίσεις και να βρεις τους πλέον εύστοχους τρόπους διεκδίκησης.


Ευνοείσαι: εσύ της 18/4, καθώς μπορείς να περάσεις πολύ καλά. Ωστόσο απόφυγε τυχόν "σπατάλες", τόσο οικονομικού, όσο και συναισθηματικού ύφους… Αν γεννήθηκες μετά τις 13/4, γενικώς μπορείς να θεωρείς ότι η εποχή σου προσφέρει τύχη, γοητεία, ομορφιά και κέρδη.


Πρόσεξε: εσύ της 16/4, καθώς μια λανθασμένη εκτίμηση / κίνηση είτε μια διάψευση προσδοκιών στα συναισθηματικά ή στα οικονομικά ζητήματα ενδεχομένως ευθύνονται για την κακοδιαθεσία σου αυτήν την εποχή ή για εξελίξεις που θα σε ενοχλήσουν στο μέλλον.
 


ΤΑΥΡΟΣ


 Γενική τάση εβδομάδας: μπορείς να φροντίσεις τον εαυτό σου και να κυνηγήσεις οτιδήποτε προάγει τη ζωή σου, ειδικά αν γεννήθηκες κατά τον Απρίλιο μήνα.


Ευνοείσαι: από φίλους, γνωστούς και συλλογικούς χώρους ή εταιρίες, αν γεννήθηκες κοντά στην 1/5, καθώς μπορείς αφενός να περάσεις καλά, αφ’ ετέρου να επωφεληθείς άμεσα ή έμμεσα σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο.


Πρόσεξε: εσύ της 20/4, καθώς θα υπάρξουν στιγμές που θα νιώσεις πιέσεις σε συναισθηματικό- ψυχολογικό ή σε οικονομικό επίπεδο κι ενδεχομένως θα προτιμήσεις τη μοναξιά σου.


 


ΔΙΔΥΜΟΙ


Γενική τάση εβδομάδας:  η εποχή φέρνει θετικές εξελίξεις, εφόσον κινείσαι χωρίς τυμπανοκρουσίες με στόχευση, σωστούς ρυθμούς αξιοποιώντας συμμάχους.


Ευνοείσαι: εσύ της 3-4/6, καθώς μπορείς να περάσεις πολύ καλά. Ωστόσο απόφυγε τυχόν "σπατάλες", τόσο οικονομικού, όσο και συναισθηματικού ύφους… Αν γεννήθηκες μετά τις 14/6, γενικώς υπολόγισε πως οι φίλοι και οι γνωριμίες αποτελούν μεγάλο ατού της εποχής για οτιδήποτε επιθυμείς να πετύχεις.


Πρόσεξε: εσύ της 1-2/6, καθώς μια λανθασμένη εκτίμηση / κίνηση είτε μια διάψευση προσδοκιών στα συναισθηματικά ή στα οικονομικά ζητήματα ενδεχομένως ευθύνονται για την κακοδιαθεσία σου αυτήν την εποχή ή για εξελίξεις που θα σε ενοχλήσουν στο μέλλον. Πρόσεξε κι εσύ της 5-6/6,  καθώς θα υπάρξουν στιγμές που θα νιώσεις πιέσεις σε συναισθηματικό- ψυχολογικό ή σε οικονομικό επίπεδο κι ενδεχομένως θα προτιμήσεις τη μοναξιά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Γενική τάση εβδομάδας: η εποχή σου ζητάει να βγάλεις προς τα έξω το πιο κοινωνικό και διπλωματικό σου πρόσωπο, ώστε να έχεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς. 


Ευνοείσαι: εσύ της 3/7, καθώς μπορείς να ταξιδέψεις, να δεις φίλους, να περάσεις όμορφα, να λάβεις μια ευχάριστη είδηση και γενικότερα να νιώσεις ανανέωση κι αισιοδοξία! Ευνοείσαι κι εσύ της 20/7, καθώς μπορείς να περάσεις πολύ καλά. Ωστόσο απόφυγε τυχόν "σπατάλες", τόσο οικονομικού, όσο και συναισθηματικού ύφους…


Πρόσεξε: εσύ της 18/7, καθώς μια λανθασμένη εκτίμηση / κίνηση είτε μια διάψευση προσδοκιών στα συναισθηματικά ή στα οικονομικά ζητήματα ενδεχομένως ευθύνονται για την κακοδιαθεσία σου αυτήν την εποχή ή για εξελίξεις που θα σε ενοχλήσουν στο μέλλον.


 


ΛΕΩΝ


 Γενική τάση εβδομάδας: η εποχή απαιτεί πνεύμα ευθύνης κι εστίαση στα σημαντικά για εσένα ζητήματα. Ναι στην αισιοδοξία σ’ ένα φόντο στρατηγικής δράσης.


Ευνοείσαι: αν γεννήθηκες μετά τις 15/8 σε οτιδήποτε σχετίζεται με ταξίδια, σπουδές, νομικές υποθέσεις, διαγωνισμούς, υλοποίηση των απώτερων ονείρων σου.


Πρόσεξε: εσύ της 22-23/7,  καθώς θα υπάρξουν στιγμές που θα νιώσεις πιέσεις σε συναισθηματικό- ψυχολογικό ή σε οικονομικό επίπεδο κι ενδεχομένως θα προτιμήσεις τη μοναξιά σου.
 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


 Γενική τάση εβδομάδας: η εποχή σε ανανεώνει. Νιώθεις πως μπορείς να πετύχεις ένα καλύτερο αύριο για τη ζωή σου κι εργάζεσαι μεθοδικά προς αυτήν ακριβώς την κατεύθυνση.


Ευνοείσαι: εσύ της 3/9, τόσο σε σχέσεις, όσο και σε συνεργασίες, καθώς βλέπεις το ποτήρι μισό γεμάτο και έχεις την ευκαιρία να φέρεις τις καταστάσεις στα μέτρα σου. Ευνοείσαι κι εσύ της 5-6/9, καθώς μπορείς να περάσεις πολύ καλά. Ωστόσο απόφυγε τυχόν "σπατάλες", τόσο οικονομικού, όσο και συναισθηματικού ύφους…


Πρόσεξε: εσύ της 3-4/9, καθώς μια λανθασμένη εκτίμηση / κίνηση είτε μια διάψευση προσδοκιών στα συναισθηματικά ή στα οικονομικά ζητήματα ενδεχομένως ευθύνονται για την κακοδιαθεσία σου αυτήν την εποχή ή για εξελίξεις που θα σε ενοχλήσουν στο μέλλον. Πρόσεξε κι εσύ της 7-8/9,  καθώς θα υπάρξουν στιγμές που θα νιώσεις πιέσεις σε συναισθηματικό- ψυχολογικό ή σε οικονομικό επίπεδο κι ενδεχομένως θα προτιμήσεις τη μοναξιά σου.
 


ΖΥΓΟΣ


Γενική τάση εβδομάδας: η εποχή σε πιέζει να βγάλεις άκρη με τις ανασφάλειές σου. Προσπάθησε, γιατί είναι σίγουρο ότι έχεις τα φόντα να τα καταφέρεις!


Ευνοείσαι: εσύ της 21/10, καθώς μπορείς να περάσεις πολύ καλά. Ωστόσο απόφυγε τυχόν "σπατάλες", τόσο οικονομικού, όσο και συναισθηματικού ύφους…Αν γεννήθηκες μετά τις 16/10, θεώρησε πως οι εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες σε οδηγούν επί της ουσίας σε έναν καλύτερο δρόμο.


Πρόσεξε: εσύ της 19/10, καθώς μια λανθασμένη εκτίμηση / κίνηση είτε μια διάψευση προσδοκιών στα συναισθηματικά ή στα οικονομικά ζητήματα ενδεχομένως ευθύνονται για την κακοδιαθεσία σου αυτήν την εποχή ή για εξελίξεις που θα σε ενοχλήσουν στο μέλλον.


 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ


 Γενική τάση εβδομάδας: η εποχή σου δίνει τα μηνύματα που έχεις ανάγκη για να βρεις το σωστό δρόμο που θα χαράξεις στη συνέχεια όσον αφορά στις σημαντικές για εσένα προσωπικές σχέσεις ή επαγγελματικές συνεργασίες.


Ευνοείσαι: εσύ της 3/11, καθώς μπορείς να ερωτευτείς /  ν’ ανανεώσεις τη σχέση σου ή να πάρεις χαρές από τα παιδιά / τις επιχειρηματικές συνεργασίες.


Πρόσεξε: εσύ της 22-23/10,  καθώς θα υπάρξουν στιγμές που θα νιώσεις πιέσεις σε συναισθηματικό- ψυχολογικό ή σε οικονομικό επίπεδο κι ενδεχομένως θα προτιμήσεις τη μοναξιά σου.
 


ΤΟΞΟΤΗΣ


 Γενική τάση εβδομάδας: η εποχή σου δίνει την ευκαιρία να οργανώσεις με εύστοχο τρόπο την καθημερινή ρουτίνα / την εργασία σου και να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου σε όλα τα επίπεδα.


Ευνοείσαι: εσύ της 5-6/12, καθώς μπορείς να περάσεις πολύ καλά. Ωστόσο απόφυγε τυχόν "σπατάλες", τόσο οικονομικού, όσο και συναισθηματικού ύφους…Αν γεννήθηκες μετά τις 15/12, θεώρησε πως η τύχη σε συντροφεύει, τόσο στα χρήματα, όσο και στα αισθήματα, ενώ τα παιδιά είτε οι επιχειρήσεις επιφυλάσσουν χαρές!


Πρόσεξε: εσύ της 3-4/12, καθώς μια λανθασμένη εκτίμηση / κίνηση είτε μια διάψευση προσδοκιών στα συναισθηματικά ή στα οικονομικά ζητήματα ενδεχομένως ευθύνονται για την κακοδιαθεσία σου αυτήν την εποχή ή για εξελίξεις που θα σε ενοχλήσουν στο μέλλον. Πρόσεξε κι εσύ της 7-8/12,  καθώς θα υπάρξουν στιγμές που θα νιώσεις πιέσεις σε συναισθηματικό- ψυχολογικό ή σε οικονομικό επίπεδο κι ενδεχομένως θα προτιμήσεις τη μοναξιά σου.


 


 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


 Γενική τάση εβδομάδας: η εποχή σου δίνει ευκαιρίες τέτοιες, ώστε να μπορέσεις να αισθανθείς πως υπάρχει εκείνη η χαρά είτε η τύχη που ψάχνεις εδώ και καιρό, αρκεί να το επιθυμείς πραγματικά!


Ευνοείσαι: εσύ της 1/1, καθώς σου δίνεται η ευκαιρία για συναισθηματικές ή άλλου τύπου εποικοδομητικές επαφές που σε ανανεώνουν και αναπτερώνουν το ηθικό σου. Ευνοείσαι κι εσύ της 18/1, καθώς μπορείς να περάσεις πολύ καλά. Ωστόσο απόφυγε τυχόν "σπατάλες", τόσο οικονομικού, όσο και συναισθηματικού ύφους…


Πρόσεξε: εσύ της 16/1, καθώς μια λανθασμένη εκτίμηση / κίνηση είτε μια διάψευση προσδοκιών στα συναισθηματικά ή στα οικονομικά ζητήματα ενδεχομένως ευθύνονται για την κακοδιαθεσία σου αυτήν την εποχή ή για εξελίξεις που θα σε ενοχλήσουν στο μέλλον.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ


 Γενική τάση εβδομάδας: η εποχή σε κάνει να εστιάσεις στα του οίκου σου, στις βαθύτερες επιθυμίες σου, αλλά και σε πρόσωπα της οικογένειας ή άλλα πρόσωπα που αγαπάς πολύ.


Ευνοείσαι: αν γεννήθηκες μετά τις 13/2 σε οτιδήποτε σχετίζεται με επαφές, δημόσιες σχέσεις, τα αδέλφια ή τα ξαδέλφια, το μεταφορικό μέσον, τις συζητήσεις / προτάσεις για επαγγελματικά ζητήματα, αλλά και τις εκδρομές.


 


ΙΧΘΥΕΣ


Γενική τάση εβδομάδας:  η εποχή σου δίνει ευκαιρίες ή αφορμές για να κινηθείς περισσότερο και να επικοινωνήσεις με κόσμο. Μέσ’ από συναφείς διαδικασίες μπορείς να ανανεωθείς και να χαμογελάσεις ξανά.


Ευνοείσαι: εσύ της 1/3, καθώς μπορείς να περάσεις όμορφα ή να νιώσεις γενικότερα αισιοδοξία εν μέσω επαφών, ευχάριστων ειδήσεων, συναντήσεων, συμπτώσεων κι εκδρομών. Ευνοείσαι κι εσύ της 3-4/3, καθώς μπορείς να περάσεις πολύ καλά. Ωστόσο απόφυγε τυχόν "σπατάλες", τόσο οικονομικού, όσο και συναισθηματικού ύφους…


Πρόσεξε: εσύ της 1-2/3, καθώς μια λανθασμένη εκτίμηση / κίνηση είτε μια διάψευση προσδοκιών στα συναισθηματικά ή στα οικονομικά ζητήματα ενδεχομένως ευθύνονται για την κακοδιαθεσία σου αυτήν την εποχή ή για εξελίξεις που θα σε ενοχλήσουν στο μέλλον. Πρόσεξε κι εσύ της 5-6/3,  καθώς θα υπάρξουν στιγμές που θα νιώσεις πιέσεις σε συναισθηματικό- ψυχολογικό ή σε οικονομικό επίπεδο κι ενδεχομένως θα προτιμήσεις τη μοναξιά σου.


Πηγή: www.oroskopos.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X